Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaş, karşı

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

logcupasa said:
sexdrugsrocknroll said:
istanbulda mekan olarak en güzel starbucks bebek'teki herkes gitsin..
valla hic gitmedim biraz garip gelecek ama starbuckslardan farkı nedır ortamımı dızaynımı

yeri.. denize sıfır.. özellikle alt katı ayağını atsan denize değer öyle bir dizaynı var boğaza karşı
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
bebekte kichenette e gotur yeni acilan yani gecen yaz sonu acildi, yeni sayilir hala en ust kata cikart en guzel kati orasi, bilardo flm da oynarsiniz hem guzel muzik e calar koltuklar da daha rahattir, ilk giris katini ztn aksamlari bar tarzi biseeye cevirdiler. onun disinda bebek starbucks sahiden guzel bir tercih olurdu cok gunduz saatlerinde gidilecekse, ortakoy de olabilir cafeler o taraftaki, yaz olsaydi cok daha fazla secenek var ama kisin iste pek fazla secenek olmuyor
Sosyal ağlarda paylaş

Glamdringz said:
Beyler fransız sokağı nasıldır kız arkadaşla takılmak için?.Bide yılbaşı için iyi bi mekan söyleyebilir misiniz kasıntı olmayan daha sakin bi yer gibi

yilbasi gecti ama fransiz sokagi genel olarak guzel bir yerdir, 1-2 kere gittim ben de gerci, beni de arkadaslarim goturmustu ama begendim, guzel restaurantlar var baya bahcelerde flm ama yazin daha iyi olur sanki onlar kapali da kisin pek iyi olmayabilir, ama gene de git bi bak. bu arada gittimiz restaurantin adini hatirlamiyorum malesef, ama arkada bahcesi olan guzel bir yerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...