Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hay anasını satiim.


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eskiden aramın iyi olduğu, artık soğuduğum bi arkadaşın sevgilisi olay. Kızla uzun süredir geyik yapıyoduk. Arkadaşla çok uzun süredir beraberdi, ama son zamanlarda bikaç kez ayrıldılar barıştılar falan, bunları konuşuyoduk. Ben de kendi yaşadığım şeyleri anlatıyodum buna. Neyse bu 3-4 sene böyle sürdü. Geçen gün dedi ki, "artık arkadaş olduk baya baya ya, bi ara görüşelim bari."

Başta çekindim, arkadaşın eski sevgilisi sonuçta, ama gayet "arkadaşça" bi teklifti öküzlük etmeyeyim diye düşünerek ok dedim.

2 gün sonra bugün, kız kafayı bulmuş sarhoş olmuş msnde açık açık yazıyodu ya. Kötü oldum, üzüldüm. Biraz boşlukta çünkü kendisi. Bi kaç deneme hüsranla sonuçlandıktan sonra uzun süredir dertleştiği eski sevgilisinin arkadaşına kadar düştü. :/

höfff. bok vardı kabul ettim buluşmayı.
Mesaj tarihi:
Bayani kötülemen hos olmamis, her insanin bosluga düstügü zamanlar vardir. Aranizdaki iliskinin boyutunu derecesini bilemem ama, genede sen ona soguma. Ex'inin arkadasiyla cikilmaz diye birsey yok. Bal gibi cikilir, önemli olan ex'lerin birbirini silmis bitirmis olmasi.
(bence)
Mesaj tarihi:
Kötü durum cidden. Eski erkek arkadaşı sana yakınsa büyük sıkıntı olurdu. Ama öyle değilse sende hoşlanıyorsan düşünebilirsin belki. Gerçi ben öyle birşey yapmazdım asla.
Mesaj tarihi:
iyi biri ama kızdan hoşlanmıyorum, bi de üstüne zaten başka hatun olaylarını anlatıyodum tavsiye veriyodu falan. Ben de aynı şekilde ona tavsiye veriyodum vs.

Bi de sevgilisiyle soğuduk ama eskiden iyiydi aramız baya.



edit: orda düşük olan ben oluyorum yalnız bilmem farkettin mi?
Mesaj tarihi:
O kadar sevgili istiyo ki, pek cok kiside sansini denedi ama olmadi, en son ickili bi aninda bana bile yeltendi. (bunu anlamistim ben)

Ama tabi konu bu degil. Bende bayan arkadasi kötüledin hissi uyandirdi. Yanlis anladiysam pardon.
Mesaj tarihi:
yok, arkadaşla çok uzun süredir çıkıyodu, ayrılmaları travmalı oldu tabii. Sonrasında unutacağı birilerini aradı, ama hüsranla sonuçlandı, bi de şansına hep daha da kötü oldu olaylar. En son bu hale geldi işte. Ondan bahsediyorum "düşüş" ile.
Mesaj tarihi:
metalheart said:
boşlukta kalıp, yazan kızdan hayır mı gelir sanıyorsun?
derhal def etmen lazım başından.
Aklı başına geldiğinde hata yaptığını anlayacak çünkü. Sonra acısını sen çekme.

çook haklı..
Mesaj tarihi:
Dartanian said:
Biraz genelleme olucak ama psikolojisi sorunlu olan bi kızdan direk uzak durcaksın bence..Çok dengesiz davranıyorlar

dostum nerdeyse alayı öyle.hem suyu hem kendi güzel olan yok.en son doğu anadolunun yüksek kesimlerinde görülmüş :D ya da varsa nerede arayıp bulmak lazım.onu bulana kadar da ölürsün zaten 8-)
×
×
  • Yeni Oluştur...