bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: wanderer1985, 06 Mayıs 2004 17:13 tarihinde demiş ki: blackchaos saygili ol. sen saygisizlasirsan baskalari da saygisizlasir. konuyla ilgili olarak meslek liseleri'nin amaci, ne gayeye hizmet icin kuruldugu vs gibi seyleri de ogrenmeni tavsiye ederim. biraz okursan, almanya ve diger ulkelerin egitim sistemlerini incelersen; bu gibi tartismalarda populist sloganlar yerine dayanakli argumanlar yazabilirsin. Nerde saygısızlık yapmışım? Ya meslek liseleri meslek öğrenmek için yapılmıştır. Girersin mesleğini öğrenirsin alırsın üniversitede yüksekokulunu okursun kalifiye bir eleman olarak iş dünyasına atılırsın. Şimdi Ben düz lise mezunuyum ve üniye girdim İşletme okudum mezun oldum. Nereye girebilirim? sadece işletme ile ilgili bölümlere Sen meslek lisesi mezunusun okulda elektronik öğrendin.Üniversitede kimya öğrendin. Sen nereye girebilirsin? Meslek Lisesinde elektronik eğitimi gördüğüm için elektronik alanında Ünide kimya gördüğün için kimya alanında Yani 2 dalda çalışabilirsin. Peki bunun neresi fırsat eşitliği neresi eğitimde eşitlik söylermisin bana?[signature][hline]bla bla bla ...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bone da zaten yazmaya üşendiğim noktaya parmaklamış. İmam Hatipler çok gereksiz Meslek Liseleride öğrensinler mesleğini gitsinler yüksekokulunu okusunlar Düz Lisedende ister adam ilahiyat okusun din diyanet yapsın isterse eleman olsun çalışssın. Olay budur.[signature][hline]bla bla bla ...
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 imam hatip liselerinden kazanma oranı çok fazla imiş tıp mühendislikler her bi yere dağılıyorlarmış bizim bi öğretmen anlatmıştı iyi yerlere yerleşen öğrenci çok diye[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yauw uzun uzun aciklamali bi yazi yaziyordum, tirnak isareti yerine esc ye basinca uctu hepsi :( usenioyrum bi daha yazmaya, cekiliyorum tartismadan eheh[signature][hline]raki asmis biseydir
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 yazık olmuş[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 İmam hatip mezunu imam olsun işte, var mı ötesi?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Raptor_Skeleg, 06 Mayıs 2004 17:27 tarihinde demiş ki: imam hatip liselerinden kazanma oranı çok fazla imiş tıp mühendislikler her bi yere dağılıyorlarmış bizim bi öğretmen anlatmıştı iyi yerlere yerleşen öğrenci çok diye Sırf bizim dershanede (FDD) derece yapan 50 kişiden 20si imamhatip. Zaten bi çocuk var 298 yapıyordu ama okulu 23 puan getiriyordu bi kabul edildi çocuk nasıl seviniyor ağlıyordu resmen dershanede :=)[signature][hline]bla bla bla ...
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Şimdi bu imamlar sayısal seçim yapabiliyor mu, yapamıyor mu?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hukuk ve tıp'a giriyor.. üstte yazdığım gibin..
arc Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hukuk? ohh onlar mezun olup yüksek mevkilere falan yerleşinde acaba neler olacak hmmm.....[signature][hline]Gentlemen, you can't fight in here! This is the War Room.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Raptor_Skeleg, 06 Mayıs 2004 15:07 tarihinde demiş ki: imam hatipler sözel puanlarıyla girecek artık fm yi etkilemiyor :] bir diğer konuşulan şeysi de öss müfredatını deiştirmek tüm lise müfredatını katcaklarmış olaya hepisini! her bi *** çıkacak türev integral trigonometri yeryüzünde hareket pühüww Peki bu asılsız mıydı yani şimdi :(.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bir daha böyle bir şey olursa ctrl+z ile yazdıklarını geri alabilirsin. Birde meslek lisesi adı üzerinde meslek formasyonu katmak üzere kurulmuş özel liselerdir. Meslek lisesi mezunlarının 4 yıllık bölümlerde okumaması gerekir zira memleketin tekniker gibi elemanlara da ihtiyacı var. Amacınız 4 yıllık bölüm okumak ise de meslek lisesine gitmezsiniz bu kadar basit. Bu değişikliğin amacının şeriat devleti özlemi içindeki kadroları daha yüksek mevkilere taşımak olduğu gerçeği yapılacak ghiç bir saçma sapan açıklama ile kamufle edilemez. said: wanderer1985, 06 Mayıs 2004 17:28 tarihinde demiş ki: yauw uzun uzun aciklamali bi yazi yaziyordum, tirnak isareti yerine esc ye basinca uctu hepsi :( usenioyrum bi daha yazmaya, cekiliyorum tartismadan eheh [signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ya bana bi yardımcı olurmusunuz hazir konuda varken ben şimdi türkçe-sosyal bölüm öğrencisiyim liseson 185 barajını aşıp yetenek sınavlarına giricem ama 185ten ne kadar fazla alırsam o kadarda iyi benim için 210 falan alıyorum ayda bi test kitabı acarak ancak :) şimdi bu imam hatipler bizimle aynı sıtandarda ulaşınca benim katsayım düşücekmiş.bu durumda benim öss snavında çözdügüm her sorudan biraz puanmı kırılcak ? yada 0.5 di 0.3le falanmı çarpılcak türkçe sorularım?[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bone kusura bakma cidden tam editlemek için geri dönmüştümki silmişsin bi anlık sinirle ... neyse ben gidiyim en iyisi :=)[signature][hline]bla bla bla ...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Şimdi Tm öğrencisinin okul puanı 0.8 le çarpılıyor ama tm bölümü seçerse başka bölüm seçerse 0.3 ile çarpılıyor Diğer bölümlerde böyle Meslek liselerininde eğer elektronik okuyorsa ünide elektronik bölümüne girerse 0.8 le çarpılıyordu başka birşey seçse 0.3 ile çarpılıyordu doğal olarak herkes mesleğini devam ettiriyordu Ama şimdi istedikleri bölüme giriyorlar.[signature][hline]bla bla bla ...
EagleEye Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 meslek liselerinde 0.8 le değil mesela benim girdiğim yıl şöyleydi: mesela düz lise mezunu birisi sayısal bölümünü seçmiş sayısal bi tercih yaptığında kat sayı 0.5 oluyordu ea ve sözelde 0.2 oluyordu ama meslek lisesi mezunu birisi ünide bölümünü seçtiğinde 0.65 katsayı geliyordu diğer bölümlere 0.2 /bu arada yasa kabul edildimi bu yıl uygulanacakmı son durum nedir?
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 fm ve tm bundan pek etkilenmiyor bildiğim kadarıyla işte[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: EagleEye, 06 Mayıs 2004 18:06 tarihinde demiş ki: meslek liselerinde 0.8 le değil mesela benim girdiğim yıl şöyleydi: mesela düz lise mezunu birisi sayısal bölümünü seçmiş sayısal bi tercih yaptığında kat sayı 0.5 oluyordu ea ve sözelde 0.2 oluyordu ama meslek lisesi mezunu birisi ünide bölümünü seçtiğinde 0.65 katsayı geliyordu diğer bölümlere 0.2 /bu arada yasa kabul edildimi bu yıl uygulanacakmı son durum nedir? ya abicim sen girdiğinde O zamanlar İstanbul Üniversitesi vardı sadece 2. Murat dönemiydi kalmadı şimdi katsayı matsayı herkesi 0.8 le çarpıyorlar başka yere zörtlemeye çalışırsan 0.3 le çarpılmış olarak giriyorsun öss ye.[signature][hline]bla bla bla ...
armra Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 adamlar o kadar oyu başörtüsü muhabbetine aldı yapacak bunları imam hatip , şu , bu ne gerekiyorsa kılıftan çok ne var[signature][hline]Show No Mercy
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 nolcak peki bana[signature][hline]Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Eno Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Ahmet Necdet SEZER, bunu geçirmez ilk seferde. İlk seferde geçirmeyeceği için de 20Hazirana yetişmez bu yasa... Seneye... Kesinlikle karşıyım bu arada. Beni doğrudan ilgilendirmiyor ama gelecekte üniversitede göreceğimiz tipler, ve bunlar mezun olduktan sonra gelecekleri konumlar bana kabus gibi gözüküyor.[signature][hline]Profocio Hosting
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bnce sadece meslek liselerinin önündeki engeller kalksa yani yasa sadece meslek liselerini içerse ok...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 genel kurmaydan çok sert bi açıklama gelmiş YENİ detaylar az sonraaa...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ve meclisten kabul olarak çıktı[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin
Öne çıkan mesajlar