Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 said: Sağ kasığındaki ağrıları nedeniyle tetkikleri yapılan Harry Kewell’ın, daha önce ameliyat olduğu sağ kasık fıtığının nüksetmiş olabileceği ihtimaliyle, önceki ameliyatını ve tedavisini yapmış olan doktorlar tarafından tetkikinin yapılması için kendi isteğiyle bugün Avustralya’ya gitmesine izin verilmiştir. Kesin tanı ve buna göre planlanacak tedavi, sağlık kurulumuzla koordineli olarak, Avustralya’da gerçekleştirilecek muayenelerden sonra belirlenecektir. Galatasaray.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 diğer topikte yazılmıştı.. beşiktaş karşısında oynasın isterdim ancak bu hafta oyuna girdikten sonraki gibi oynayacaksa eğer, varsın aydın oynasın sağda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bizim açımızdan iyi. sami yen'de 6 yicemiza 5 yicez şimdi. geriye kaldı 2... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 aydın pas atmayı ögrenmiş sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Aydın gayet iyi bir oyuncu. Sürati de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Aydın cok iyi bir oyuncu sans verildigi takdirde. Turkiyede vazgecilme bir sag acık olacaktır. Süratli olması cok iyi Ankaragücü macında bana göre cok iyi oynadı ve o girdikten sonra oyun değişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 harry kewell ı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 sexdrugsrocknroll said: harry kewell ı seviyorum O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 aydın iyi oyuncu ama defansa hiç gelmiyor.arda yada kewell gibi olamaz şu an için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 gören de kewell defans yapıyor sanacak. gs'nin ileri uçtaki 4 adamı defansın yakınından bile geçmiyor hiç bir şekilde. zaten öyle bir yetenekleri de yok. varsa yoksa duvar pası ikiye bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 alan yetkisilinden objektif yorumlar :) hani maç topiclerinde tamam oluo herkes yapıoda.böle konularda yapmayın yahu bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 lincoln defansın kralını yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 kewell ve arda geriye geliyor gerektiğinde ama aydının oynadığı maçlarda ben hiç görmedim geriye gelip top almaya çalıştığını fln.carruscada böyleydi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 oynadığı yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Mumu said: gören de kewell defans yapıyor sanacak. gs'nin ileri uçtaki 4 adamı defansın yakınından bile geçmiyor hiç bir şekilde. zaten öyle bir yetenekleri de yok. varsa yoksa duvar pası ikiye bir. ev adresini ver de gençler maçının kasedini yollayayım. arda'nın defansa kaç kere geldiğini, baros'un lincoln'un ne kadar orta sahaya geldiğini falan filan bi gör. ha "varsa yoksa duvar pası ikiye bir" den de memnunum ben. defanstan gökhan top şişirsin, nobre karambole gol atsın istemem ben takımımda. ekrem, üzülmez, ali tandoğan falan garip adamlar vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Arda bu sene inanılmaz defans yapıyor yeri geldiğinde. Eskiden yapamıyodu evet. Bu sene yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Eskiden yapmıyordu, adam sağ bek başlamadı mı zaten futbola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Orta sahaydı başta benim bildiğim. Manisa'ya kiralık gittiğinde orada sağ bek yaptılar geriden oyun kursun diye, ama orda da sürekli ileri çıkıp duruyodu defansif müdahalesi göstermelikti daha çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 GS pafta sağ bekti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Aiko said: kewell ve arda geriye geliyor gerektiğinde ama aydının oynadığı maçlarda ben hiç görmedim geriye gelip top almaya çalıştığını fln.carruscada böyleydi mesela. carrusca ya laf falan sokma sinirlenmiyim !! !! ! ! ! ! !! ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 rLx said: Aiko said: kewell ve arda geriye geliyor gerektiğinde ama aydının oynadığı maçlarda ben hiç görmedim geriye gelip top almaya çalıştığını fln.carruscada böyleydi mesela. carrusca ya laf falan sokma sinirlenmiyim !! !! ! ! ! ! !! ! huge carrusca fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 carusscayı kiralamıstık dimi.varmıymıs bi haber nasıl top oynuo bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cansn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 aydin daha cok genc o cocuk herturlu o suratle kendisini gelistirirse milli takim sag kanadini 10 yilligina rezerve eder.abi gs de kadro genisligi cok ya acayip fazla adam war kewell yok yerine 2 tane tas gibi topcu war ister ofansif oyna ister defansif hll olsun gs ye ama bole olcagi gerets zmnindan belliydi genc topcular geldi onlar biraz tecrubelendi kadro zenginlesti bi kac tanede kilit oyuncu alindi tmm iste super bi kadro bayila bayila FM 2009 da oynuorum galatasaraymla :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar