Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lucid dreams, Pure trance

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
AStral seyahat saçmalıktır derken popüler kültürdeki ruhun yolculuk yapmasından bahsediyorum. Zira bence ruh diye birşey yok, Tanrı'ya inanmıyorken buna saçmalıktır demem normal.

O hissiyatlarla ilgili belgesel izledim Discovery'de bikaç tane,i ama hangi belgsel neyden bahsediyordu diye defter tutmuyorum belgesel izlerken, kaynak veremedim kusura bakmayın.

Ve Alexi cidden eğer bi bildiğin varsa Astral Seyahat'le ilgili anlat lütfen. Ruh falan geçmiyorsa ilgimi çekebilir, fikrim bile değişebilir belli olmaz :)

PS: Amma gıcık olanım varmış ya, bari gıcık olduğunuzda direk söyleseydiniz bana yezid gibi :)
Mesaj tarihi:
seni çok tanımıyorum hatta senin gibi lucid dream denen olaya da çok inanmıyorum (yokluğunu kanıtlayamadığım şey için asla yoktur diyemem fikrimi belirtirim anca) amma velakin sanki bu konuda yapılmış çok önemli nörolojik ve fiziksel deneyler hakkında makale okumuş gibi konuşmuşsun komik olmuş. Eğer izlediğin deneyler zaten smash'in bahsettiği deneyler gibiyse onlar ne nörolojik ne de fiziksel. Daha fiziksel ve nörolojik derken neyi kastettiğini açıklamamışsın ki, adamın beynine MRI mı yapıyorlar ya da bunu hangi fizik kuralları çerçevesinde değerlendiriyorlar vs. Çok manasız bir post olmuş o malesef. Herkes fikrini belirtir tabi ama fikrinin sağlam bir temeli yoksa o kadar emin konuştuğun zaman komik durur. saygılar sevgiler
Mesaj tarihi:
Abi haklısın da herşeyi aklımda tutamam ki belgeseldeki. Ha uyku gözlem için makinelere bağlıyolardı, MR da hatırlıyorum makinaya sokuyorlardı sanırım. Ondan sonra o vücutta ruh çıkacakmış gibi hissi :S basınç dengesiyle falan öyle bişeyle açıklıyorlardı sanırım ama tam emin değilim. Tek emin olduğum izlediğim belgesellerde deneylerle var olduğu iddia edilen ruhun vücuttan çıkıp dolaşmadığının anlaşıldığı.

Sonuçta üniversite değil burası makaleden sayfa göstermek zorunda değilim yazı yazarken :)
Mesaj tarihi:
Red said:
astral seyahat bence kaliteli rüya gibi birşey.hani öle aptal rüyalar değilde film gibi rüya görüosun detaylı falan.sorada aha ruhum cıktı buraya gitti falan die cıkıoolar ortaya :)

+1

lucid dream denilen şey rüyayı yönetme ya..
sabahları olur ya hani tam rüya ile uyanıklık arasındasın..

bişeyi yok yani :D
Mesaj tarihi:
Letsgetthesunshine said:
Benim merak ettiğim konu rüyadayken bıcaklandıgınızda ya da vücudunuz zarar gördüğünde gerçek hayattaki aynı şiddet derecesini hissetmesenizde canınız baya yanıyor (ya da benim öyle) bunun mantıklı bir açıklamasını bilen var mı?

Sanırım bu şeye benziyor.Başım ağrıyor diye diye insanın başının ağrıması veya kanser hastalığında moralin büyük ölçüde önemli olması gibi.

Sanırım beyin neye kitlenirse vücut ona alışıyor.

Aslında lucid dreaming'de bilerek bıçaklanmak ve o acıyı tatmak güzel bir şey olsa gerek.
Birde farklı durumlar var onlarıda tatmak lazım.
Mesaj tarihi:
büyük bi trafik kazası geçirdim ben ölümden döndüm. 6 sene oldu. düşerek uyanmaya başlamak tam 6 sene önce başladı bende. git gide azalarak. artık yılda 4-5 oluyor. kazadan sonra ayda 10-15 oluyordu. psikolojik oldugunu yaşayarak öğrendim
Mesaj tarihi:
ben rüya görmüyorum (şimdi diyecekler aslında herkes rüya görür ama çoğu hatırlamaz diye o kısmı geçelim lütfen)
cidden hayatımda gördüğüm rüya sayısı en fazla 5tir bu neden oluyo peki?
Mesaj tarihi:
Evet herkes görür, orası doğru.
Uykunun fazları konusu vardı tamamını hatırlayamıyorum ama hatırladığım kadarıyla uyku boyunca beyin çalışmaya devam ediyo ve bilinçaltını düzenliyo, rüya da bu düzenlemelerle alakalı bişey.

Rüyayı görmek değil de hatırlamak için o sırada uyanmak lazım.
  • 11 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bi ara feci sarmıştım bunlara

lucid ile astral deneyip duruyordum

artık nası kafayı yediysem rüyamda astral halimi görmüştüm kafayı yiyordum korkudan zor uyandım
sonra bi daha denemedim tırstım feci sdf

bu akşam deneyim aklıma geldi
Mesaj tarihi:
bana oldu o 6. madde bir kere. hayatta en korktuğum şey olan "cinayet işleyip polis tarafından yakalanma" olgusunu görüyordum rüyamda. kendime rüyada mıyım lan, rüya olmalı falan dediğimi gördüm rüyamda. tam emin olamadım hatta bu durum rüyaya inanılmaz bir gerçeklik de kattı.
  • Yeni Oluştur...