Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Killa Hakan ahahhaa

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aybeni,sagopayı,cezayı,kolerayı,bilmemneyi hepsini alıcaksın kadın programına getiriceksin.Bırakıcaksın birbirlerine diss'midir nedir atsınlar,tartışsınlar,küfürleşsinler...
Mesaj tarihi:
ahahah rezillik ya, sesi de kötü abi niyeç ıkardılarsa. hani ceza meza işi blio diolar uyarmamış mı yapımcıları :P

yanlız şarkının nasıl diim müziği güzel.melodisi mi artık neyse, ilk girişteki şarkıyı alıp evde otururken arka planda çalacan. relaxxx
Mesaj tarihi:
çarpmıştır yine bi yerden :P
adam sample olarakta almıyo böle başka bi rap şarkıdan çarpıyo direk hehe
Xenocide said:
abi bak kar yağmıışşşşş tamammmı bak yağmışşş.. sooooraaaaa rapide kalbimize kazımıış abi işte öle..

lol harbi direk böle
Mesaj tarihi:
Sıralama çok sakat ya. Killa çıktığında böyle suratımda boş bir gülümseme ile dinliyodum. Sonra Ceza çıktı. Rap'ten anlamam ama bir "eyvallah" dedim içimden Ceza için. Ceza'dan sonra Killa başlayınca baya bir güldüm. :D
Mesaj tarihi:
Siz killa nin kim oldugunu bilmiorsunuz galiba.. KILLA almanyanin en iyi türkish gangsta rapci, ceza da türkiyenin. ikisi bulmus kendilerini..
lütfen biraz saygili olalim killa hakana .. hadin bastirin
pzz
Mesaj tarihi:
killa hakan'ın bi şarkındaydı galiba, şarkının en başında bıçkın gençlerimiz konuşuyorlar bi arkadaşları hakkında ve bomba cümle geliyor;

-...tartaklayarak komaya sokmuşlar!

tartaklayarak komaya sokmayı başaran arkadaşa helal olsun diyorum sadece.amcaya da tartaklayarak komaya sokma deyişini bize kazandırdığı için teşekkürü borç bilirim.
  • Yeni Oluştur...