razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 tatil bitmek üzere, bayramı geçirdiğim akraba evinden kendi büyüdüğüm şehre dönmüş çocukluk arkadaşlarla en azından 1 gün 1 gece geçirelim diyerekten birleşmişiz. ertesi gün kendi evime döneceğim. araba bende, çekmişiz deniz kenarına içmişiz 2şer tane bira. sonrasında dönüyoruz eve saat 2 suları(1,5 saat önce falan işte). köşeyi bi döndüm çat polis, çevirme var. birden heyecan tabi. bir yandan diyorum ulan yok sadece 2 tane içtim gerektiği yerde bıraktım, diğer yandan ulan ya geçerse patlarsak. polis eliyle bana kenara yanaş demek istiyor, e haliyle nfs oynamadığım için yawaş yawaş çektik kenara. yaklaşıyor ve muhabbet şöle geçiyor.. *yüksek müzik anında kısılır* -polis memuru: ehliyet, .....(anlamıyorum). -ben: tabi abi(gayet soğuk kanlı). *ehliyeti cüzdandan çıkarıp uzatır, arkasından ruhsat için torpidoyu açıp karıştırmaya başlar* -pm: ne içtin sen?(oha, ne alaka, hangi ara anladın :S ne yaptım ki) -ben: bira içtim abi(dürüst ve net). -pm: kaç tane içtin? -ben: 2 tane içtim, abi sınırında içtim biliyorum yani ehliyet kitabından hatırlıyorum orda 2 bira ya da 1 kadeh rakı, vodka vs yazıyordu, biliyorum yani abi sınırında eheh.. *sırıtır* -pm: 2 bira geçer sınırı genç. -ben: oO *o sırada yine ruhsat aramaya koyulur, ama yine bulamaz, arabada ruhsatta yoktur* -pm: üfle bakalım *der ve hayatımda ilk defa karşılaştığım o makinanın plastik kısmını ağzıma uzatır*(bu arada ehliyeti yardımcısına uzatır, yardımcısı plakayı da aldıktan sonra devriye arabasına döner) -pm: üfle üfle üfle üfle -ben: *her üfle komutunda üflemeyi kesmeden dewam eder* -pm: tamam şimdi bakıcaz bakalım yawaş yawaş yükselecek.. -ben: *tırs tırs*, (bilir ki 50yi geçtimi 6ay ehliyete el koyma + 400lira para cezasıyla başlar ve toleransta yoktur çünkü ne kadar yalvarsan da bu cihazın her türlü kayıdı tutulmaktadır) -pm: hehe hadi yine şanslısın 47 çıktı, bünyen kuvvetli demek bazısı içer 70 çıkar bazısı içer 35 çıkar. -ben: ehuehueheuheuehe evet abi ben demiştim zaten sınırında içtim ehehehe *rahatlar, resmen orgazm olmuştur* bu arada yardımcısı gelir "araba temiz, üstlerine" der.. -pm: hadi gidebilirsin iyi akşamlar -ben: tamam abi saolasın kolay gelsin iyi akşamlar hayırlı nöbetler.....vs vs *sola sinyali verir, aynaları kontrol eder, yolu da kontrol ettikten sonra yawaş yawaş yola çıkar usul usul uzaklaşır, köşeyi dönünce gazlar, arabada kahkaha patlar, küfürler uçuşur ohaaaaaaaaaaaaaaaaa ulan patlıyoduk eyva eyva, abi senden sağlam bi yudum daha alsam demek bitmişiz biz hiiiiiii.....vs dewam eder bu arada polis benden ruhsatı hiç istememiş meğerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 eheh geçmiş olsun. böle durumlarda sakin olmak ve senin yaptığın gibi dürüst davranmak en güzeli. 2-3 hafta önce gece dönüyoruz, arabada 6 kişiyiz, 5inin kafa sağlam. bi baktık çevirme var ilerde. ama herkesi topluyolar kuyruk oluşmuş resmen, ağır ağır herkesi yokluyolar. sıra bize geldi, camı açtım, artık nası bi güven verdiysem polise "tamam siz geçin" dedi gittik. eheh. efendi adam rolü kestim sdfs. oysa 3 bira falan verdı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 49 çıktı bizim arkadaşa DUSAhasuodhasudfsca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssg Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 kör kütük sahroşken polis atlattığımı bilirim . Taktik : Öndeki arabayı çeviriyorsa kesin seni çevirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yok öle bişi çatır çatır herkesi çeviriyolardı, aycıda öle bi yolu tutmuşlar ki her yol o yere çıkıyor ordan geçmek zorundasın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 geçmiş olsun, bir gün sabaha kadar çalıştım gözler mosmor olmuş uykusuzluktan kapanıyor böyle arada. polis durdurdu. üfle diyor adam, adam alkol kullanmadığımı