Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 adam her türlü gıcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Adam hakkaten şaka gibi bir adam ya :) Rte felan olsa çok temiz yemişti o ayakkabıyı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 fena sıyrılmış ama he :P cobra reflexes (H) sdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 segwayden dusmeyi basaran bu adam nasil o sekilde dodge ladi hayret ya asdfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 eski reckoning'i specleseymiş tutup bir de geri fırlatırdı ikisine kendininkileri de ekleyip dördünü beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 hey allam, terlik atmadan once MALIS atsaymis keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 ŞOK! ŞOK! ŞOK! FLAŞ HABER! FLAŞ HABER! FLAŞ HABER! BUSH YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASIYLA "HAMDOLSUN, TEĞET GEÇTİ" DEDİ bu espri yapıldıysa kusura bakmayın. kendimide tutamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 HATTA! resim için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 [20:29 - ZEKI GÜNDOGDU armutcuk dagi] İşte gerçek gazeteci!el zeydi BÜTÜN GAZETECİLER ABD BAŞKANI GEORGE BUSH'N HOŞUNA GİTMEK ZORUNDA DEĞİL, BENCE EL ZEYDİ'NİN EYLEMİ FARKLI BİR SORU SORMA YÖNTEMİDİR. DERHAL SERBEST BIRAKILMALI VE YILIN GAZETECİSİ SEÇİLMELİDİR. KENDİSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN. BÜTÜN SAMİMİ DUYGULARIMLA KENDİSİNİ KUCAKLIYORUM. . TESLİM OLAN DEĞİL DİRENEN IRAK; ÖZGÜR VE BAĞIMSIZ OLABİLİR! GO HOME GEORGE BUSH YOKSUL HALKLARI RAHAT BIRAK SENİN DEMOKRASİN BATSIN ÇIKARLARINIZ SÖZ KONUSU DEĞİLSE ASLA DEMOKARAT OLAMAZSINIZ, BUNU BÜTÜN DÜNYA BİLİYOR. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Quadrophenia said: Adam hakkaten şaka gibi bir adam ya :) Rte felan olsa çok temiz yemişti o ayakkabıyı valla. garanti veriyorum rte ilk ayakkabıyı bloklar, ötekini yakalar geri çarpardı.. ee kasımpaşalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bence "al papuclarinida git sen kendi yoluna" sarkisini soleyebilibilitesi var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Tutup geri atsa baya şık olurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 rte nin korumalar ayakkabiyi saniyesinde yakaliyip atana monte ederlerdi bir guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 teget gectı tarıhımıze kazındıartık guzelmıs saol karagoz rte ye at atalım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 sadece atlar zarar verebılıo rte ye zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SkyberG Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Dartanian said: iyi kaçmış ayakkabılardan helal olsun :D eğitim almıstır. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 tutmayın öpücem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 kahraman filan denmiş te, bi halt olduğu yok ki. adam resmen dodge lamış. 2. si de miss zaten, doğru düzgün eğilmesine bile gerek kalmadı. böyle noob kahraman olmaz olsun bush un da ilk sıyrılıştan sonraki sırıtması çok komik. "lol noob" dermiş gibi bi havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 expertise kassaymıs keske. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 reyou said: adam yalniz ii siyriliyo valla ayakkabilardan, ama nerde eskiden annelerimizin bize salladigi terlikler, oturma odasindan sallarlardi bizi odamizda kafamizdan vururlardi terlik bumerang hesabi ait oldugu yere geri donerdi :D hahaha...aynen yav. Voys said: bush'tan başka kimse kaçamazdı yalnız onu fark ettım. mıllet elle korurdu kendını ya da siper falan alırdı bu herif direk dodge. hatta üstüne geri kalkıp sırıtıp 2. yi beklıo hey allam eha, doğru valla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Cuce said: expertise kassaymıs keske. Hit kasması lazım, ranged attacklarda dodge parry yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 hahahahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Lightning Reflexes feat i almis adam..lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 bütün devlet başkanları bu tip dodgelamalar için eğitim alır zaten. bu onları kafalarına yumurta çakılması domates atılması yada bıçak fırlatılması gibi durumlarda korumak için onlara öğretiliyor. bide bildiğim kadarıyla olaydan sonra bush espiri yapmış teşekkür ederim ama ben 45 numara ayakkabı giymiyorum diye öyle duydum doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 gifler mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar