Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ve sıvı sabun kutusu sensörlü, otomatik sabun akıtıyor fakat musluklar manuel. ne yapardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hiç dikkat etmez elimi yıkar çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yıllardan sonra ilk defa eğitim dışında bir yerde konu açtım çok heycanlıyım bi de yarın soyut cebir sınavım var kaç çeptır çalıştım haddi hesabı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kağıt havlu ile açardım, sensörlü di mi o da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kontorlün bende olmasına sevinirdim adamlar sabundan daha çok zarar ediyor diye düşünürdüm ortam müsaitse banyo yapardım, su faturası koymuyor nası olsa adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 musluğun manuel olduğu bi restoran da neden sıvı sabun sensörlü olsun? öyle olsa bile tek elinle al sabunu diğer elinle aç manuel suyunu. yıka elini kapat allah allah ya da soruyu yanlış anladım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 bu buarada yaşanmış bir hikayedir, hayatımda ilk defa sensörlü sıvı sabun kutusu gördüm medeniyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hah hah hah. daha yeni mi gördün sen onu? bizde taharet hedesi bile sensörlü. artık neyi sensiyo sen düşün. aman tanrım!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Sensörlü taharet musluğu olsaydı daha mı iyiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Biyolojik atığın klozete düşüşünü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 sensör yüksek ihtimalle bozuk olacağından tekmelerdim sabunluğu. sonra musluk problem çıkartırsa onu da tekmelerdim. hızımı alamaz kapıyı da tekmeyle açardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 şaka maka bizim evde mutfağın sıvı sabun zımbırtısı sensörlü. ve evet bozuluyor bikere dürttünmü durmuyor kafa atınca duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 yok ardeth burda konu açtıysa kesin bişi olmuştur, o ardeth değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 velev le başlayan 2. topic'i ben açacaktım benım hayalimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 afallardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Başıma bir şey gelmeyecekse sensörlü bu aletleri sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 dirseğinle kapa elini yıkadıktan sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 manuel (şanzımanlı) musluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 kapatma suyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 musluğu yıka bence elini yıkamadan önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 sıvı sabun zımbırtılarının sensörlüleri su bataryalarına göre çok çok daha ucuzda ondandır ben düğmeye bastığında belli bi saniye su akıtıp kapatan bataryaları daha çok seviyorum sensörlülere göre. sensörlülerin çoğunun sensörü kafayı yedirtiyo adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ne güzel demiş elesso. ben de mesela bodrumda 10 milyonluk bir pansiyonda kalmıştım bir kere arkadaşımla, ortak kullanılan koridor tuvaletinin şofbeninin içine s..çılmıştı. Bu da böyle bir anım yani. Konuyu böldüm pardon, ban me pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 sensöre hayır. bazen sensörlü musluklara yetemiyorum böyle aksın diye ekşın yaşıyorum. Gerek yok abi medeniyetin gözü kör olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 elimi yıkamadan çıkardım.. of çok pisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 elesso said: ben düğmeye bastığında belli bi saniye su akıtıp kapatan bataryaları daha çok seviyorum sensörlülere göre. sensörlülerin çoğunun sensörü kafayı yedirtiyo adama. ahah evet. onlar çok daha güzel. durdukça dann diye indiriyorum butonun kafasına. bu lunaparklarda mal mal fırlayan maymunların kafasına balyoz gibi bir şeyi indirip eğlenmeni sağlayan saçmasapan aletler var ya, onun gibi aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar