Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 said: The buffs here are designed primarily to make Arcane more competitive with Fire / Frostfire builds in PvE. Because they could end up buffing Arcane in PvP, we are prepared to adjust the damage of say Arcane Barrage if needed, but we want to see these in action on the PTR first. Mage PvE damage in general is something we are keeping a close eye on. With the recent hunter changes, many of which were nerfs to PvE damage, we want to make sure mages now don’t break away from the pack of damage-dealing specs. Evocation – cooldown reduced to 4 min. Arcane Flows – now also reduces the cooldown of Evocation by an additional 1 / 2 min. Arcane Blast – overhauled. Will now increase the damage of your next Arcane spell by 30%. However using Arcane Blast itself does not consume the charge, but instead increases the mana of your next Arcane Blast, up to a maximum of 3 stacks. You can alternate Blast and Barrage to keep buffing Barrage, or you can build Blast up higher for a heavy mana cost. Torment the Weak – now works with Arcane Blast and does bonus damage to targets afflicted by any kind of slowing effect (e.g. Thunder Clap). Elemental Precision – renamed Precision and now works on all spells. Improved Blizzard – snaring effect reduced to 20/40/50% mana problemi komple çözülmüş gibi ya :D raidde hep firedım ama 2 dakika cdli evo ile arcane bile olunur atık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 1- Spec Arcane 2- Get the evocation glyph 3- Join the arena. 4- PROFIT???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 nerflesinler çok vuruyo mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 ulan her şeyi nerflesinler istiosunuz sonra bossları nasıl öldürecez, bırak bufflansin herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Mortis said: ulan her şeyi nerflesinler istiosunuz sonra bossları nasıl öldürecez, bırak bufflansin herkes. Verdiği hasar sadece pve'de fazla olsa bir sorun yok. Nerf gerektiren işin pvp tarafı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 mage'e uzun süre nerf merf beklemeyin derim ben,tbcde yerlerde süründük,öle bi rezaletten ve whine yağmurundan sonra dokunulmazlık kazandı mageler artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 rogları warriorları felan bufflasınlar, yerlerde sürünüyo ikiside Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 yada hunterı biraz daha nerfleyip boss armor u düşürsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 xunn said: 1- Spec Arcane 2- Get the evocation glyph 3- Join the arena. 4- PROFIT???? 4dk dan uzun suruyosa o arena zaten healer mealer olur yaninda 1dk dustu diye cok bi fark yaraticagini sanmam 2v2 de ayrica 4-??? 5-PROFIT! n00bie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 tüh ya ben yazacaktım o 4-??? 5-PROFIT! kısmını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 MasterHapLo said: "Improved Blizzard – snaring effect reduced to 20/40/50%" hayiiir bu olmamaliydi en sevdigim spelli ic etmisler off çok üzüldüm buna harbi yaa Genel olarak AoE'sini bitirmişler Mage'in. Frost mage olarak AE ve Blizzard atıyodum. Birinin mana costu abartmışlar diğerini nerflemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 AoE'yi kaldırsınlar oyundan sinir harbi hep recountu da silecem rogueu da silecem sonunda. Ne güzel sakin sakin prayer sallıyordum arkadan ne işim var tekrar roguela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar