Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Az önce sigaramı aldım balkona çıktım yağmur yağıyor; Eskiden yağmur yağdığında toprak kokusu gelirdi artık heryer betonarme akvaryum kokusu geliyor... Yeni ergen dönemimde sigara içmek farklı bir duyguydu artık kendimi sigara içtiğim için hasta insan gibi hissediyorum... Ve eskiden bayram sabahı heyecandan uyuyamazdım.Artık büyüdüm heyecan verici yanı kalmadı... Yağmur kokusu ve sigara neyse de; yarın gördüğüm tanıdığım tanımadığım çocukların bayram heyecanını paylaşmak adına bonkör davranacağım :) *** Sizin nelerdir aklınıza geldiğinde sisler eşliğinde geçmişe dönüş yaşatan özlediğiniz şeyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 harbiden yahu.önceleri erken kalkardım ne bilim,bi heyecan falan olurdu şimdi hiçbi halt yok akşama kadar yatıyorum.boş boş takılıyorum.neyse artık yeğenlerimi gezdireyim belki azcık bayram tadı gelir.. :( of ulan,ne vardı ömrümde hep çocuk kalsaydım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 şuan öyle tek tek bir olay anlatamicam ama sık sık duydugum bi özlemdir. hatta çok uzak yıllarada değil biri bana 2004-2006 yıllarını yeniden yaşama fırsatı verse yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 demin özledim daha; yerli malı haftası. amasya elmasıyım meyvelerin hasıyım filan. seline sevgiler dhgf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 olum çocukken akşam yatıosunuz kafanız güzel, sabah kalkıyorsunuz kafanız güzel. özlediğim bu benim. bildiğin içmeden kafan güzel geziyorsun her daim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 burtonesk said: demin özledim daha; yerli malı haftası. amasya elmasıyım meyvelerin hasıyım filan. seline sevgiler dhgf. <3 geçmişte özlem duyulacak bir şey bırakmadım sanırım artık. duymasam daha iyi ueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 her gecmise ozlem duydugumda masa hakemi hatali yurume caliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 sen iyicene arabeskleştin şükrü:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 gurbet... simdi silayla devam ediyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kafayı düzelttim senden sonra şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 gurbetten bahsederken, sila adli birinin sarkisinin calmasi nasil bir celiskidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Pipo der ki; Geçmiş zaman olur ki, hayali cihana bedel. Nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kenzap Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ben zerre özlemedim. şimdi herşey daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Neyi özleyip özlemediğimi bile bilmiyorum. Duygusuz, odunca bi hayat yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 eskiden fizik bilmiyodum program yazamıyodum ne özliycem. konuya girmeden önce birden geçmiş derken ortaçağ falan olcak sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Geçmişe ne kadar özlem duyulsada yanında Hiro Nakamura yoksa,gerçeklerle yüzleşmek zorundasın. Evet,artık büyüdün,herkes büyüdü,yapabilicek hiçbirşeyin,zamana karşı kullanabileceğin hiçbir silahın da yok. O yüzden karşı koyma,teslim ol.Bırak seni alsın götürsün zaman. Normalde benden bu tarz laflar çıkmazdı,ne oldu bende anlamadım :/ Hadi ben A.R.O.G u izlemeye kaçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ben yuvaya gittiğim zamanı özledim, annem bebek arabasında dolaştırsa. Dert olmasa, sorumluluk olmasa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Zaman bir yanılsamadır , her türlü dinamik her an her şekle girebilir kuralını çözerseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Lego oynadığım günler geldi benim de aklıma. O zaman Mihriban diye bir kıza aşık olmuştum, anaokulunda en yakın arkadaşımla kavga etmiştik kız için, hatta kafama kamyonla vurmuştu eleman :) Cidden eskisi gibi gelmiyor artık yaşananlar, belki bizler büyüdüğümüz için, belki de geçmişte olanlar gerçekten farklı olduğu için. Cevapsız bir soru daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Doğallık ve basitliğimizi(sadelik) yitirdiğimiz için sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Tekken. Onu da şimdi indirdim, bişey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 nerde o eski ramazanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Biz büyüdük kirlendi dünya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Noele inandıgım yılları, sokakta 12lere kadar ip atlamayı, Max dondurmasını yiyip sonuna geldiğimde bedava dondurma kazanma heyecanını özlerim özlesem.. Bilinçsizce yaşamayı, çocukluğu, innocent olmayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar