Chewy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Aslında garbage olabilir bu konuda orda dağılabilir :).Evet bira hariç önerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 viski olabilir.tekila olabilir.rakı tavsiye etmiyorum.muabbetsiz mezesiz rakıya karşıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Vişne vodka fena olmaz. Viski içeceksen eti burçak öneririm yanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Etil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 rakı dışında hepsi yada viski dışında hiç biri ruh haline güre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 tatlı bişeyler iç keyfin yerine gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Rakı yı yalnızken aklına bile getirme gerçekten içilmiyo dublenin yarısını geçince ziyan olmasın bitsin kalkıyım olayına dönüyo Bira eğer tv programı maç falan izliyosan içilebilir. Ama tv yok yalnızım düşünceler içerisindeyim diyosan viski iç. Güzel bir müzikle yine yalnızsan yine viski içilebilir çok güzel gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 35 JB alcm ya.Bayram için aldığımız cikolatada var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 yalniz icince alkolik olunuyordu di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Şarap iç, şarap en iyi dosttur, şarap iç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Metil alkol...Genellikle yalnızken içilir zaten. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 viski aldm.Öneriler için tşk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 şarap abi ne viskisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Eti Burçak almayı unutmamışsındır umarım :p Bu arada mübarek günde ayıp yaptığın :ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 abi şarap nedir ayıp nedir bırakın ya bayram günü çikolatada vardır bayram için viskiyle götürüyo işte tatlı tatlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 viski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 sek viski içemiyorum niye acaba ? İçe içemi alıştınız tadının agırlığına yoksa insandan insana değişen bir şey mi. yarım Viski yarım cola içebiliyorum, Cok sert geliyor yoksa. Birde yanında çerez olucak yoksa yine içemiyorum :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 icilicek sey degil cunku, tad duyunun korelmesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 sek viski güzeldir.ilk bardak biraz zorlar sorası gelir.yavaş yavaş içilecek gibi değil diosanız viski shotlayabilirsiniz oda güzel oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Viski iyidir. Ama şu an yalnız olsam şarap içerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 1-2 fark etmiyor ya çikolata,çerez olmasa hiç gitmiyor zaten 3-4 ü de denemedim cunku içerken zevk almıyorum. Long island iced tea mis mis ama evde içilmiyor işte :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Absinthe olablir tehlikelidir öldüreblir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Aç bi film, yanında buz gibi bi vodka+sprite ya da vodka+schweppes mandalina iç. Çok hoş oluyo, gece yaklaştıkça hafiften uykun geliyo, mis gibi uyuyosun rüyanda da filmi görüyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Valla biradan şaşmıyorum ama param olsa viski içerim. Alacaksın six pack o'darkını, vereceksin stonerı, oooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 açarsın bi 35lik yanına hafif meze kral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar