numberten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Kadın da ne koşuyo ya ev mi yanıyo sanki ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Telefon biraz uzun süredir çalıyordu onu yazmayı unutmuşum.Hatta unutmakla kalmayıp hemen koşmuşum yazmışım.Yanlış o bilgisayarda bomberman oynarken hemen koşamazdım tabi ki :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 başlık dondurma reklamı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Şeker bayramı daha 8-9 yaşındayım ananemlerin evde bayramlasıyoruz milletle vs. o arada cok kola türevi şeyler tükettiğim için cok kotu tuvalete gitmem gerekmişti o anda tuvalet dolu olunca nası bi mantıksa eğilip kilidin oradan içeriye bakmısım o arada da mutfakta olan annem yengem dumur beni izlemişler kimse de bişi demiyo napıyosun sen diye. İçeriden cıkan abla feryadı basınca bende yerin dibine girmiştim bayram vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Şimdi geldi aklıma pazar gecesi tüm aile yemekten dönüyoruz abimi kafaladım valide hanımla peder beyi eve bıraktık biraz gezicez diyip bizim buralarda genelde boş olan pek arabanın geçmediği bi sokak var oraya girdik abim bana araba kullanmayı öğreticek. 1-2 alıştırmadan sonra aracı kaldırmayı başardım güzelde sürdüm derken arabayı durdurdum abim tekrar aracı aldı bahsettiğim sokağın başına getirdi tekrar aldım sürüyorum herşey güzel yumuşak bir kalkış yapmışım kaymak gibi gidiyoruz vs. Derken sokağın sonuna doğru giderken boş, oldukça geniş bir park yeri gördüm: Ben: Abi park ediyim mi? (seyir halindeyiz) Abim: Bilmem ki daha yeni kaldırmayı öğrendin nasıl olcak? Ben: Ya ne var ki yavaş yavaş girerim oraya genişte yer Abim: Tamam hadi bakalım ama frene yumuşak bas geçen sefer dururken zank diye durdu sert olmasın. Ben: Tamam(!) Tamam der demez arabayı park edicek olmanın heyecanıyla fren yerine gaza bas sen öndeki honda jipe gir... Jipin arka tamponda biraz hasar vardı bizimde tampon ve kaput ezildi. Abim direksiyona geçti uzaklaştık ordan evdekilerede benim konteynıra vurduğumu söyledik. Şimdi bu aklıma geldi utandım kendimden yaptığım zaten salaklık bide üstüne araca vurup kaçmak + eve böyle bi sebepten yalan söylemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Warchief gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Dükkanda otururken çok saglam 2 tane salmıstım zehir gibi kokuyordu 10 saniye geçmeden müşteri geldi "üfff abi ne kokuyo burası yaaa" dedi babam yüzüme öyle kötü baktıki hahaha hala unutamam :D hele sonra kardeş fare geçti o kokuyo demesi hahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 patide itiraf bölümü olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 numberten said: Dükkanda otururken çok saglam 2 tane salmıstım zehir gibi kokuyordu 10 saniye geçmeden müşteri geldi "üfff abi ne kokuyo burası yaaa" dedi babam yüzüme öyle kötü baktıki hahaha hala unutamam :D hele sonra kardeş fare geçti o kokuyo demesi hahahaa ASUHDAUSHD ne faresi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Masquerade said: Warchief gg. Evet arkadas tatile cikti sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feriyy_89 Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 1-2 ay once tommy'e gırdım ole bakınıyodum bırden bı t-shırt gordum cok hosuma gıttı bı denıyım dedım gırdım kabıne gıydım guzelce tam cıkacakken gorevlı geldı o bayan t-shırtu hemen cıkar kımse gormeden dedı baya utanmıstım kabınden cıktım mıllet bana gulerek bakıyodu cok kotuydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Onda utanacak ne var ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Bizim sitede herkesin hayran olduğu afet bir kız var , tabi bende hayranım kıza. Birgün okula arabayla gidiyorum ve tam kızın evinin kapısının önünden geçerken kız el işareti yaptı durdum ve bana servisi kaçırdığını onu levente bırakıp bırakamıcağımı sordu , bende hemen kabul ettim tabiki. Buraya kadar herşey normal ama ben kızı arabaya almadan önce arabanın içinde hayvan gibi üstüste 4 defa ossurduğumu unutmuştum. Kız arabaya bindi 2 kere burnunu çekti ve bana biraz camı açabilirmisin dedi. Beni düşünün tabi o anda ,daha 18 yaşındayım o zaman. Kızda pislik kendi açmıyo camı bana açtırıyo özellikle. böyle bişey işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 itirafçıların aslına demek istedikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 coğrafya kitabındaki tüm "göl" lerin l harifini t yaptıydım. öğretmen gördü sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bir kere beden dersindeyiz hoca bizi erken çıkarttı, herkes kantine filan gitti birkaç kişiyle ben sınıfa gitmeye başladık. üzerimizde eşofmanlar var tabi. birden saatimin üstünde olmadığını farkettim. çantamda filan olabilirdi ve çantamı karıştıran birisi saati de almış olabilirdi. bir saatim daha önce böyle gitmişti üstelik. hemen koşmaya başladım sınıfa doğru. "dağılın ulaaaaaaaaaan" modundayım. sınıfın hizasına geldiğimde daha yavaşlamadan tekme ile kapıyı dışardan içeri patlatarak girdim. meğerse kızların soyunma odasına başka sınıfı aktarınca bizimkiler de üstlerini bizim sınıfta değiştirmeye girmişler. kapıyı patlattığım gibi yavaşlamadan geri kaçtım. Allahtan görmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 *** ilkokulda tuvalete gitmek için izin istemiştim hocadan tam kapıya 5 metre kala zarrtt diye bi ses geldi benden. utandım koşarak kapıya gidiyordumki malesef o ses kesilmemiş yaklaşık 5 6 saniye zoooooorrtt... *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 burada dolu var alin bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 SodomVsGomore said: Şimdi geldi aklıma pazar gecesi tüm aile yemekten dönüyoruz abimi kafaladım valide hanımla peder beyi eve bıraktık biraz gezicez diyip bizim buralarda genelde boş olan pek arabanın geçmediği bi sokak var oraya girdik abim bana araba kullanmayı öğreticek. 1-2 alıştırmadan sonra aracı kaldırmayı başardım güzelde sürdüm derken arabayı durdurdum abim tekrar aracı aldı bahsettiğim sokağın başına getirdi tekrar aldım sürüyorum herşey güzel yumuşak bir kalkış yapmışım kaymak gibi gidiyoruz vs. Derken sokağın sonuna doğru giderken boş, oldukça geniş bir park yeri gördüm: Ben: Abi park ediyim mi? (seyir halindeyiz) Abim: Bilmem ki daha yeni kaldırmayı öğrendin nasıl olcak? Ben: Ya ne var ki yavaş yavaş girerim oraya genişte yer Abim: Tamam hadi bakalım ama frene yumuşak bas geçen sefer dururken zank diye durdu sert olmasın. Ben: Tamam(!) Tamam der demez arabayı park edicek olmanın heyecanıyla fren yerine gaza bas sen öndeki honda jipe gir... Jipin arka tamponda biraz hasar vardı bizimde tampon ve kaput ezildi. Abim direksiyona geçti uzaklaştık ordan evdekilerede benim konteynıra vurduğumu söyledik. Şimdi bu aklıma geldi utandım kendimden yaptığım zaten salaklık bide üstüne araca vurup kaçmak + eve böyle bi sebepten yalan söylemek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 yok bişi tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Ortaokul zamanları en canlı zamanlar tabi beden dersinde genelde serbestiz neyse gitim fırlamalık olsun diye kızın birinin kafasına hafifden vurdum kızın kafası bole sağ omzuna doğru gitti ve öle kaldı evet boynu tutuldu kızın neyse müdür yardımcısının yanına gittik müdürün yanına gittik diyorum bittim ben atıldım evdekiler keser beni artık kızın ailesi geldi falan nasıl utandıydım off -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu** Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 erotik hikayelerimi yazıyım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Benimki tarzdan biraz farklı olsa da işte 13-14 yaşındayım asansöre bindim işte aklımda düşünceler fln ne düşünüyorsam artık(13-14 yaşında ne düşünülürse tabii)sonra asansör zemin kata indi kapıyı komşularımız açtı ve ben onlara bakıp -hoşbulduk demiştim tabii sonra yaptığım rezaletin farkında olup direk oradan uzaklaşmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sintisyzer said: eski kız arkadasla ayrılınmış, cok hararetli tartısma donuyo msnde, yok böle yaptın sen bolesin asıl bu senin sucun falan, bi yandan da bombaları arkadaslara c/p ediyorum baska pencerede. o hengamede c/p kıza yapılır. -baskasına yolluyodun da yanlıslıkla benim pencereme paste ettin galiba.. ben değişiğini yaptım yıllar önce kız arkadaşım icqdan (hey gidi günler yok öyle msn filan) bik bikleniyor arkadaşlarıyla bir yere gidecek diye bende tipleri sevmiyorum bir yandan anlayışlı erkek arkadaş modundayım bir yandan arkadaşla konuşup hatuna saydırıyorum ama öyle böyle değil bir ara yanlış pencereyi tıklamışım icq da enter a bastıktan sonra o sıra msg ın girmesi için 1-2 saniye zaman geçerdi enter a basmam ve yanlış yere gittiğini farketmemle o 2 saniye hayatımın en uzun 2 saniyesi olmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 gecen yaz antalyada bi tatil koyundeyimim, ailemle tatile gitmisim yillar sonra, nasil bayiyorum belli degil, denizden ciktim iskele yapmislar buyuk şezlonglar var, ustunde yattim birine gunesleniyorum oyle...etrafta bir kac insan daha var, ole saga sola bakarken tipik rus diye tabir edebilecegimiz cok guzel baya uzun boylu bi kadin gordum golgede uzanmis oda, vay anasini ne guzel kadin falan derken kadin kalkti yerinden benim yanimdaki sezlonga geldi guneslenmek icin...saga sola baktim bosta baya sezlong var kendimce mesaji aldim, biraz muhabbet sohbet 20 dakika sonra ben gule oynaya gunes kremini falan suruyorum kadının, derken plajdan iki tane ufaklik geldi, kadin yanina cagardi biri 5 biri 7 yaslarinda... cocuklariyla tanismis oldum... ben tabi şok kadin tas catlasa 25 gosteriyor 2 tane cocuk 3.sude babasinin yanindaymis... simdi orda gordugum erkek rus profili genel olarak 1-90 boyunda 100kg kas yigini adamlar kadinada bakiyorum 1-73 1 75 var taş gibi bunun kocasida en az 1-90dir herkul falandir... kocasi beni gorse herhalde oraya gomer kimseninde giki cikmaz, benim hem utanctan hemde malesef korkudan kipkirmizi, biraz denize girecegimi soyleyip terlik merlik ne varsa biraktim atladim denize...1saat 30 dakikalik denizde hayatta kalma cabamdan sonra (yuzucu olmama ragmen sanirim bogluacagim dedigim anlar oldu) oteki taraftan (kadin beni gormesin diye kayaliklarin arka tarafina gecerek...gectikten sorna farkettimki oranin kiyisi benim geldigim kiyidan baya bi uzak:))genelde yasli rus ailelelerin takildigi vip plajindan kiyiya ciktim...kiyiya vurdum desem daha dogru olur. yasli ruslar bana bakiyor bu adam nerden cikti diye ben nefes nefese saga sola bakmadan, kumlara bastim sonra farkettimki kumlar sicak terlikte yok aynen geri denize...yuruyerek olmiyacak kosmak lazim bu aradada hereks beni izliyor bu napiyor diye...basladim kosmaya yana yana gittim kendimi asfalta attim, tabi asfalt daha sicak ordanda yandaki cimlere(sulama var çimlerde) atladim ayakalar camur o sekil odaya gittim biraz asfalt biraz cim seklinde. ayaklarim sismis zaten. sonradan bide kadinla karsilastim bana hi swimmer dedi:P rezilligin son noktasi heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar