Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerika'nın 1950'lerden beri bütün dünyadan sakladığı gerçekler

Sovereign

Öne çıkan mesajlar

Abi Sovereign'in son koydugu UFO Hunters programi ile turkiye'de gorulen seyleri izleyin ve suraya gelip cevap atin pls.

Yani daha ne denilebilir o video uzerine, hoax olmasi imkansiza yakin yani sunun.

Ayrica Agustos 2007, Plato'dayim, plato'nun manzarasi inanilmazdir, tepeden bogaza bakar. Bizde isiklar gormustuk.

Ayni zamanda bu isiklari gorenler Sirius'un sitesinde report etmislerdi. Bunlarin arasinda Plato'nun ust duzey produktorlerinden insanlarda var. O zaman o tanidigimiz koca koca adamlarin sisius'a mesaj attigini gorunce komik gelmistide simdi benzer videolar gorunce bir garip oluyor insan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sirius çok da ciddi bir kurum olamıyor malesef. Anlaşmalı yayınları sebebiyle. Fazla doğaüstü ilgisi var. Keşke sadece bilimsel olarak UFO'larla ilgilenselerdi.

Hani dert para diyeceğim ama Haktan Akdoğan ailesinden aldığı paralarla ve bağışlarla bu işi yürütüyor diye biliyorum öyle söylemişti bi programda. Merkeze gitmişliğim de var. Çok da iyi bi adamdır her konuda yardımcı olmaya çalışmıştı ilgilendiğim için. Bu supernatural hedeleri geçip sadece dünya dışı yaşamla ilgilenseler harika olacak.

Ama kanıt ve hikaye toplamadaki ve de araştırmadaki ciddiyetlerine de saygı duyarım o ayrı :)
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:
Bir geminin dünyaya gelmesine inanıyorsun da ışıklar dışındaki ortadaki katı bölümünü görünmez hale getircek teknolojileri olduğuna mı inanmıyosun? (:P)

inandığımı söylemedim, ama geldiğini varsayarsam görünmez olup ışık yakacağını da mı kabullenmeliyim? paket mi bunlar birine inanınca öbürü de geliyo? :p
Sosyal ağlarda paylaş

knoxville said:
nileppezdel said:
Bir geminin dünyaya gelmesine inanıyorsun da ışıklar dışındaki ortadaki katı bölümünü görünmez hale getircek teknolojileri olduğuna mı inanmıyosun? (:P)

inandığımı söylemedim, ama geldiğini varsayarsam görünmez olup ışık yakacağını da mı kabullenmeliyim? paket mi bunlar birine inanınca öbürü de geliyo? :p

Yani gelcek teknoloji varsa o teknolojinin de olması gayet mümkün. Bunu belirtmek istemiştim :)
Sosyal ağlarda paylaş

aquila said:
SPREAD THE MESSAGE - THE NWO ARE IN LEAGUE WITH A HIGHER POWER READY TO BEGIN A ASSAULT ON EARTH! ONLY A UNITED COMBINE FRONT OF MANKIND CAN DEFEND AGAINST THIS
WAKE UP!

JOIN THE EDF THE TRUE AND ONLY FIRST LINE OF DEFENSE FOR THIS!

ok

UED kurcam ben.
Protoss olarak da başına geçicem.
NWO Zerg tarafından ipleri çekilen bir organizasyonmuş. Higher Power denilen de buymuş. Ama Highest Power olarak NWO'yu yokedeceğimizi burda açıklıyorum. Faşist EDF'yi boşverin ve UED'imize katılın.

Yanında beleş Wraith uzay gemisi hediye ediyoruz...
Sosyal ağlarda paylaş

HiçKimse said:
X: Ufolara inanmıyorum çünki görmedim... Görsem BELKİ inanırım(!)
Y: İnanmak için GÖZÜnle algılaman şart değil. Keza öyle bir şart olsaydı ilahi dinler olmazdı.İslam olmazdı müslüman olmazdı ve müslüman lugatındaki DİNSİZ olurdu.
X: Tamam ben GÖRMEYİ ŞART olarak kabul ediyorum n'olacak ¿
Y: Ne o illa DİNSİZSİN o zaman dememi mi istiyosun Mutlu mu olacaksın?
X: Görmediğime inanmam...
Y: Yav harbiden görmüyorsun sen ha... O heryerde herşeyde sende bende hücrede evrende...
X: Görmediğime inanmam...
Y: Aslında haklısın ben de senin mal olabilme ihtimaline inanmazdım artık GÖZÜMLE gördüm inandım...
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:
irenikus said:
15 videoyla uğraştırmayın adamı, türkler uzaylı mıymış değil miymiş sonuç olarak biri söylesin lütfen.

Yanlış bu tabi ki. Çünkü uzaylılar Türk, Türkler uzaylı değil. Dikkat edelim lütfen.

Dünya Türk oldu yetmedi,bi de şimdi Evren Türk olsun çıkar:D
Sosyal ağlarda paylaş

Of Farah Yurdözü...

Uzaylılar Türk diyodu yada Türkler uzaylı. Göktürk kelimesi ordan geliyo diyodu. O zamana kadar ırkın yapısı da farklıydı diyo falan. Şaka gibi..

Şuursuz UFO araştırmacılarından nefret ediyorum. Ya fazla Battlestar Galactica izliyolar yada fazla Nihal Atsız forumu dolaşıyolar..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...