söylesemde en basit yolun üflemek olduğuna karar verdim. Bu seferde ne hapı aldın esrarmı içtin diye yırtıyor adam kendini, en son sabahlara kadar hasat yaptığımı biçerci arkadaşı arattırarak ikna edebilmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 318 promille çıktı arabayı süren bi arkım o kagıda cerceve yapıp odasına asmıştı izmir rekoru diyip duruyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Belli bir standartı olması lazım ama. Beni etkilemiyor şu kadar demekle olmaz. İçiyorsan binmiyicen abi o koltuğa, insan hayatı o kadar ucuz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 318 promille araba kullanan arkadaşa adam öldürmeye teşebbüs cezası verilmeli direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 6 ay önce de benim bi arkadaş 298 promille yakalandı ehliyetini geri alalı daha 1 hafta fln anca oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Ardeth said: 318 promille araba kullanan arkadaşa adam öldürmeye teşebbüs cezası verilmeli direk altı ay eğliyeti gitmişti işte sonra tekrar sürmeye devam eve kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Llama said: 318 promille çıktı arabayı süren bi arkım o kagıda cerceve yapıp odasına asmıştı izmir rekoru diyip duruyorduyuh oha çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 6 ay az 3-4 sene minimum, trafikten men'in bi boy küçüğü yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
archraz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 gecenin sonunda çöp kutusuna çarptiğini nie anlatmiyon asdasfasdfsd...walla hayranim araba kullanişina ama bi gün hizdan yicen cezayı sen sölemedi dime:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Ben yarım şişe tekila içtikten 5 saat sonra alkolsüz çıkmanın mümkün olduğunu biliyorum ya ötesi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 archraz said: gecenin sonunda çöp kutusuna çarptiğini nie anlatmiyon asdasfasdfsd...walla hayranim araba kullanişina ama bi gün hizdan yicen cezayı sen sölemedi dime:) ahahaha karıştırma o kadar ayrıntıyı, yolun ortasına çöp kutusu mu konur canım alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 51 le bi fail olan benim heralde :) 3 tane bira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 alkollüyken taksiyi ve taksici insanımın muhabbetini tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 49.5 olunca 50'ye tamamlanıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Hayatimda heralde sadece 1 kere alkollu araba kullandim, ondada cevirmeye girdim.Efendi adami oynadim baya "buyrun memur bey" diye :) Sonra on camdaki anayasa mahkemesi stickerini gorunce adam "tamam siz gecin beyefendi" demisti direk :D Arabayi surerken ictigim sex on the beach sisesi bile daha ayaklarimin altindaydi dsgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Kusura bakmayın ama ne kadar övünülecek bir şey... Tamam 2 biradan bir şey olmaz elbette.Bünye meselesi olduğuda doğrudur.Ama adamlar 50'yi sınır koymuş.Demekki 50 tehlike sınırı.47'ye kadar gelmişsin.Bir kaç yudum daha alsan tehlikeli konuma geliyormuşsun.Bir kaç yudumuda bilerek almadın herhalde ? Yani hayır sizin canınız için demiyorum,o iki birayla en azından ufak bir muhabbet döner,bir dikkatsizliğe yol açar,masum insanlarında canı yanar,sizinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 aslinda ovunmemiski pek,paylasmis bizimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 3 tane 70'lik efes içtikten 1.5 saat sonra çevrildim, 46 çıkmıştı promil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 o zaman (bkz:46) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 ehliyeti aldığım ilk ayda 9 kez alkol testine tabi tutuldum ben, hepsinden de temiz çıktım. ama nası bi tipim varsa karşıdan gören polis ellerini ovuşturmaya başlıyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar