Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hay anasını satiim.

Mr_Hand

Öne çıkan mesajlar

Eskiden aramın iyi olduğu, artık soğuduğum bi arkadaşın sevgilisi olay. Kızla uzun süredir geyik yapıyoduk. Arkadaşla çok uzun süredir beraberdi, ama son zamanlarda bikaç kez ayrıldılar barıştılar falan, bunları konuşuyoduk. Ben de kendi yaşadığım şeyleri anlatıyodum buna. Neyse bu 3-4 sene böyle sürdü. Geçen gün dedi ki, "artık arkadaş olduk baya baya ya, bi ara görüşelim bari."

Başta çekindim, arkadaşın eski sevgilisi sonuçta, ama gayet "arkadaşça" bi teklifti öküzlük etmeyeyim diye düşünerek ok dedim.

2 gün sonra bugün, kız kafayı bulmuş sarhoş olmuş msnde açık açık yazıyodu ya. Kötü oldum, üzüldüm. Biraz boşlukta çünkü kendisi. Bi kaç deneme hüsranla sonuçlandıktan sonra uzun süredir dertleştiği eski sevgilisinin arkadaşına kadar düştü. :/

höfff. bok vardı kabul ettim buluşmayı.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi biri ama kızdan hoşlanmıyorum, bi de üstüne zaten başka hatun olaylarını anlatıyodum tavsiye veriyodu falan. Ben de aynı şekilde ona tavsiye veriyodum vs.

Bi de sevgilisiyle soğuduk ama eskiden iyiydi aramız baya.

edit: orda düşük olan ben oluyorum yalnız bilmem farkettin mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:
Biraz genelleme olucak ama psikolojisi sorunlu olan bi kızdan direk uzak durcaksın bence..Çok dengesiz davranıyorlar

dostum nerdeyse alayı öyle.hem suyu hem kendi güzel olan yok.en son doğu anadolunun yüksek kesimlerinde görülmüş :D ya da varsa nerede arayıp bulmak lazım.onu bulana kadar da ölürsün zaten 8-)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...