Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bush'a ayakkabı saldırısı

Krusty

Öne çıkan mesajlar

[20:29 - ZEKI GÜNDOGDU armutcuk dagi] İşte gerçek gazeteci!el zeydi
BÜTÜN GAZETECİLER ABD BAŞKANI GEORGE BUSH'N HOŞUNA GİTMEK ZORUNDA DEĞİL, BENCE EL ZEYDİ'NİN EYLEMİ FARKLI BİR SORU SORMA YÖNTEMİDİR. DERHAL SERBEST BIRAKILMALI VE YILIN GAZETECİSİ SEÇİLMELİDİR. KENDİSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN. BÜTÜN SAMİMİ DUYGULARIMLA KENDİSİNİ KUCAKLIYORUM. . TESLİM OLAN DEĞİL DİRENEN IRAK; ÖZGÜR VE BAĞIMSIZ OLABİLİR! GO HOME GEORGE BUSH YOKSUL HALKLARI RAHAT BIRAK SENİN DEMOKRASİN BATSIN ÇIKARLARINIZ SÖZ KONUSU DEĞİLSE ASLA DEMOKARAT OLAMAZSINIZ, BUNU BÜTÜN DÜNYA BİLİYOR. .
Sosyal ağlarda paylaş

reyou said:
adam yalniz ii siyriliyo valla ayakkabilardan, ama nerde eskiden annelerimizin bize salladigi terlikler, oturma odasindan sallarlardi bizi odamizda kafamizdan vururlardi terlik bumerang hesabi ait oldugu yere geri donerdi :D

hahaha...aynen yav.

Voys said:
bush'tan başka kimse kaçamazdı yalnız onu fark ettım. mıllet elle korurdu kendını ya da siper falan alırdı bu herif direk dodge. hatta üstüne geri kalkıp sırıtıp 2. yi beklıo hey allam

eha, doğru valla...
Sosyal ağlarda paylaş

bütün devlet başkanları bu tip dodgelamalar için eğitim alır zaten. bu onları kafalarına yumurta çakılması domates atılması yada bıçak fırlatılması gibi durumlarda korumak için onlara öğretiliyor.

bide bildiğim kadarıyla olaydan sonra bush espiri yapmış teşekkür ederim ama ben 45 numara ayakkabı giymiyorum diye öyle duydum doğru mudur?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...