Caine Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Böyle biline.. gelmeyen ne olsun... Taşındık. Mutluyuz gururluyuz. Herkesi bekleriz. Önceki üyelerin de haberi olsun bu vesile ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 İyi iyi... Umarım orasıda low populationda kalmazda patlamayız. Ne vardı adam gibi Med. bir server'a açsalardı şu migrate'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 eight peaks dest'ten vaz mı geçtiniz? orada devam edileceği söylemişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Umarim iyi bir gelecegi olur yeni server'in, kolay gelsin arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 maymun ettiniz adamı be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Peh =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 szass, reno ve caine üçünüz de azgal'da mı olacaksınız? norn'da devam edeceğiz aksi halde ama fikir değiştirmemize neden olabilirsiniz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Sevinerek belirtmek isterim ki gecenin 3'ü olmasına rağmen hala med. bir server. Yani çekinmeden oynanılabilinecek bir yer. Uzun bir süreden sonra senaryo ve PQ yapabilmek mutlu etti beni açıkçası... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ben bu aralar oynamıyorum sam ama hep beraber bir yere gidilecekse transfer ederim herhalde oynamasamda, o kadar 40 ladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 neyse o halde biz de azgal'a taşıyoruz her ihtimale karşı ama norn'da devam edeceğiz artık sanırım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 sam çıldırtmayın adamı maymun ettiniz be karar verin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 aha bir zamanlar omuzomuz savastıgımız sam karsı güçlere katılmış,sam nickini söylede direk sana odaklanalım:D o beğenmediğin destronun şuanki durumunu görünce şok geçirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 valla karak-norn order başlığında var nicklerimiz, odaklanın elbette her zaman istediğim şey knight olarak. (:P) neredeki dest'i diyorsun anlamadım gerçi? her şekilde proluğumuz yeter, ss'ini koyuyorum dünkü bir maçın birazdan norn başlığına. :) greeny senin nicki online göremiyorum yahu, norn'dayız biz artık. arkadaşlar kesin karar verdi zaten değiştiremem istesem bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Sam said: neyse o halde biz de azgal'a taşıyoruz her ihtimale karşı ama norn'da devam edeceğiz artık sanırım. :/ yok şunu görünce dedim gittiniz heralde :) ben şuan tüm classları deniyorum arcane de healermış zaten. dps mi girsem napsam karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hayır tam tersine healer'a ihtiyacımız var, arcane 4 melee'yi tek başına kaldıramıyor. runepriest iyidir. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 abov iyi ozsaman kasmaya başlayayım GENE :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 axe bit ten norn a transfer yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 maalesef yok, olsaydı keşke. azgal'dan daha aktif bir sunucu olarak kalacaktır xp bonus ve daha çok sunucudan transfer alması nedeniyle çünkü. ayrıca gözlemlediğim kadarıyla dest lehine (zaten her yerde öyle lol) nüfus dengesizliği çok ağır sanırım azgal'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holysuffer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ya arkadaşlar..Hakkaten maymun olduk ama...Tekrar K8Peaks e geçilmiş...Şaka gibi...Azgal a taşıdık server da acayip aktif yine dest k8p e gecilmiş...Ben buradayım ya biyere gitmiorum..Gerekirse Azgal da kalan arkadaşlarla bi oluşuma girelim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Bi heves geçmişlerdir :P. Fikir değiştirip dönerler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Ex-Parte hala devam ediyor mu, ilk kurucularıyla yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 devam edıyorlar sanırım,baya görüyorum arkadasları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar