Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Fenerbahçe-Antalyaspor 14.12.08 @ 19.00

Cantona

Öne çıkan mesajlar

Fener iyiydi, 11 e 11 e oynarken daha da iyiydi.
presli falan sağlı sollu geldi.
11 e 10 da 2-0 olunca 3 yapalım dediler olmadı.sonlara dogru basmadılar.
antalya bi gol bulsa o sıra cok rahat cevap verebilecek fizik kapasitede gördüm ben fenerbahçeyi ilk yarıdaki pres2e ragmen.
duran topta da bir numarayız eheh
Sosyal ağlarda paylaş

Volkan'ı hakkaten anlamıyorum ben ya. Yetenek olarak bakıldığında hakkaten bayağı yetenekli kaleci. Refleksleri iyi, yer tutması zaman zaman bocalasa da başarılı, yan toplarda Rüştü'ye göre daha başarılı olduğu kesin.

Ama adam bildiğin aptal. Yani hakaret olarak söylemiyorum. IQ testi falan yapılmalı. Ortalama zekalı birinin asla yapmayacağı şeyler yapıyor sürekli. Yani adamın ya ciddi psikolojik sorunu var ya da zekası düşük. Yönetim ne yapar psikolog mu tutar beyin nakli mi yaptırır bilemem de bi el atmalı.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:
Volkan'ı hakkaten anlamıyorum ben ya. Yetenek olarak bakıldığında hakkaten bayağı yetenekli kaleci. Refleksleri iyi, yer tutması zaman zaman bocalasa da başarılı, yan toplarda Rüştü'ye göre daha başarılı olduğu kesin.

Ama adam bildiğin aptal. Yani hakaret olarak söylemiyorum. IQ testi falan yapılmalı. Ortalama zekalı birinin asla yapmayacağı şeyler yapıyor sürekli. Yani adamın ya ciddi psikolojik sorunu var ya da zekası düşük. Yönetim ne yapar psikolog mu tutar beyin nakli mi yaptırır bilemem de bi el atmalı.

eğer bunu yukarda yazdıklarımdan çıkarak yazdıysan bahsettiğimiz volkan antalyaspor lu olan eski gs li volkan.:D ama dediklerin yanlıs deil. kaleci volkan bence fazla şova dokuo bazen. biraz megoloman falan sanırım. bence kaledeyken acaba nası gorunuorm falan die dusunuo ondan konsantre olamıo. ztn dikkat ederseniz adam bole artistik bi kurtarısla baslarsa maca super oynuo.

edit: baktım cok ciddi yazı olmus smiley koyiim dedim :D
Sosyal ağlarda paylaş

Maçı izlemedim şehirler arası yoldaydım zaten maç sırasında, malum bayram tatili dönüşü :) Şöyle bir konuya baktım, şikayet edilebilecek ya da moderasyon gereken mesaj var mı diye yol yorgunu, o sırada gözüme çarptı volkan tartışması oradan fikrimi yazdım ben de :)

Volkan Arslan'ı diyosanız GS'deyken de çok sevmezdim ben, ama öyle belalı bir halini de görmemiştim.

Ha genel olarak FB'li volkan için de fikrim odur ama. Yetenekli iyi kaleci ama ya bir aptallık ya da psikolojik bir sorun var adamda :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...