Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rogue DPS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
HC yaparken combat oyna, mutiden daha zevkli bence, killing spree adrenalin rush vs.

Muti'nin cycle'ı muti envenomdan ibaret başta hfb bi de snd açınca.

Ayrıca combat'ın aoesi çok daha iyi mutiden hc = aoe sonuçta.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bugun can sıkıntısına bıraz rogue postlarını okudumda mıllet delı gıbı enginer kasmaya karar vermıs bıraz ınceledım eldıven haste bota crıtık fılan var bılmıyorum kararsız kaldım sızın fıkrınız ne arkadaslar yada engıner olan roglar varmı fıkırlerınıze ıhtıyacım var
Mesaj tarihi:
mis gibi bufflandı subt
pvp için subt olunur mu acaba yoksa hala muti daha mı iyidir?
soyle bi build düşündüm
http://www.wowhead.com/?talent#fheZZebfdhGddAzAbRt

nasıldır acaba?

bi de pve combatta evis buildi yerine rupture buildine mi dönmek gerekir artık?
Mesaj tarihi:
Sub yeni patchle beraber pvp için iyi gözüküyor ama ağırlıklı olarak backstab ve ambush kullanacağımız düşünülürse yüksek latency nedeniyle kasabilir. Muti oynaması sub kadar zevkli olmasa da daha kolay.
Mesaj tarihi:
simdi biraz arastirdimda tam olarak bir pvp spec bulamadim sub icin bende deniyecegim ama sanirim daha cok sub bg icin falan arenada pek is gormuyor yani okuduklarim oyle en azindan...

bu arada birisi sub icin pvp speci ve glyph ayarlamalari yazarsa sevinirm.
Mesaj tarihi:
Yeni topic acmiyim burda sorim dedim

Frost badge leri dikkatli harcamak lazim fakat karar veremiyorum.
Varmi bu konuda düsünmüs tasinmis bi rogue. hangi item i alsam ertesi gün raidde kolayca düsüp te hayal kirikligi yaratmaz?
Hangi item a harciyim ilk badgelerimi?

Malum class rogue 5k gs
Armory
Mesaj tarihi:
Pek haddime değil senelerdir rogue oynamıyorum ama, o rogue Combat spec için yanlış gemlenmemiş mi fazlaca? Exp cap değilsin ayrıca. Bildiğim kadarıyla Exp, cap olana kadar rogue için en önemli stat (Spell hit capleyene kadar Hit ile birlikte).

Ama dediğim gibi rogue'a pek hakim değilim, belki yanlış biliyorumdur.
Mesaj tarihi:
Dummylerde 4k dps in üstüne gecemiyorum deli olucam.

Muti zaten sabit dpsli build,
combatta bi kere 4,1 4,4 ü gördüm oda spree ve AR i kullaninca, hemen ardindan gene düstü dps.

Simdi dummylerdeki calismalarims enucunda evis spam yerine rupture a yüklenmek daha mantikli. Talenlardan %30 damage arttirip glypini de alinca Rupture u 5 cp te bir refreshlemek, eer süresi yaridan fazlaysa bos kalan zamanda evis i patlatmak daha mantikli. Ben eskiden hep evis spam yapiyodum.

Fakat 4k dps utanc gibi geliyo bana hala.
  • Yeni Oluştur...