Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ağrı - Doğu Beyazıt'a Asker Çıktım

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

doğuya çıktım diye bi garip olmuştum. şimdi dha büyük dert çıktı başıma. ULAŞIM -.-'

13 - 14 aralık son teslim tarihleri.
ve
13 - 14 aralıkta THY tüm seferleri (ağrıya, karsa, vana, erzincana, erzuruma) dolu..

tutturup erzuruma gitsem, erzurumdan günde 1 otobüs kalkıyo ağrıya, uçak saatiyle çakışıyo.
tutturup karsa gitsem, uçak inmeden 1 saat önce ağrıya otobüs kalkıyo
tutturup vana gitsem, uçaktan indikten sonra otobüse binmem için 10dkam kalıyo.

ve hepsi günde 1 sefer yapıyolar. oturdum tüm çevre illerin otogarlarını aradım..

il ağrı uçağı 16sında boş yer veriyor. yani teslim gününden 2 gün sonra.

otobüslerde de yer yoktu. zorla 1 tane yer buldum doğubeyazıta. 24 saat yol.

ağrıya uçak bileti olup da bana verebilecek veya satabilcek varsa seve seve alırım :( (zeplin de olur)
Sosyal ağlarda paylaş

abi bi kaç gün öncesine bilet alsna uçaktan,otobüsle çekilmez mümkün diil.ayrıca vatan görevi valla ama kısa dönem olduun için biraz daha rahat edrsin gbi gelio,bizim bi abi vardı Hakkari Yüksekokvaya düşmüştü,ama Marmara İletişim mezunuydu,radyoya vermşlerdi onu her sabah işte yayın falan yapıodu,yerel radyoları falan dinliyodu.

bu arada; ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER
:d:d
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:
1- kürtlere karşı ön yargım yoktur. Ama bölücü olanına karşı ön yargdan fazlasını beslerim.
2- o bölgeye seferi olan THY ve sunexpress tüm seferleine baktım, hepsi doluydu. Diğer hava yolu firmaları sefer düzenlemiyor :(

bi de böle olcaz galiba :)

öyle olmazsın onlar çatışmaya gidiyor teçhizatlı.
Sosyal ağlarda paylaş

Bende senin gideceğin yere Ağrı Doğubeyazıta düşmüştüm tim olarak. Yeni foça da idim. Koruma olarak seçilince ayrıldım. İzmirde kaldım.

Geç gidecem diye üzülme 3 güne kadar geç git hiçbişey olmaz sadece girdiğin gün kadar geç çıkarsın. O yüzden fazla endişelenme o kadarda rahat davranma ama :) Ağrı doğrubeyazıtta tek çekinmen gereken şey soğuktur. Ona bir yol bul gerisi kolaydır. Oraya giden tim arkadaşlarımın dedikleri bunlar.

Hayırlı tezkereler dilerim. 6 ay çabuk geçer. 12 ay orda kalacakları düşünerek motive olabilirsin :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:
doğuya çıktım diye bi garip olmuştum. şimdi dha büyük dert çıktı başıma. ULAŞIM -.-'

13 - 14 aralık son teslim tarihleri.
ve
13 - 14 aralıkta THY tüm seferleri (ağrıya, karsa, vana, erzincana, erzuruma) dolu..

tutturup erzuruma gitsem, erzurumdan günde 1 otobüs kalkıyo ağrıya, uçak saatiyle çakışıyo.
tutturup karsa gitsem, uçak inmeden 1 saat önce ağrıya otobüs kalkıyo
tutturup vana gitsem, uçaktan indikten sonra otobüse binmem için 10dkam kalıyo.

ve hepsi günde 1 sefer yapıyolar. oturdum tüm çevre illerin otogarlarını aradım..

il ağrı uçağı 16sında boş yer veriyor. yani teslim gününden 2 gün sonra.

otobüslerde de yer yoktu. zorla 1 tane yer buldum doğubeyazıta. 24 saat yol.

ağrıya uçak bileti olup da bana verebilecek veya satabilcek varsa seve seve alırım :( (zeplin de olur)

bayram dolayısı ile ulaşım sorunlarından dolayı geç kalna askerlere ceza olmayacak sadece geç terhis oalcaklar geç gittikleri gün kadar.

kaynak

bende gidiorum askere ama 3 saat yol var sadece,hepimize hayırlı tezkereler :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...