Suark Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Kraldan fazla kralcı olan bizim toplumumuz için böyle bir hareket bence hayal. Kısa vadede Yunanistan için kötü bir olay bu; Uzun vadede, halkın gerçekten yönetimi ele aldığı bir dönem başlıyor olabilir. Belki onlardan etkileniriz de, bizi yöneten insanların bizim seçtiğimiz insanlar olduğunun farkına varıp,sadece bize hizmet için orda bulunduklarını makamlarının onlara hiçbir birey üstünde üstünlük sağlayamacağını gösterebiliriz. Arabaların yakılması,dükkanların zarar görmesi kötü. Ama bir daha Yunanistan'da hiçbir polis yapması gerekenin ötesinde hareket edemeyecek. Gün gelir,düzgün insanlar başımıza geçerde, üniformanın makamın "ayrıcalığı" değil hizmeti temsil ettiğini öğretir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Diğer ülkelere'de sıçramış olaylar bugün Cumhuriyet'te yazdığına göre. Hadi hayırlısı bakalım, belki bizde bu olaylar sonucu artık polisten korkmak zorunda kalmayız. aramızda polisi seven var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Ben! Polis memurun kralıdır be!!! O job Devletin neyini temsil ediyor biliyo musun sen... Saygı duymak lazım. Hem gördüm yunanistan polisi iyi döv..Um şey sakinleştiremiyor göstericileri... Bizimkileri bi göndereceksin oraya bak gör sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 o jopu gerekli gereksiz yerde kulananlarda var mesela maç gişesinin önünde adam rahat geçemiyor diye jop cıkarıyor hemen bı ayaklanma oldumu biber gazı sıkıyor neyı nerede kullanacagını bilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Polis halkın huzurunu sağladığı anda polistir.Yoksa eli silahlı adamdan ileriye gidemez. Aslında Türkiye'de bu tür olayların daha fazlası olması gerekirdi. Bülent çalıkıran,engin çeber,Ferhat gerçek... Kırıp dökmelerine gelince bence gayet haklılar.Düzen ne kadar suç işlerse halkında o kadar suç işlemeye hakkı var.Devlet devlet olmasını,polis polis olmasını bilirse sorun çıkmaz.Adaleti sağlayacak taraf devlet ve polisken onlar adaleti bozuyor ise halkın yaptıkları hiç göze batmamalı. Etki-tepki meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 her ne kadar insanların seslerini çıkarmalarını desteklesem de, demokrasi altında çelişen bir şeyler var bu gösterilerde. Tamam anlıyorum haksız yere ölen bir genç var peki kabul ama dişe diş kana kan politikası nedir onu anlamıyorum o açıdan olayların altında kötü bir koku var gibi geliyor. Yani tepkileri ve gösterileri yakıp yıkmadan yapmak imkansız mı? Yoksa bir yerlerde çıkar meselesi mi var Ayrıca bugün ki haberlerde izmirde ki liseli gençlerin prostestosuyla ilgili bir şeyler okudum. Haberden çok yazıya getirilen yorumlar daha çok dikkatimi çekti, herkes Türkiye de olan bitip vukuatlar karşısında susan toplumdan bahsediyor bu gösteriyi ise şova manasızlığa vuruyor. Acı olan bizim ne anarşik ne de demokratik yolları kullanmak vesilesiyle herhangi bir kitlesel tepki vermemeiz olmasıdır. Son olarak her ne kadar olayları desteklemesem de, en azından dünyanın 4 bir yanında insanları hareketlendirip bir şeylerin hatırlanmasını sağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ilk başta hayran olmuştum gösterilerden dolayı yunan halkına sonradan işin altında muhalif partilerin hükümeti devirmek için artık olayı abarttığını görünce yine bir hayal kırıklığı yaşadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Valla milletin arabası dükkanı yanınca üzülmek kolayda, o özgürlükçü gençler sizin arabanızı yakıp işyerinizi yağmalarsa yine aynı tepkiyi gösterirmisiniz merak ettim doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Bildiğim kadarıyla ev ve arabalara saldırı yok.Ayrıca olaylara katılan kesim sadece anarşistler değil tüm halk. Saldırı olan yerler karakollar,bankalar ve kapitalist bir takım mağazalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Garager said: Bildiğim kadarıyla ev ve arabalara saldırı yok.Ayrıca olaylara katılan kesim sadece anarşistler değil tüm halk. Saldırı olan yerler karakollar,bankalar ve kapitalist bir takım mağazalar. iyice ogren o zaman.. Bildigim kadariyla diyorsunda son 5 gun icinde birkere gazete okumus yada haber izlemis olsaydin gorurdun araba ve ev kundaklamarini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 ve bana bu klasik cumleyi kurdurttugun icin tekrar tesekkurler.. Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayin!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 edit fazla post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Hamdolsun, bizde terör yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 bizde altı tane çocuk öldürüldü, kimsenin gıkı çıkmadı, adamlar ayaklanma başlattı. sosyolojik açıdan çok büyük problemleri var bence türkiyenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Abi Türkiye'nin problemi yokki,doğuştan gelen bi sakatlık bizimkisi.Bi nevi özürlülük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Bu bir gencin ölümü ile bu kadar ivmelenen birşey değil yalnız, işin içinde ekonomik hatta askeri sorun bile var. Haber türk'te yunan akrabaları olan biri konuşurken duydum; avrupanın en borçlu ülkelerinden birinin yunanistan olması, gelir her ne kadar yüksek de olsa elde olan asgari ücretin ürün fiyatları yüzünden hiçbir işe yaramaması, hatta ve hatta kıbrısa uzanan kıbrıs barış harekatına karşı adadaki yunan kuvvetlerinin savaşmayı göze alamayarak sinmesi bile var. Bu yüzden halk orduyu sevmiyor ve hükümet de orduyu sokağa indiremiyor olaylar daha da patlar diye. Aynısı türkiyede olsa 2. günden itibaren her köşede bir asker bulunurdu. Yunanistanda yok neden ? Çünkü 74 den beri yunanistan hiçbir işi halkın istediği gibi yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2008 gellidus said: Garager said: Bildiğim kadarıyla ev ve arabalara saldırı yok.Ayrıca olaylara katılan kesim sadece anarşistler değil tüm halk. Saldırı olan yerler karakollar,bankalar ve kapitalist bir takım mağazalar. iyice ogren o zaman.. Bildigim kadariyla diyorsunda son 5 gun icinde birkere gazete okumus yada haber izlemis olsaydin gorurdun araba ve ev kundaklamarini.. Evet 5 gündür hangi medyayı takip ettiğini öğrenebilirmiyim ? BBC,CNN ve milliyet (!) takip etmekteyim.Bir milliyet'de anarşiştler ayaklandı yazıyordu.BBC ve CNN'de ise students lafı geçiyordu. Araştırdım okullar ele geçirilmiş çünki yasalara göre okullara polis girmiyormuş. Polisle çatışılmış.Karakollar basılmış.Mağazaların ve bankaların çerçeveleri indirilmiş. Ama bir ev ve araba bulamadım. Acaba sen antipatinden dolayı böyle bir mesaj atmış olabilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 arabaları yakarkenki görüntüleri var ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Link alabilirmiyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 tv de gordum bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sırf ortalığa kaos yaymak için 2-3 anarşişt çıkabilir bu doğal bir şey.Ama genel itibarı ile kitleler halinde tek zarar verdikleri kapitalist dükkanlar idi. Değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 said: kapitalist bir takım mağazalar lol bu nedir, komünist mağazası filan da mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Yok birde olayın esnaf kısmı var Değilmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Sam said: said: kapitalist bir takım mağazalar lol bu nedir, komünist mağazası filan da mı var? fabrikalarında 1 dolara insan çalıştıran falan mağazalar heralde kastedilen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garager Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2008 Kastedilen şey 2 mesaj yukarıda verildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar