deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Hararetli cycle istiyorsanız spriest oynayın madem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 arp ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 armor penetration Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Suan ilk rogue'umu kasiyorum Armory statlar ve talent konusunda tavsiyenize ihtiyacim var. Henüz lvl 80 degilim ancak hangi statlara önem vermeliyim? hangi silahlarin pesinde kosmaliyim? Fikirlerinizi paylasirsaniz cok makbule gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bende yeni 80 ledim bi arkadas combat cok agir demis katiliyorum muti yapmayi dusunuorum hc kasarken yapabilecegim en iyi spec nedir acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 HC yaparken combat oyna, mutiden daha zevkli bence, killing spree adrenalin rush vs. Muti'nin cycle'ı muti envenomdan ibaret başta hfb bi de snd açınca. Ayrıca combat'ın aoesi çok daha iyi mutiden hc = aoe sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bugun can sıkıntısına bıraz rogue postlarını okudumda mıllet delı gıbı enginer kasmaya karar vermıs bıraz ınceledım eldıven haste bota crıtık fılan var bılmıyorum kararsız kaldım sızın fıkrınız ne arkadaslar yada engıner olan roglar varmı fıkırlerınıze ıhtıyacım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 bende jc inscrip var mutluyum gibi ama engineera dönsem mi diyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 mis gibi bufflandı subt pvp için subt olunur mu acaba yoksa hala muti daha mı iyidir? soyle bi build düşündüm http://www.wowhead.com/?talent#fheZZebfdhGddAzAbRt nasıldır acaba? bi de pve combatta evis buildi yerine rupture buildine mi dönmek gerekir artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2010 Sub yeni patchle beraber pvp için iyi gözüküyor ama ağırlıklı olarak backstab ve ambush kullanacağımız düşünülürse yüksek latency nedeniyle kasabilir. Muti oynaması sub kadar zevkli olmasa da daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 simdi biraz arastirdimda tam olarak bir pvp spec bulamadim sub icin bende deniyecegim ama sanirim daha cok sub bg icin falan arenada pek is gormuyor yani okuduklarim oyle en azindan... bu arada birisi sub icin pvp speci ve glyph ayarlamalari yazarsa sevinirm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Sub clothlar için oldukça iyi her zamanki gibi, ama plate takımlara karşı etkisiz kalıyor hala.. Mutilate arenada hala daha iyi durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Yeni topic acmiyim burda sorim dedim Frost badge leri dikkatli harcamak lazim fakat karar veremiyorum. Varmi bu konuda düsünmüs tasinmis bi rogue. hangi item i alsam ertesi gün raidde kolayca düsüp te hayal kirikligi yaratmaz? Hangi item a harciyim ilk badgelerimi? Malum class rogue 5k gs Armory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 o gemler ne abi git epic al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 ilk itemin trinket olmalı bence. 500 hit çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Pek haddime değil senelerdir rogue oynamıyorum ama, o rogue Combat spec için yanlış gemlenmemiş mi fazlaca? Exp cap değilsin ayrıca. Bildiğim kadarıyla Exp, cap olana kadar rogue için en önemli stat (Spell hit capleyene kadar Hit ile birlikte). Ama dediğim gibi rogue'a pek hakim değilim, belki yanlış biliyorumdur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Hayir yanlis degil cünkü düne kadar muti oynuyodum. O axe larin ikiside dün düstü ve gem degistirmeye para ayiramadim. Yani bi noobluk yok. :) arp gem takmam gerektigini biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 500 hit i isteyerek kasmadim. Itemlardan geliyo sonucta. exp in cap i kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 %6.5 olcaktı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 26 hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Dummylerde 4k dps in üstüne gecemiyorum deli olucam. Muti zaten sabit dpsli build, combatta bi kere 4,1 4,4 ü gördüm oda spree ve AR i kullaninca, hemen ardindan gene düstü dps. Simdi dummylerdeki calismalarims enucunda evis spam yerine rupture a yüklenmek daha mantikli. Talenlardan %30 damage arttirip glypini de alinca Rupture u 5 cp te bir refreshlemek, eer süresi yaridan fazlaysa bos kalan zamanda evis i patlatmak daha mantikli. Ben eskiden hep evis spam yapiyodum. Fakat 4k dps utanc gibi geliyo bana hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 abi o degil bende hclerde 2k dps yapiyorum raidlerde 6k yapiyorum gerzek puglarda dpsin dusk diyo bu boss speci diyorum kafalari basmiyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 DBW hala buglı ?açıldığında ve bittiğinde OH kayboluyor şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Oh değil Mh kayboluyor :D ama sadece görüntü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 bende offhand kayboluyor,evet öylemş de yine sinir bozucu baya bah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar