numberten Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Arkadaşlar gecenki kızı söylediniz teşekkür ederim şimdi bu kimdir cok lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Christina Aguilera zayıflamış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bi orantısızlık var ama kafam güzel, çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Laraken said: bi orantısızlık var ama kafam güzel, çözemedim. kafa/meme oranı cok büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hatun zayıflamıs ondan o kafatası kuculecek degıl ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 harbi christina mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 oha kuzen lan bu?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 arkadaki ne öle asıl. ulan o nası bakıştır o? yiyecek gibi de değil ilgilenio gibi de değil. anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Laraken said: arkadaki ne öle asıl. ulan o nası bakıştır o? yiyecek gibi de değil ilgilenio gibi de değil. anlamadım. Namaz kılıyo o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 e allah kabul etsin. allah yok lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Hamdolsun.Bize de dua etmiştir inşallah. Allah yok sa sen nasıl varsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 doğal selektif yaşamda başarılıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Nasıl yok dersiniz anlamıyorum yav walla çok kasmayın o her yerde... geçen portakalı soydum baş ucuma koydum sonra dildim bi baktım içinde Allah yazıyordu... 8-) Neyse zaten hatunun kim olduğuna ilişkin yorum gelmedi başka. i win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Warchief said: Nasıl yok dersiniz anlamıyorum yav walla çok kasmayın o her yerde... geçen portakalı soydum baş ucuma koydum sonra dildim bi baktım içinde Allah yazıyordu... 8-) bak şu allahın işine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konu hatundan, portakaldaki allaha mı geldi lan? saygı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Chastise said: Konu hatundan, portakaldaki allaha mı geldi lan? saygı. Portakalda ki Allah yazısı o portakaldaki Allah değil... Abicim küçük yazmayın su Allah yazısını sinir oluyorum az saygı duyun yav değerlere... İnanıyorum diyen adam girmek istemiyor bu konulara savunacak gücü göremiyor kendinde...İnanmayorum diyeni kendi haline bırakıyor. Yani DKvAB dersi verecek değilim ama arada gönderme yapıyorum titreyip kendinize gelin diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Ben onu küçük harfle yazınca değerlerin sarsılıyorsa, değerlerini yeniden şekillendirmeni öneririm. Ya da beni TDK ya şikayet et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 çakma rihanna.. anteplidir bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Burası /r/ değil, aradığınız hatunları oraya sorun lütfen. Allah'ın adının büyük harfle yazılıp yazılmadığını sallıyor olduğunu da zannetmiyorum, sallıyorsa da sorgulamasının sana düştüğünü zannetmiyorum. Sana düştüyse de burada sorgulama bari. Spidee accountunu açık unutmuş, Griswold ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Insan icadi buyuk kucuk harfleri tanri baya tinliyodur ha geceleri uyuyamiyodur kucuk harfle yazinca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Ehehe arapça dua edin gibi olmuş allah kelimesinin a sını büyük yazıp Allah demeye çalışmak."Hocam Allah türkçe bilmiyor mu?" Kadın güzel değil ki napıcan ismini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Ya bırak zor geliyor dimi editleyip düzeltmek... koş yokuşa. Seni vicdanına bırakıyorum bana ne... Saygısızlık asıl yapana zarardır. Bir gün bulursun cezanı. Yozlaşmış gençlik... Fikirler zararlı bile olsa eyleme dönüşmedikce özgürdür dokunulmazdır. Ama senin Allah kavramına olan saygısızlığın zihninden, klavye vasıtasıyla eyleme dönüştü saygısızlık olarak gördüm kınadım bundan öte yaptırımı da yok malesef. Öms'den her türlü tartışmaya açığım bu konuda. Başlığı mahvettik(hatta mahvettim) zaten devam etmeyelim buradan. Harbi muhalefet olmak için kasıyorsunuz ha... Ben sinir oluyorum saygı duyun değerlere derken kendimden bahsediyordum. Benim Saygı duyduğum değerlere saygı duymanızı istiyordum... Eminim ki Allah'ın sizin ona saygı duymanıza ihtiyacı yok Fakat sizin O'na saygı duymaya ihtiyacınız var. Toplumca buna ihtiyacımız var ve ben sizi buna cağırıyorum.Kendiniz için yapmayacaksanız benim için ve toplum için yapın. Ramazan'da öğle saatinde mangal neden yapılmazsa bu da aynı mevzu.Kasmayın daha muhalefet olmak için. Namusa küfürden dolayı Allah'a küfürden dolayı cinayet işleyebilecek bir toplumuz. Bazen neyi önemseMEdiğiniz neyi önemsediğinizden daha önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 O diilde yakında burası sırf 'Allah yok' muhabbetinden mahkeme kararıyla kapatılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 varlığını reddettiğim bişeye saygı duymuyorum. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Oof baydım valla din tartışmalarından. Millet Ay'a çıktı alo, büyük harfe takılmak nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar