Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Şuan pc basındayım ve paticik'te yer yer bazı postlara SESLİ gülüyorum. Arkamda çamaşırlarla uğraşan annem aynen şöyle dedi; "Yine niye gülüyon sennn... Ders çalışmıcak mısın daha...?!?!!" Ben; "Yav çalışıyoruz işte arada kafa dağıtıyorum..." (Halbuki yalan 5 6 saattir paticikteyim) Fatalty tadında lafı yediğim andır; Lütfen Dikkat Ruhiyatınıza kalıcı zarar verebilir. Warchief'in Annesi said: "Ne zaman Toplandı ki dağilsın kafan..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Posting in a legendary thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 oturma 5 - 6 saat patide git ders çalış. oku , eşşek olma bende büyüğünüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 olmaz işte tecrübesizlik annen öyle bi laf dediğide direk konuyu değiştrimen lazım annen: niye ders çalışmıyosun sen : ya anne o diilde geçen serdiğin nevresim takımı hiç rahat diildi bana onları koymasana ya & annen: olum ders çalışsana sen hey allahm yarrabim ne biçm çoçuk sen: anne o diilde yarın bayram ne kadar harçlık toplarım acaba & annen: olum sen niye hala ders çalışmıyosun hep bilgisayarın başında sen: ya anne o diilde bu bilgisayar çok takılıyo yhaa yeni bi tane alsanıza bana akşam konuşsana babamla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 en büyük cevap terliktir *çot* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 24 yaşımdayım Selcuk Hukuk son sınıftayım annemin gözünde hala çocuğum ... /facepalm *Hala daha paticikteyim 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 başlıgına uygun olarakta o oturtan cümleleri genelde babam sölerdi bana bir temmuz ayı össyi kazanmadıgının açıklanması sonrası tlfonda babanla konuşurken ben: ya baba çok çalışmştım bu sene biliyosun seneye kısmet hiç evden çıkmıycam, dershanemide değiştircem,günde 8 deneme çözcem falan babam: neyse olum s..mş.. g...tn davası olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kısa ve öz şekilde konuşmuş baba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 adam benden büyük çıktı lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bLackcha0s said: adam benden büyük çıktı lol B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ama hala lore peşinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Masquerade said: ama hala lore peşinde. Gaç olum gaç Abdulcabbar geliyo!!111 (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 hukuk son sınıf, ailen ders çalış diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konu ben değilim Büyüklerin Oturtan Cümleleri :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 5-6 saat ne yapıyosun paticik'te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 aga sen karpuzseven misin lan? 3 topiğin alt alta duruyo şuan garbıçta. şaşırdım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 tellos said: başlıgına uygun olarakta o oturtan cümleleri genelde babam sölerdi bana bir temmuz ayı össyi kazanmadıgının açıklanması sonrası tlfonda babanla konuşurken ben: ya baba çok çalışmştım bu sene biliyosun seneye kısmet hiç evden çıkmıycam, dershanemide değiştircem,günde 8 deneme çözcem falan babam: neyse olum s..mş.. g...tn davası olmaz Ahahhaa harikaymış be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 idda ettim ediyorum büyüklerin en oturan cevab terliktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Valla ben bir sinir sonrası ettiğim "of anne o ne ya?!" tepkisine "o ne değil van" cevabını aldığımdan beri pek yaklaşmıyorum valideye. Çok fena ayar veriyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Kaede said: Valla ben bir sinir sonrası ettiğim "of anne o ne ya?!" tepkisine "o ne değil van" cevabını aldığımdan beri pek yaklaşmıyorum valideye. Çok fena ayar veriyor :( FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 oturtan cümle: bana cevap verme bu cümleden sonra ne dersen de cevap verme cevabını alırsın.. insanı katil edebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 annelerin susarak kaşla gözle böle ağızlarını büzerek verdikleri cevaplar beni katil olmanın eşiğine getirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar