Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Bu cümleyi hatirlayan varsa spoiler icinde yazsin lütfen. =) Googledan baksaniz bile insanlara düsünme firsati verin. Zamaninda en cok copy paste ettigim cümledir kendisi X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 age of 2 araba şifresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 direk ezberindemiydi yoksa googlei mi kullandin, keske onu da belirtseydin. Bu sifreyi beynine kaziyan tek kisi benmiyim bilmek istedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
strangegoodby Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 yok yok hatırladım cunku bende asırı derecede kullanırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Marveloth said: how do you turn this on Orada düğme var ona basıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 çok lame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 aahuauhahuahua asda eycofta araba şifresiydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 IDDQD IDKFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 pepperoni pizza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Warchief said: pepperoni pizza. o 1 de idi, age of 2 de cheese steak jimmy's di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Doğru bunlar bilmez yeni nesil. ehh beaa ecof 1 tombrader oynadım günler... 133 mhz işlemci 16 ram 1.3 gb harddisk ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 klapaucius Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 marco polo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Monkey boy aegis =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 aoe 1 de lazer silahlı adam çıkıyordu böyle astronot giysisi gibi bir şey giymiş.onun şifresi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Archangel_ said: aoe 1 de lazer silahlı adam çıkıyordu böyle astronot giysisi gibi bir şey giymiş.onun şifresi neydi?e=mc2 olmasi lazım :D bir de bigdaddy vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 tomb raider nasıldı lan? ha şeydi galiba; bi ileri adım, bi geri adım, 360 derece etrafında dön, ileri atla... bi de geri atlamalısı var aynısının. biri full sağlık biri full silah veriyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ahahah ne güzel günlerdi ya hahaa:D bide harita yapardın kendine o daha güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Mr_Hand said: tomb raider nasıldı lan? ha şeydi galiba; bi ileri adım, bi geri adım, 360 derece etrafında dön, ileri atla... bi de geri atlamalısı var aynısının. biri full sağlık biri full silah veriyodu. geri atlayınca silah ileri atlayınca bolum gecme. Ayrıca evet cok eskılerden pc sahıbıydım bu yuzden cok karizmatiğim.Bunu direk söyleyemeyecek kadar mütevazi olduğum için farklı yönteme başvurmuştum ama Jahrein anlamış tüh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 adamınbiri said: ahahah ne güzel günlerdi ya hahaa:D bide harita yapardın kendine o daha güzeldi Bak bi ani daha.. simdi canlandi anilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 how do you turn this on - araba marco - sis ya da map polo - sis ya da map aegis - hızlandırma cheese steak jimmy's - food lumber jack - wood rock on - rock hmmm goldu çıkaramadım şimdi beyin hücrelerime az daha baskı yapsam çıkar bunların hepsini direkt aklımdan yazdım. ayrıca hala arabia da 7 hardesti tek başıma alabilirim daha ne impulse101ler noclipler var tey teyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 gold - robin hood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 wc2 şifreleri: hatchet disco makeitso sıktım bunları. yanlışsa bilemem. ama en çok kullanmış olduğum şifreler wc2'deydi sanırım. gerçi unutmuşum bazılarını da... bir de hiç kullanmadığım ama çok sevdiğim bir şifre vardı. A-train'deydi sanırım. "cheatercheaterwimp" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 dcldlhalo atarilerde fifa97 diye üstten gözüken bi oyun vardı. tavşanlı bi kupası vardı. onda hollanda-ingiltere finali şifresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar