AthleT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Cüce o değil de bir sac kavurma yapıyorlar Ağrı'da. O derece yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 afyonda yapıcam bende allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Abi güzel yer bence de. Ağrı Dağı, şehrin doğu şehri olmasından ötürü mükemmel et yemekleri, doğa, oh mis. Ağrı tehlikeli bölgelere göre biraz fazla kuzeyde hem. Hiç endişelenmeni gerektirecek bi şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ağrıda askerlik yapan bir tandığım hiçte öyle demiyordu. hatta getirdiği resimleri ancak ogrish comda görürdünüz o derece. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 büyük geçmiş olsun orası cok teehlikeli bir bölge . özellikle kışın ortasında orda olmak kimse istemez . hem doğaya karşı hemde teröristlere karşı her an tetikte olman lazım . umarım kazasız belasız gelirsin tüm askerlierimize allah sabır versin. şimdiden kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 doğuya çıktım diye bi garip olmuştum. şimdi dha büyük dert çıktı başıma. ULAŞIM -.-' 13 - 14 aralık son teslim tarihleri. ve 13 - 14 aralıkta THY tüm seferleri (ağrıya, karsa, vana, erzincana, erzuruma) dolu.. tutturup erzuruma gitsem, erzurumdan günde 1 otobüs kalkıyo ağrıya, uçak saatiyle çakışıyo. tutturup karsa gitsem, uçak inmeden 1 saat önce ağrıya otobüs kalkıyo tutturup vana gitsem, uçaktan indikten sonra otobüse binmem için 10dkam kalıyo. ve hepsi günde 1 sefer yapıyolar. oturdum tüm çevre illerin otogarlarını aradım.. il ağrı uçağı 16sında boş yer veriyor. yani teslim gününden 2 gün sonra. otobüslerde de yer yoktu. zorla 1 tane yer buldum doğubeyazıta. 24 saat yol. ağrıya uçak bileti olup da bana verebilecek veya satabilcek varsa seve seve alırım :( (zeplin de olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Teleport DoguBeyazit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Şimdiden hayırlı teskereler, adını soyadını yazsana buraya bizim aslan gibi arkadaşımız ağrı-doğubeyazıtta diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Hayırlı teskereler...Umarım anlatcaın bol anıyla dönersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 abi hayırlı teskelereler (ne bilim tezkere mi teskere mi artık:)) ama bence iyi de olabilir. eğer bir önyargın varsa kürtlere karşı falan bence orada kırabilirsin. ayrıca belki de hayatın boyunca asla gitmeyeceğin bir yere gidiyosun mecburiyetten de olsa bence güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 başka bi uçak kullan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 1- kürtlere karşı ön yargım yoktur. Ama bölücü olanına karşı ön yargdan fazlasını beslerim. 2- o bölgeye seferi olan THY ve sunexpress tüm seferleine baktım, hepsi doluydu. Diğer hava yolu firmaları sefer düzenlemiyor :( bi de böle olcaz galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ağrı güzeldir annem orda 1 sene çaıştı dert etme hiç:) hemen git hemen gel kolaycacık geçsin inşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Erzurum'dan Ağrı'ya günde tek sefer olur mu yahu? Bir kere kafadan Ağrı arabaları var, Van arabaları mecbur Erzurum'dan geçiyor. Erzurum'dan ayarlarız. O problem değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 erzurumlu var bak sana yardım eder hadi bakim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Erzurum bizim bea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ekmeğin hası lavaş erkeğin delikanlısı dadaş ahahah.erzurumu seviyorum memleketim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 abi bi kaç gün öncesine bilet alsna uçaktan,otobüsle çekilmez mümkün diil.ayrıca vatan görevi valla ama kısa dönem olduun için biraz daha rahat edrsin gbi gelio,bizim bi abi vardı Hakkari Yüksekokvaya düşmüştü,ama Marmara İletişim mezunuydu,radyoya vermşlerdi onu her sabah işte yayın falan yapıodu,yerel radyoları falan dinliyodu. bu arada; ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER :d:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Dragonmax said: 1- kürtlere karşı ön yargım yoktur. Ama bölücü olanına karşı ön yargdan fazlasını beslerim. 2- o bölgeye seferi olan THY ve sunexpress tüm seferleine baktım, hepsi doluydu. Diğer hava yolu firmaları sefer düzenlemiyor :( bi de böle olcaz galiba :) öyle olmazsın onlar çatışmaya gidiyor teçhizatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bende senin gideceğin yere Ağrı Doğubeyazıta düşmüştüm tim olarak. Yeni foça da idim. Koruma olarak seçilince ayrıldım. İzmirde kaldım. Geç gidecem diye üzülme 3 güne kadar geç git hiçbişey olmaz sadece girdiğin gün kadar geç çıkarsın. O yüzden fazla endişelenme o kadarda rahat davranma ama :) Ağrı doğrubeyazıtta tek çekinmen gereken şey soğuktur. Ona bir yol bul gerisi kolaydır. Oraya giden tim arkadaşlarımın dedikleri bunlar. Hayırlı tezkereler dilerim. 6 ay çabuk geçer. 12 ay orda kalacakları düşünerek motive olabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Hayırlı tezkereler, sorunsuz bir askerlik geçirirsin umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 hayırlı teskereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Dragonmax said: doğuya çıktım diye bi garip olmuştum. şimdi dha büyük dert çıktı başıma. ULAŞIM -.-' 13 - 14 aralık son teslim tarihleri. ve 13 - 14 aralıkta THY tüm seferleri (ağrıya, karsa, vana, erzincana, erzuruma) dolu.. tutturup erzuruma gitsem, erzurumdan günde 1 otobüs kalkıyo ağrıya, uçak saatiyle çakışıyo. tutturup karsa gitsem, uçak inmeden 1 saat önce ağrıya otobüs kalkıyo tutturup vana gitsem, uçaktan indikten sonra otobüse binmem için 10dkam kalıyo. ve hepsi günde 1 sefer yapıyolar. oturdum tüm çevre illerin otogarlarını aradım.. il ağrı uçağı 16sında boş yer veriyor. yani teslim gününden 2 gün sonra. otobüslerde de yer yoktu. zorla 1 tane yer buldum doğubeyazıta. 24 saat yol. ağrıya uçak bileti olup da bana verebilecek veya satabilcek varsa seve seve alırım :( (zeplin de olur) bayram dolayısı ile ulaşım sorunlarından dolayı geç kalna askerlere ceza olmayacak sadece geç terhis oalcaklar geç gittikleri gün kadar. kaynak bende gidiorum askere ama 3 saat yol var sadece,hepimize hayırlı tezkereler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Bu tezkerenin hayırlısı olmaz söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar