Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Anadolu yakasındayım, yarın karşıya gidelim gezelim dedik kız arkadaşımla. Ama çok az biliyorum ben karşıyı. Taksim'i biliyorum biraz sadece. Ne yapsak ne etsek nerelere gitsek? Var mı önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Yarın hava soğuk olucak muhtemelen. Beşiktaş ortaköy bebek taraflarında güzel bi kahve iyi gider. Oturarakta kumpir yersiniz.Nargile falan. Bebek e de uğrar starbucks da midpointte oturursunuz işte. Taksim'e çıkıpta istiklalde boğmayın kendinizi. Akşama kalırsanız istiklal'de nevizade güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 çarşı kızarkadaşa karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 tophane tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 bence erteleyin siz o planı yarın havalar iyice soğucakmış, yağmurda var sanırım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Rumeli Hisar'ına gidin, orda oturun kahvaltı yapın oyalanın. Sonra sahilden sallana sallana, arada oturup dinlenerek Ortaköy'e yürüyün. Ortaköy'de de akşam yemeği yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ortaköy.ortaköy kahvesi.çatı katı.güneş batışı.nargile kahve aşk :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 bebek - starbucks (denize 0) ortaköy - house cafe (çok hoş bi yer bence tavsiye ederim tam sevgiliyle gidilcek yer) arnavutköy - herhangi bi yer. sırf gezmeye gitseniz bile değer. olağanüstü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 İstinye Park olabilir sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2008 ne istinye parkı abi, çok varoş oralar sevgiliyle gidilcek bi yer diil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 arkadaşlar çok güzel değinmişler . bu pierre lotinin sevgiliyle gidilebilme olayları nedir beyler , kadıköyden nasıl gideriz oralara ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Eyüp'e gel sonrası kolay, teleferik le vınnnn.... Eyüp deniz kenarında kesin yüzen bir şey geçiyordur oraya oralardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 başlığı çarşı diye okudum,çarşı kız arkadaşa karşı bekliyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2008 arkadaşlar yeni konu açmayayım dedim bende. şöyle kız arkadaşla gidilebilecek sessiz sakin başbaşa kalınabilecek taksim de veya yine böyle kolay ulaşım sağlanabilecek bir yerde kafe bar vs. tavsiye eder misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 istanbulda mekan olarak en güzel starbucks bebek'teki herkes gitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Bide araya şunu sıkıştırayım, caddede sevgiliyle gidilecek kafeleri yazar mısınız? Yeni biyerler keşfetmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 sexdrugsrocknroll said: istanbulda mekan olarak en güzel starbucks bebek'teki herkes gitsin..valla hic gitmedim biraz garip gelecek ama starbuckslardan farkı nedır ortamımı dızaynımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 valla bugün bütün gün ortaköy-taksimdeydim. gayet iyiydi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 logcupasa said: sexdrugsrocknroll said: istanbulda mekan olarak en güzel starbucks bebek'teki herkes gitsin..valla hic gitmedim biraz garip gelecek ama starbuckslardan farkı nedır ortamımı dızaynımı yeri.. denize sıfır.. özellikle alt katı ayağını atsan denize değer öyle bir dizaynı var boğaza karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bebekte güzel nargileciler var manzaralı .. Donjon falan. Ortaköyde yine manzaralı kumpirciler var Taksimde matrock var Thales var İstinye park var , kanyon var, akmerkez var, profilo var seç beğen al. Ormanlar var (lol) ama şu an biraz soğuk :D tavsiye etmem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glamdringz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Beyler fransız sokağı nasıldır kız arkadaşla takılmak için?.Bide yılbaşı için iyi bi mekan söyleyebilir misiniz kasıntı olmayan daha sakin bi yer gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 bebekte kichenette e gotur yeni acilan yani gecen yaz sonu acildi, yeni sayilir hala en ust kata cikart en guzel kati orasi, bilardo flm da oynarsiniz hem guzel muzik e calar koltuklar da daha rahattir, ilk giris katini ztn aksamlari bar tarzi biseeye cevirdiler. onun disinda bebek starbucks sahiden guzel bir tercih olurdu cok gunduz saatlerinde gidilecekse, ortakoy de olabilir cafeler o taraftaki, yaz olsaydi cok daha fazla secenek var ama kisin iste pek fazla secenek olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 dürümcüye götür,cif pideli dürüm yedir gönlünü kazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Glamdringz said: Beyler fransız sokağı nasıldır kız arkadaşla takılmak için?.Bide yılbaşı için iyi bi mekan söyleyebilir misiniz kasıntı olmayan daha sakin bi yer gibi yilbasi gecti ama fransiz sokagi genel olarak guzel bir yerdir, 1-2 kere gittim ben de gerci, beni de arkadaslarim goturmustu ama begendim, guzel restaurantlar var baya bahcelerde flm ama yazin daha iyi olur sanki onlar kapali da kisin pek iyi olmayabilir, ama gene de git bi bak. bu arada gittimiz restaurantin adini hatirlamiyorum malesef, ama arkada bahcesi olan guzel bir yerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 nutella yerim said: dürümcüye götür,cif pideli dürüm yedir gönlünü kazan kasarli durum yedirirsen arti rep olur hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar