elaidi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 1:35'te çıkan arkadaş. hastasıyız hahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 eleman böyle nefes nefese kalmışta birini son durumu anlatıyomuş gibi söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Kızın eline ne olmuş derken Killa Hakan'ın nefes yetmezliğini gördüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 link plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 adı ne şarkının bunu sagoyamı atmışlar yine hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Aybeni,sagopayı,cezayı,kolerayı,bilmemneyi hepsini alıcaksın kadın programına getiriceksin.Bırakıcaksın birbirlerine diss'midir nedir atsınlar,tartışsınlar,küfürleşsinler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 cartel varken bunlar yalan sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 killa hakanın bulunduğu bi klipte fuat olmazsa kurban kesicem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 yeeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 abi bak kar yağmıışşşşş tamammmı bak yağmışşş.. sooooraaaaa rapide kalbimize kazımıış abi işte öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ahahah rezillik ya, sesi de kötü abi niyeç ıkardılarsa. hani ceza meza işi blio diolar uyarmamış mı yapımcıları :P yanlız şarkının nasıl diim müziği güzel.melodisi mi artık neyse, ilk girişteki şarkıyı alıp evde otururken arka planda çalacan. relaxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 çarpmıştır yine bi yerden :P adam sample olarakta almıyo böle başka bi rap şarkıdan çarpıyo direk hehe Xenocide said: abi bak kar yağmıışşşşş tamammmı bak yağmışşş.. sooooraaaaa rapide kalbimize kazımıış abi işte öle.. lol harbi direk böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 sana diss atar inş killa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 karda yarın adı var yar yaar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Sıralama çok sakat ya. Killa çıktığında böyle suratımda boş bir gülümseme ile dinliyodum. Sonra Ceza çıktı. Rap'ten anlamam ama bir "eyvallah" dedim içimden Ceza için. Ceza'dan sonra Killa başlayınca baya bir güldüm. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ehehehe konuşma bombaymış. sondan bi önceki cümleden son cümleye geçiş bomba özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bir ara bir ara bir daha sorrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Xenocide said: abi bak kar yağmıışşşşş tamammmı bak yağmışşş.. sooooraaaaa rapide kalbimize kazımıış abi işte öle.. ahajhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 adama haksızlık mı yapıyorum diye diğer şarkılarada baktım ama yok hakkediyormuş : P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Bunu nasıl dinliyorlar zevkle ya... İlginç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Batı Berlin'den Fuat lazım ortamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 bende bunu seviyorum mesela :) http://www.youtube.com/watch?v=LSyb9qNZSK4 watch?v=LSyb9qNZSK4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Siz killa nin kim oldugunu bilmiorsunuz galiba.. KILLA almanyanin en iyi türkish gangsta rapci, ceza da türkiyenin. ikisi bulmus kendilerini.. lütfen biraz saygili olalim killa hakana .. hadin bastirin pzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 kar mı yağmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 killa hakan'ın bi şarkındaydı galiba, şarkının en başında bıçkın gençlerimiz konuşuyorlar bi arkadaşları hakkında ve bomba cümle geliyor; -...tartaklayarak komaya sokmuşlar! tartaklayarak komaya sokmayı başaran arkadaşa helal olsun diyorum sadece.amcaya da tartaklayarak komaya sokma deyişini bize kazandırdığı için teşekkürü borç bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar