Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Geçmişe duyulan özlem...

Warchief

Öne çıkan mesajlar

Az önce sigaramı aldım balkona çıktım yağmur yağıyor;

Eskiden yağmur yağdığında toprak kokusu gelirdi artık heryer betonarme akvaryum kokusu geliyor...

Yeni ergen dönemimde sigara içmek farklı bir duyguydu artık kendimi sigara içtiğim için hasta insan gibi hissediyorum...

Ve eskiden bayram sabahı heyecandan uyuyamazdım.Artık büyüdüm heyecan verici yanı kalmadı...

Yağmur kokusu ve sigara neyse de; yarın gördüğüm tanıdığım tanımadığım çocukların bayram heyecanını paylaşmak adına bonkör davranacağım :)

Sizin nelerdir aklınıza geldiğinde sisler eşliğinde geçmişe dönüş yaşatan özlediğiniz şeyler?
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmişe ne kadar özlem duyulsada yanında Hiro Nakamura yoksa,gerçeklerle yüzleşmek zorundasın.

Evet,artık büyüdün,herkes büyüdü,yapabilicek hiçbirşeyin,zamana karşı kullanabileceğin hiçbir silahın da yok.
O yüzden karşı koyma,teslim ol.Bırak seni alsın götürsün zaman.

Normalde benden bu tarz laflar çıkmazdı,ne oldu bende anlamadım :/ Hadi ben A.R.O.G u izlemeye kaçtım.
Sosyal ağlarda paylaş

Lego oynadığım günler geldi benim de aklıma. O zaman Mihriban diye bir kıza aşık olmuştum, anaokulunda en yakın arkadaşımla kavga etmiştik kız için, hatta kafama kamyonla vurmuştu eleman :)

Cidden eskisi gibi gelmiyor artık yaşananlar, belki bizler büyüdüğümüz için, belki de geçmişte olanlar gerçekten farklı olduğu için. Cevapsız bir soru daha...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...