alperozg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Fransızca bildiğiniz pop, rock vs. şarkılar arıyorum, kulağa hoş geliyor :) var mı bilen tavsiyede bulunabilicek biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 harf israfi fransizcadan nefret eden biri olarak tek sevdigim fransizca sarkiyi soyluyorum sana Calogero - Face à la mer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bende indiriyorum hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Radyoya gir birazdan, sana dünyanın en iyi franzızca albünümü çalayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 nasıl giriliyor radyoya?(hallettim) isimlerini verirsen onlarıda indiricem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Radyonun üzerine tıkla. Müzik programın ile aç. Harmonium - Si on avait besoin d'une cinquième saison (1975) İki kere çalıp çıkacağım albümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 dinliyorum iyimiş hakkaten saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 yelle-je veux te voir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Harmonium bunların şarkılarını aradım anca 2-3 tane bulabildim. yelle dende koydum 15 şarkı fln download listesine insinde dinleyip beğenmediklerimi silerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 http://forum.paticik.com/read.php?12,2923080,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hatred Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Edith Piaff-La Vie En Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 louise attaque var, grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ehm, Françoise Hardy - Tout les garçons et le filles edit: tam bi pop, rock filan değil ancak ya, görmemişim onu pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 o pop-rock kısmını çıkarabiliriz tüm şarkılara açığım ama rap tarzı fln olmasın yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Edith Piaff - La Foule Georges Moustaki - Sarah Charles Aznavour - La Boheme Gilbert Becaud - Nathalie Noir Desir - Le Vent Nous Portera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 shy'm var da şarkılarının isimlerini unuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 finch said: shy'm var da şarkılarının isimlerini unuttum olsun bulurum ben :) tavsiyede bulunan herkese teşekkürler sayenizde toparladım bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 aquatik said: Charles Aznavour - La Boheme bunu bi de mafalda arnauth'tan dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Charles Aznavour ne kadar şarkısını bulursan indir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 paroles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ne me quitte pas = bana kitap al :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 şöyle bir liste oluşturdum: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
finch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 pink martini - sympathique bi de bb brunes - dis moi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 zebda - oualalaradime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 pop corneille - ensemble zazie - je suis un homme rock noir desir - des armes (deli şarkı bu) noir desir - a ton etoile noir desir - tostasky tarmac - tout petit vs. fransız folk müziği için: (chanson yani şarkı da derler) cali, benabar, les tetes raides. şarkı olarak veremeyeceğim zaten hepsi aynı gibi. entel müzik : paris combo - on n'a pas besoin, fibre de verre, sous la lune rober hatemo - jötem vee herkesin dinlemesi gereken bir başyapıt tabiiki florant pagny - savoir armer. (hatta bu savior armer portekizlilerin fado müziğine de çok benzer. Arabesk yani bildiğin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar