cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Gece 11'de el clasico var, barcelona harcicak bu sefer öle görünüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 üst biter tüm goller barcelonadan gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 sürekli gece 11 de oluyor barcelona madrid maçı utanmasalar gece 3 4 te yapacaklar adam gibi akşam 8 9 da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 eto'o nun hat-trick i var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 messi oynuyorsa 5-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 real madrid'e pek inancım yok ama şu balon barcelona'yı patlatsa da kurtulsak,ne lan o 4-5 4-5 gidiyorlar her maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Barcelona wtf tek geçerim 3-0 alır Barça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ntvspor canlı vermiyo galiba maçı. bunun yerine valencia maçını koymuşlar. hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ntv veriyo maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 oha süper o zaman eheh. özür dilerim ntvspor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 theCio said: berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bol gollü bi maç beklemiyorum ben açıkcası ama üst olur tahminimce 2-1 biter maç en kötü ihtimal 1-1 olur maçta barca yenilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Geçen sene fena harcamıştı Real ligde Barça'yı , fazla motivasyonun kurbanı olacak diye düşünüyorum Barça ve o alışık olduğu ilk yarım saat gollerinden bulamazlarsa Real beklenmedik bir sonuç alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 barca rahat alır diyorum ben son maçını statta izlemiş biri olarak söylüyorum bu takım isterse her gelene 4-5 atar kolay kolay da gol yemez yerse de dani alves fazla açılıyo ondan yer. saolsun puyol o kadar sağlam ki valencia maçında david villa ilk yarıda puyolla karşı karşıya kaldı korkudan topu süremedi takıldı fln. öyle bir durum var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Kadrolar : Barcelona : Valdés Alves-Pique-Marquez-Puyol Xavi-Yaya-Gudjohnsen Messi-Eto'o-Henry Real Madrid : Casillas Salgado - Metzelder - Cannavaro - Ramos Gago-Guti-Sneijder Drenthe-Higuain-Raul Drenthe yerine Robben ,Metzelder yerine Pepe olsaydı bir umut olurdu ama Barça'nın hücum rotasyonu inanılmaz , Gudjohnsen sırıtmazsa Yaya ve Xavi'li orta saha Gago-Sneijder-Guti 3'lüsüne karşı orta sahayı dar eder.Yine Raul varsa umut vardır. Drenthe yerine Van der Vaart tercih edilebilirdi , iki takıma da başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 pique ve gudjohnsen süpriz. hele etoo varken gudjohnseni de orataya koymuş bu maç farka gidebilir. gudjohnsen baya güzel top dağıtıyor yavaş olmasına rağmen. ynalız defansta ileri çıkan bi alves var gibi bu taktikte o da iyi olmuş arkası da sağlam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 hoccemama said: sürekli gece 11 de oluyor barcelona madrid maçı utanmasalar gece 3 4 te yapacaklar adam gibi akşam 8 9 da olsa o saatde beşiktaş maçı var belki ondandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Abidal sakat mı anlamadım Puyol niye oraya kaydırıldı ve yerine Pique kondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 puyolun oraya kaymasına pek aldanmamak lazım büyük ihtimal kontra ataklarda yine ortaya kayık oynayacaktır diye tahmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 madrid alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Kendi takımımın derbi maçında bu kadar heycanlanmıyorum; barça şov yapsa real ezilse süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 inş real. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yalnız real de çok sakat var sanırım barca alır gibi yoksa iddaa yatar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Blmiyorum takip etmiyorum barçayı uzun zamandır ama messinin sakatlığı veya cezası yoksa izlerim o maçı abi adam ne top oynuo ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar