Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Böyle bir ilan buldum da arkadaşa şans dilemek istedim burdan. http://intoko.kijiji.com.tr/c-Emlak-Kiral-k-BAYAN-EV-ARKADA-I-W0QQAdIdZ85699148 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 sadece yatak odasının resimleri yeterli olurmuş edit: bi de 150lira alıomuş sdas sdas sdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Şahsim: Güzel sanatlar mezunu dünyanın birçok yerinde bulundum, Çok güzel insanlar tanıdım. Onların güzellikleriyle kendime bir dünya kurdum, Şimdi bu güzel dünyamı sizi de davet ediyorum. Kendime ait bir şirketim var Ben böyleyim, şöyleyim gibi gereksiz basit detaylara girmek istemedim GEL GÖR VE YAŞA SORGULAMA SEN SADECE SEN OL BEN BEN OLMAYI YAŞIYORUM şaka! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 tel no vermis arayalım mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ikea ,evinizin herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 içine girdiğin küçük kaygan deliği kocaman bi dünyamı sandın öle bişeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 içine girdiğin küçük ve kaygan deliği, yeni ve büyük bir dünya mı sandın? o değil de edebiyat derslerinde buradaki söz sanatı inceletilsin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 kız olsam kalırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 kendine ait şirketi ve dubleks dairesi var kontörlü hat kullanıyor ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ev güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 boğazda yalım var 18 tane yatak odası var, 36 tane bayan manken yalı arkadaşı arıyorum, kişi başı 149.90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 özgür willy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Ancalagan said: Şahsim: Güzel sanatlar mezunu dünyanın birçok yerinde bulundum, Çok güzel insanlar tanıdım. Onların güzellikleriyle kendime bir dünya kurdum, Şimdi bu güzel dünyamı sizi de davet ediyorum. Kendime ait bir şirketim var Ben böyleyim, şöyleyim gibi gereksiz basit detaylara girmek istemedim GEL GÖR VE YAŞA SORGULAMA SEN SADECE SEN OL BEN BEN OLMAYI YAŞIYORUM şaka! ''PARÇALA BENİ YALA BENİ!!'' demeyi unutmuş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 koltukların rengi sux .. ciddiye aldım sanki :S edik:imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 mal mulk fena deılde herıfın tıpı gor once sonra talıp ol ıstersen sakata gıtme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 o değil de adam amma yatak resmi koymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 dsfdf * Sınırlandırılmış bir hayatta; * Sınırların kaldırıldığı * Kişiliklerin doymuş noktalarda yaşandığı * Bireysel özgürlüğün tek ilke haline geldiği * Kaliteli ve düzeyli * Şirin ve Minimalist bir mimari dekorasyonu olan * Dubleks dairemi * Paylaşabileceğim * Bayan ev arkadaşı arıyorum 1 - dubleks dairemiiii 2 - paylaşabileceğiiiimm 3 - bayaaaaaaaan 4 - eeeeev 5 - bu ne lan?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 derdi neyse bu yataklarla full yatak harbiden hea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 bu arada ıcınde paso yatak odası olan bır ev hemıde dublex+ bayan+ 150 YTL size neyi cagrıstırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ev arkadasi olmaya bayan ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 İyi döşemişte ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 aquila said: ev arkadasi olmaya bayan ariyorum. ya bayan olmaya ev arkadaşı arasaydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ya ev arkadasi arayan bayan olsaydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 ya erkek arkadasi olan bayan olsaydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar