Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ex Parte Guild'i Karak Azgal'a taşındı!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
szass, reno ve caine üçünüz de azgal'da mı olacaksınız? norn'da devam edeceğiz aksi halde ama fikir değiştirmemize neden olabilirsiniz. :)
Mesaj tarihi:
Sevinerek belirtmek isterim ki gecenin 3'ü olmasına rağmen hala med. bir server. Yani çekinmeden oynanılabilinecek bir yer.

Uzun bir süreden sonra senaryo ve PQ yapabilmek mutlu etti beni açıkçası... =)
Mesaj tarihi:
aha bir zamanlar omuzomuz savastıgımız sam karsı güçlere katılmış,sam nickini söylede direk sana odaklanalım:D
o beğenmediğin destronun şuanki durumunu görünce şok geçirebilirsin
Mesaj tarihi:
valla karak-norn order başlığında var nicklerimiz, odaklanın elbette her zaman istediğim şey knight olarak. (:P) neredeki dest'i diyorsun anlamadım gerçi? her şekilde proluğumuz yeter, ss'ini koyuyorum dünkü bir maçın birazdan norn başlığına. :)

greeny senin nicki online göremiyorum yahu, norn'dayız biz artık. arkadaşlar kesin karar verdi zaten değiştiremem istesem bile.
Mesaj tarihi:
Sam said:
neyse o halde biz de azgal'a taşıyoruz her ihtimale karşı ama norn'da devam edeceğiz artık sanırım. :/

yok şunu görünce dedim gittiniz heralde :)

ben şuan tüm classları deniyorum arcane de healermış zaten. dps mi girsem napsam karar veremedim
Mesaj tarihi:
maalesef yok, olsaydı keşke. azgal'dan daha aktif bir sunucu olarak kalacaktır xp bonus ve daha çok sunucudan transfer alması nedeniyle çünkü. ayrıca gözlemlediğim kadarıyla dest lehine (zaten her yerde öyle lol) nüfus dengesizliği çok ağır sanırım azgal'da.
Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar..Hakkaten maymun olduk ama...Tekrar K8Peaks e geçilmiş...Şaka gibi...Azgal a taşıdık server da acayip aktif yine dest k8p e gecilmiş...Ben buradayım ya biyere gitmiorum..Gerekirse Azgal da kalan arkadaşlarla bi oluşuma girelim...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...