Cantona Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 yayının ligtv olduğunu falan yazmicam tabi. antalya puan alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Gönlüm antalyadan yana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 kombinenin verdiği zorunlulukla maça gitme hissi.. hadi eyvallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 valla beraberlik yada fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 fener ya da antalya alır bi ihtimal beraberlikte olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 sexdrugsrocknroll said: kombinenin verdiği zorunlulukla maça gitme hissi.. hadi eyvallah aynen antalyaspor bekle bizi ahuefafa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 fb kazanır ama iyi oynayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Jedi said: fener ya da antalya alır bi ihtimal beraberlikte olabilir. asfnafjsak bencede maç bunlardan biriyle biticek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 hehe benim yiğende öyle :D maç başlıyor Bu macı kesin gs alır dio. sonra gencler gol atıyor yok gencler kesin alır dio sonra 1 - 1 oluyor bu mac berabere biter dio :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ii guzel, en azından sut atmayı hatırlamıs topçular. edik: yanlız bu pitbull volkanın yaptığı hareket 2. sarı deilde direk kırmızı gibi. adam direk dize sakatlamak için girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Fener iyiydi, 11 e 11 e oynarken daha da iyiydi. presli falan sağlı sollu geldi. 11 e 10 da 2-0 olunca 3 yapalım dediler olmadı.sonlara dogru basmadılar. antalya bi gol bulsa o sıra cok rahat cevap verebilecek fizik kapasitede gördüm ben fenerbahçeyi ilk yarıdaki pres2e ragmen. duran topta da bir numarayız eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 emre müthiş mücadele etti valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Antalya felaket ötesi dandik bir takım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 topikteki mesaj sayısına bakılırsa fener kazanmış, hakem poroblem çıkarmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 verilmeyen penaltı warda onlarında golunu wermedi. biri yan hakem dieri de orta hakem hatası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 volkan'ın kırmızı kartı gormesine sebep olan iki sarı kart da direk kırmızı seklinde cıkabilirmis. sanki isteyerek oyundan atılmıs gibi bi hali vardı adamın. yoneticilerin boyle beyin yoksunu adamlara ciddi cezalar vermesi gerekiyor. iki pozisyonda da topla ilgisi yok herifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ilk pozisyona kırmızı çıkmazda 2. pozisyon direk futbol hayatını bitirir adamın bacağı kırarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Volkan'ı hakkaten anlamıyorum ben ya. Yetenek olarak bakıldığında hakkaten bayağı yetenekli kaleci. Refleksleri iyi, yer tutması zaman zaman bocalasa da başarılı, yan toplarda Rüştü'ye göre daha başarılı olduğu kesin. Ama adam bildiğin aptal. Yani hakaret olarak söylemiyorum. IQ testi falan yapılmalı. Ortalama zekalı birinin asla yapmayacağı şeyler yapıyor sürekli. Yani adamın ya ciddi psikolojik sorunu var ya da zekası düşük. Yönetim ne yapar psikolog mu tutar beyin nakli mi yaptırır bilemem de bi el atmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Rewendor said: Volkan'ı hakkaten anlamıyorum ben ya. Yetenek olarak bakıldığında hakkaten bayağı yetenekli kaleci. Refleksleri iyi, yer tutması zaman zaman bocalasa da başarılı, yan toplarda Rüştü'ye göre daha başarılı olduğu kesin. Ama adam bildiğin aptal. Yani hakaret olarak söylemiyorum. IQ testi falan yapılmalı. Ortalama zekalı birinin asla yapmayacağı şeyler yapıyor sürekli. Yani adamın ya ciddi psikolojik sorunu var ya da zekası düşük. Yönetim ne yapar psikolog mu tutar beyin nakli mi yaptırır bilemem de bi el atmalı. eğer bunu yukarda yazdıklarımdan çıkarak yazdıysan bahsettiğimiz volkan antalyaspor lu olan eski gs li volkan.:D ama dediklerin yanlıs deil. kaleci volkan bence fazla şova dokuo bazen. biraz megoloman falan sanırım. bence kaledeyken acaba nası gorunuorm falan die dusunuo ondan konsantre olamıo. ztn dikkat ederseniz adam bole artistik bi kurtarısla baslarsa maca super oynuo. edit: baktım cok ciddi yazı olmus smiley koyiim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 cidden haklısın volkanda var bi aptallık kötü kaleci değil aptal yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Maçı izlemedim şehirler arası yoldaydım zaten maç sırasında, malum bayram tatili dönüşü :) Şöyle bir konuya baktım, şikayet edilebilecek ya da moderasyon gereken mesaj var mı diye yol yorgunu, o sırada gözüme çarptı volkan tartışması oradan fikrimi yazdım ben de :) Volkan Arslan'ı diyosanız GS'deyken de çok sevmezdim ben, ama öyle belalı bir halini de görmemiştim. Ha genel olarak FB'li volkan için de fikrim odur ama. Yetenekli iyi kaleci ama ya bir aptallık ya da psikolojik bir sorun var adamda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 sg-1 said: topikteki mesaj sayısına bakılırsa fener kazanmış, hakem poroblem çıkarmamış. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar