irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ulasamıyorum.telefonlarıma bakmıyor,mesajlara hiç.bilmiyorum kendince sebepleri vardır muhtemel. ama ben üzülüyorum,sonra kızıyorum,sonra çirkin bir insan oluyorum.ama haklıyım da hani,iplenmiyorum.// ey sevgili duy sesimi,kzıdırdım seni,affet beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 alemde de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 azcık kafa dinlemek istiyordur ya da ölmüş olabilir,ortak bi arkadasınız varsa ona sor hali hatrı nasıl diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sakat durumlar ama taraflar birbirini uzun süredir tanıyorsa esneklik gösterilebilinir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 uraşma daha artık bence kendi gelir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 aslında o suanda kanepenin arasına kayan telefonunun kapadıgından bihaber tv izleyip cekirden citlemekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sonra da türk kızları neden sevilmiyor. la az rahat bırakın da. annem olsa bi yere kadar merak eder.eşim olsa öyle keza. ama sevgili işinde heryerde haberiniz olmasına gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 kilit//ulastıms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 why so garbage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 hmm,sanki paticikde üyeliği varmış gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Bu konu kilitlenmesin ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 adamın kafası rahat edio herhalde.büyük ihtimalle güzel bir hbahanede uydurmustur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ulan ben de sevgilime cevap atmıodum, irin sen misin benim sevgilim oha bi sn fçöasmdça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 GAY ALERT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ay hev no pipi,gay alert fln yok yani.bi de atlet sana noluyor.sen de mi ulasamıyorsun anlamadım ki? grenny cevap ver lan sevgiline ayıp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 şu an dushta shekerimmmm bi msjın faLan varsa iletymmmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 AHAHAHAHAHAHAHA :))))))))))) irin said: ay hev no pipi,gay alert fln yok yani.bi de atlet sana noluyor.sen de mi ulasamıyorsun anlamadım ki? grenny cevap ver lan sevgiline ayıp! Pardon bağyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ha irin kızmış. peki ya greeny de kız ise ? O.O' omg... cvp verin nan sevgililerinize... sizin yüzünüzden pati cinsel sapmalar yaşıo -.-' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Dragonmax said: irin kızmış. E bende sevgilime ulaşamasam bende kızarım. Evet, iğrençti. Asın beni. *! Fıstıkatar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 bana kız diyenin çükünü koparırrım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Greeny ye kız diyenin alnını karışlarım Kız diil kadın dicem önce ban yicem sonra eleman beni dövücek o yüzden susuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 dfrgersdergdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ben ordan gecerken biri dese amca gir içeri :))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar