Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL: Dynamo Kyiv - Fenerbahçe 10.12.08 @ 21.45

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Abi adamlar fukara tesellisi filan yapmıyo ki kendi öz eleştirisini ve düştüğü vahim durumu yansıtıyor. yani bir şekilde eleştiriyor kendini , ben mi yanlış anlıyorum? Ama tek bi lafım var fenerle ilgili , bu josico , maldonado futbolcu filan değil. Bu gece maçı izledikten sonra iyi ki fenerli değilim dedim valla. (Gerçi Bjkli olmak daha zor bir iş ama neyse) demek ki geçen seneki çeyrek final tesadüfmüş , o takımdan birtek kezman ve mehmet eksik galiba. bu kadar kolay gruptan çıkamamak daha acı tabiki...
Sosyal ağlarda paylaş

Fenerbahce baskani olsam..

18 kisilik kadrodan 12 kisiyi fln kadrodisi birakir satarim.. Genclerle devam ederim en azindan sanim yurur..

Burak Yilmaz Ilhan Parlak Maldonado

Nedir abi bunlar.. Burak Yilmaz ve Emreyi kakaladilar fenere resmen yaziktir gunahtir.. Emre sakat degilim diyor daha 2 mac ustuste oynamadi be herif.. Burak zaten yalan ruzgari..

Volkan desen fenerbahce sattigi anda klup bulamaz haa alirsa bizim salak bjk alir :P Necati gibi kalir ortada 2. lig takiminda oynar ordanda almanya 5. ligine gider..

Guiza icin cok kosuyor cart curt yok bal yapmayan ari fln diyorlarda adam essek yukuyle para aliyor onune firsat geliyor yok topu beklemedi top onunde kaldi..

Eee bekledigim topu bende vururum gol olur ne olacak ben niye hali sahada oynuyorumda o fenerbahcede oynuyor o zaman?

Yaziktir gunahtir bir bjk li olarak Fenerbahce gibi bir takimin bu kadar aciz olmasina kiziyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Odeon said:
khala said:
http://www.ajansspor.com/galeri/resimler/62625F62635F636161695161616B65636B66628A79996A7C.jpg

ukraynalida olursunuz ingilizde ...

Bende bu lafa hastayım,sanki bütün fenerliler avrupa maçlarında Gs'yi tutuyormuş gibi her maçtan sonra şu anlamsız yorumu yazmayın lütfen,baydı....
Antu Resim
Sosyal ağlarda paylaş

yani yok final oynicaz yok bilmemne olcaz bunların hepsi boş boş. yani sahadakilerin hiç bir şekilde isteği yok. volkan desen bana göre 2. sınıf takım kalecisi. yazık günah bu kadar masrafa. amaçsız ruhsuz pozisyonu bile olmayan maçtı. 2 puan da rezalet ötesi.

şimdi asıl şunu anladım. galatasaray uefa kupasını almakla bu ülkeye yarar değil resmen zarar vermiş. o günden sonra her sene klüpler final oynicaz kupayı alcaz bilmemne triplerindeler. ama hiç birinin o günden sonra bi çeyrek final başarısından başka hiç bi başarıları yok. ama her sene final oynicaz bilmemne. iyi gs bi kupa kazandı. sen önce çeyrek finali yarı finali hedef koy önüne ondan sonra finali düşün. yani bu kadar boş hayallerin peşinden koşmak geri götürür o kurumu. yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında BiTcH_oFBaT oldukça doğru söylüyor yani,bende hep söylerim,her sene final oynayacaz gazıyla başlıyor kuluplerimiz,çok kolay görmeler 1-2 transferle kendini süper takım ilan etmeler,UEFA'yı beğenmemeler biz zaten orda banko final oynarız lafları,sonra hüsranlar...(bütün takımlar için geçerli)
İnsanlar zannediyor ki Gs'nin UEFA başarısın küçümser nitelikte çok kolay olduğunu zannediyorlar işin,halbuki o takım Türkiye tarihine gelmiş geçmiş en iyi takımdı ve 4 yıllık her sene üstüste eklenen başarılarının sonucunda oldu...İstikrar olucak bi kere,sen her sene hoca değiştirirsen,en iyi futbolcularını satarsan(mesela fenerde tuncay,aurelio örnekleri)o zaman her seferinde takıma "restart" atmış gibi oluyorsun...
Bir Türk takımı Avrupada final oynacaksa eğer,önce yerlileri çok iyi olacak bir,kaliteli 4-5 yabancısı olacak,gereksiz yabancı olmayacak,belli bir istikrarı yakalamış Türkiye Liginde 2-3 sene arka arkaya kupalar kazanmış,her sene Avrupa'da üstüne birşeyler ekleyip tecrübe kazanmış olacak,takım birbirini ezbere bilecek...
Fenerbahçe açısından bakarsak olaya,eğer şampiyonluğu Denizli'de kaybettiklerinde Daum'u yollamayıp,o takımı devam ettirselerdi birşeyler olurdu...Veya Zico ile bir kaç yıl daha devam etselerdi...Fenerbahçe yıllardır Avrupa'da 0 çektikten sonra üstüne birşeyler ekledi,ama her seferinde "istikrar istikrar" diye bağıran efsane başkan Aziz Yıldırım takıma restart attı...
Galatasaray ise şu anda elindeki kadroyu,gençleri koruyup adam gibi bir TD ile bir kaç yıl arka arkaya başarılı giderse anca o zaman Avrupada birşeyler yapması beklenebilir yoksa hayal yani bu sene fln da çeyrek finali zor görürüz diyorum bir Gs'li olarak...
Beşiktaş'ın ise işi daha zor,önce Türkiye Liginde başarılı olmaları gerek...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...