Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

13 Aralik 2008 Barcelona - Real Madrid

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen sene fena harcamıştı Real ligde Barça'yı , fazla motivasyonun kurbanı olacak diye düşünüyorum Barça ve o alışık olduğu ilk yarım saat gollerinden bulamazlarsa Real beklenmedik bir sonuç alabilir.
Mesaj tarihi:
barca rahat alır diyorum ben son maçını statta izlemiş biri olarak söylüyorum bu takım isterse her gelene 4-5 atar kolay kolay da gol yemez yerse de dani alves fazla açılıyo ondan yer. saolsun puyol o kadar sağlam ki valencia maçında david villa ilk yarıda puyolla karşı karşıya kaldı korkudan topu süremedi takıldı fln. öyle bir durum var yani.
Mesaj tarihi:
Kadrolar :

Barcelona :

Valdés

Alves-Pique-Marquez-Puyol

Xavi-Yaya-Gudjohnsen

Messi-Eto'o-Henry

Real Madrid :

Casillas

Salgado - Metzelder - Cannavaro - Ramos

Gago-Guti-Sneijder

Drenthe-Higuain-Raul

Drenthe yerine Robben ,Metzelder yerine Pepe olsaydı bir umut olurdu ama Barça'nın hücum rotasyonu inanılmaz , Gudjohnsen sırıtmazsa Yaya ve Xavi'li orta saha Gago-Sneijder-Guti 3'lüsüne karşı orta sahayı dar eder.Yine Raul varsa umut vardır.
Drenthe yerine Van der Vaart tercih edilebilirdi , iki takıma da başarılar.
Mesaj tarihi:
pique ve gudjohnsen süpriz. hele etoo varken gudjohnseni de orataya koymuş bu maç farka gidebilir. gudjohnsen baya güzel top dağıtıyor yavaş olmasına rağmen. ynalız defansta ileri çıkan bi alves var gibi bu taktikte o da iyi olmuş arkası da sağlam
Mesaj tarihi:
hoccemama said:
sürekli gece 11 de oluyor barcelona madrid maçı utanmasalar gece 3 4 te yapacaklar
adam gibi akşam 8 9 da olsa

o saatde beşiktaş maçı var belki ondandır
  • Yeni Oluştur...