tomkat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2010 Regalya said: T&T değişiyormusun diğer roguelerle? evet her cooldown bittiginde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Ozaman birşeyi yanlış yapmakdasin tt varsa biraz daha yüksek olmalı dpsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 tomkat said: 11-12k yapan rogue varsa armory alabilir miyim 9,5k saurfang shdwfx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 ben zaten 10.5 yapiyorum, gear lvlime gore azmis diyolar da nerde hata yaptigimi bulmaya calisiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 tomkat said: fermuary abi cok fazla arp var muti icin gereksiz ama offspec combat oldugundan arada bazi fightlarda spec degistiriyorum, iyi oluyo haste falan mi abansam? agi gemleri ap yapcam elime biraz para gecsin lol veya haste ap 10 man mi yapmaya baslasam ya haste gear icin DBW yalan bir trinket mutilate için. WFS+HWT daha iyi. Hit'in de bana düşük geldi. 500 lerde dolanıyor bu aralar muti rogueların hitleri Agility stacklemek de çok iyi değil özellikle mutilateken, 53%unbuffed critle critcap'e takılabilirsin buff ve proclarla. Ben geçen hafta 9,8k görebildim saurfang'da ama Wind Fury yoktu. 67% ARP'deyim şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Wispy said: tomkat said: fermuary abi cok fazla arp var muti icin gereksiz ama offspec combat oldugundan arada bazi fightlarda spec degistiriyorum, iyi oluyo haste falan mi abansam? agi gemleri ap yapcam elime biraz para gecsin lol veya haste ap 10 man mi yapmaya baslasam ya haste gear icin DBW yalan bir trinket mutilate için. WFS+HWT daha iyi. Hit'in de bana düşük geldi. 500 lerde dolanıyor bu aralar muti rogueların hitleri Agility stacklemek de çok iyi değil özellikle mutilateken, 53%unbuffed critle critcap'e takılabilirsin buff ve proclarla. Ben geçen hafta 9,8k görebildim saurfang'da ama Wind Fury yoktu. 67% ARP'deyim şu anda. DBW dandik diyosun ama hayvan gibi haste de verdigi oluyo agi gemleri haste ap ile veya hitle degistiricem zaten param yoktu gem alamadim lol bi de her geardan arp cikiyo delircem ya adam gibi haste hit crit gear yok helm duserse alcam iste princes'den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 BiS itemları ARP diye sallama.DBW tırt ama. Princesten helmi alırsan tek t10,5'la kalacaksın set bonusun bozulacak. elitistjerks'ten aldriananın spreadsheetini kullan. En sağlıklı sonucu veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 tomkat said: ben zaten 10.5 yapiyorum, gear lvlime gore azmis diyolar da nerde hata yaptigimi bulmaya calisiyorum 10.5 k dps yapana dpsin az diyorsa o adam ya salaktır yada başka birşeydir 10.5k dps yeteri kadar iyi komik olmayın 12k dps yapan rogueler uç nokta rogueler öle toc normal gear ile gezen tipler değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 zaten adamda toc normal gearlı değil full icc gearlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 e tamam 10.5k az değilki senin gibi 5 kişi böle dps yapsa zaten top edersin her bossu ben mutilate ile 12k dps yapan görmedim paragonda 12k yapan rogue full arp combat rogue zate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 abi boss'u top etmek sorun diil zaten ediyorum genellikle single target nuke olanlari (marrowgar, saurfang, rotface, festergut, blood queen) professor, dreamwalker, deathwhisper, princes fightlarda combata geciyorum zaten downtime olmadan dps olsun diye benim istedigim dpsde birinci olmak diil, gearin hakkini vermek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 10.5-11 falan gayet iyi rakamlar muti ile. unutmaki hfb %10 nerflendi son patchlerde. 12k yapan adam direk 1.2k cut yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2010 Wispy said: BiS itemları ARP diye sallama.DBW tırt ama. Princesten helmi alırsan tek t10,5'la kalacaksın set bonusun bozulacak. elitistjerks'ten aldriananın spreadsheetini kullan. En sağlıklı sonucu veriyor 2 set bonus var zaten shoulder leg olarak 4 set bonusa gitmeyi dusunmuyorum zaten, baskalari alsin marklari, bu gune kadar butun gearlari topladim zaten millet ayaklancak indirdim simdi o sheet'i bakicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Black Magic işe yarıyor mu? Black Magic enchantlı çok rogue görmeye başladım. Poison ile procluyor mu enchant? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Poisonla proclar da değer mi bilmiyorum EJ'ye bakmak lazım. Sanmıyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Berserking daha iyi gibime olur gibime geliyor. Gerçi energy regaini de arttıracak ama hesaplamak lazım, oturup dps meterde hesap tutmakla görülebilecek bir fark olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 3/3 Serrated Blade now provides 9% arp 7-51-13 geri mi dönüyor yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Ohşşşş Adam pve için idolum oldu bu gearle 13k dps on saurfang. vışş 98% arp lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 adam itemlerle hard arp cap kasmış ohşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neferon Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Benim merak ettiğim Assas Rog oalrak PvE yapan yok mu artık... Ben pek PvE yapmıyorum açıkçası... Ama bi guilde girdim tahminen Combat isteyecekler benden dps daha iyi olduğu için... O kadar uğraşmaya gerek var mı... aralarında o kadar büyük fark var mı daha doğrusu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 fark var! combat ile ass arasında çok fark var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2010 mutiyim essek gibi dps yapiyorum bok yemisler sana combat ol diyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 bende multiyim gayet güzel dps yapıyorum bizim guilde bir tanede combat rogue var oda benim gibi dps yapıyor öle fark görmedim şahsen ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 multi oynuyorsan tabi çok fazla dps yapabilirsin ama muti biraz farklı dsafadafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ahaha pardon yanlış yazmışım oluyor öle bazen QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar