Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Eskiden aramın iyi olduğu, artık soğuduğum bi arkadaşın sevgilisi olay. Kızla uzun süredir geyik yapıyoduk. Arkadaşla çok uzun süredir beraberdi, ama son zamanlarda bikaç kez ayrıldılar barıştılar falan, bunları konuşuyoduk. Ben de kendi yaşadığım şeyleri anlatıyodum buna. Neyse bu 3-4 sene böyle sürdü. Geçen gün dedi ki, "artık arkadaş olduk baya baya ya, bi ara görüşelim bari." Başta çekindim, arkadaşın eski sevgilisi sonuçta, ama gayet "arkadaşça" bi teklifti öküzlük etmeyeyim diye düşünerek ok dedim. 2 gün sonra bugün, kız kafayı bulmuş sarhoş olmuş msnde açık açık yazıyodu ya. Kötü oldum, üzüldüm. Biraz boşlukta çünkü kendisi. Bi kaç deneme hüsranla sonuçlandıktan sonra uzun süredir dertleştiği eski sevgilisinin arkadaşına kadar düştü. :/ höfff. bok vardı kabul ettim buluşmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Kisisel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 hakkaten yalnız benim de kişisele açmak soradan aklıma geldi. normalde hiç kullanmadığım bi bölüm tabii, yazarken hiç uyanmadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Bayani kötülemen hos olmamis, her insanin bosluga düstügü zamanlar vardir. Aranizdaki iliskinin boyutunu derecesini bilemem ama, genede sen ona soguma. Ex'inin arkadasiyla cikilmaz diye birsey yok. Bal gibi cikilir, önemli olan ex'lerin birbirini silmis bitirmis olmasi. (bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kötüleme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Kötü durum cidden. Eski erkek arkadaşı sana yakınsa büyük sıkıntı olurdu. Ama öyle değilse sende hoşlanıyorsan düşünebilirsin belki. Gerçi ben öyle birşey yapmazdım asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mr_Hand said: Bi kaç deneme hüsranla sonuçlandıktan sonra uzun süredir dertleştiği eski sevgilisinin arkadaşına kadar düştü. :/ Kastettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 iyi biri ama kızdan hoşlanmıyorum, bi de üstüne zaten başka hatun olaylarını anlatıyodum tavsiye veriyodu falan. Ben de aynı şekilde ona tavsiye veriyodum vs. Bi de sevgilisiyle soğuduk ama eskiden iyiydi aramız baya. edit: orda düşük olan ben oluyorum yalnız bilmem farkettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 cok boktan bir durum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 boşlukta kalıp, yazan kızdan hayır mı gelir sanıyorsun? derhal def etmen lazım başından. Aklı başına geldiğinde hata yaptığını anlayacak çünkü. Sonra acısını sen çekme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 O kadar sevgili istiyo ki, pek cok kiside sansini denedi ama olmadi, en son ickili bi aninda bana bile yeltendi. (bunu anlamistim ben) Ama tabi konu bu degil. Bende bayan arkadasi kötüledin hissi uyandirdi. Yanlis anladiysam pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 yok, arkadaşla çok uzun süredir çıkıyodu, ayrılmaları travmalı oldu tabii. Sonrasında unutacağı birilerini aradı, ama hüsranla sonuçlandı, bi de şansına hep daha da kötü oldu olaylar. En son bu hale geldi işte. Ondan bahsediyorum "düşüş" ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 garbage olunca tabii :) asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ahah kişisel sandıydım vala, garbajmış. kişisel de olsa, garbıç da olsa davamdan vazgeçmem arkadaş. 4S yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 metalheart said: boşlukta kalıp, yazan kızdan hayır mı gelir sanıyorsun? derhal def etmen lazım başından. Aklı başına geldiğinde hata yaptığını anlayacak çünkü. Sonra acısını sen çekme. çook haklı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Biraz genelleme olucak ama psikolojisi sorunlu olan bi kızdan direk uzak durcaksın bence..Çok dengesiz davranıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ben inat ediyorum, kösküğü vercen, kısa dönemde kâr etçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Dartanian said: Biraz genelleme olucak ama psikolojisi sorunlu olan bi kızdan direk uzak durcaksın bence..Çok dengesiz davranıyorlar dostum nerdeyse alayı öyle.hem suyu hem kendi güzel olan yok.en son doğu anadolunun yüksek kesimlerinde görülmüş :D ya da varsa nerede arayıp bulmak lazım.onu bulana kadar da ölürsün zaten 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 arkadaşın seviştiği kızla sevişilmez. karını çıplak görmüş bir arkadaşın olmasını ister misin HA İSTER MİSİN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 adam nikah basıcam dememişki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 cinali'nin fikirlerini destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 yüzük takmıcaksınız ya :).hoslanıosa kabul et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 CthuLhu said: cinali'nin fikirlerini destekliyorum bakınız müritlerim nasıl da artıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 tam destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar