Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu oyun Adam olacak mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Wow deyip durmakta komik oluyor. Wow kendini yeni maplerle idare eden bir oyun. Wow da birşey kazandığını hissediyorsun evet , peki amaç birşeyi kazanmak mı ?

Tabi burası kişiye göre değişir , biri bici bici itemler , yanan sönen kılıçlar alıp ortamda hava atmak için oynar , diğeri ise şekle şemale fazla bakmadan pvp nin zevkini almak için oynar.

Warhammer gösteriş oyunu değil öncelikle. Kılıçlarımın janjanlı olmasına gerek yok. Lvl max olduktan sonra bg lere girmek zorunda değilim pvp yapmak için. Ki bg lerdeki pvp değil bunu herkes bilir.

Bu oyun bana göre çok güzel adam olacak. Çünki kafa yapısı farklı. Tabiki kişiye göre değişir. Allah aşkına kimse buraya gelip online rpg diye wow karşılaştırması yapmasın çünki wow online rpg filan değil. İtem yapmaca oyunu okadar. Lvl atlamak dışında open pvp %kaç yapılıyor ona bakmak lazım.

Yeni ek paket çıkmadan önce hafta sonu gündüz gözünde burning legion gibi bir serverda iki kişi epic fly binekle tüm outlandi dolaşıp parmakla sayılacak kadar player görüyorsam o oyun online rpg filan değildir. Gurup toplayıp dungeona girip item toplamak için oyun oynuyorsam , bunu never winter knights ile online olarak yapıyorsun zaten.
Mesaj tarihi:
Sana bazı konularda katılmıyorum. Oyundaki pvp söylediğin kadar iyi değil. Denge hernekadar sağlanmış olsada bir süre sonra baymaya başlıyor. Ayrıca grafikler ve oyunda bana göre bir hikaye olmayışı insanın içini karartıyor. Ama WoW hikayesi ve daha canlı ortamıyla insanı daha fazla çekiyor.

WAR ilk çıktığında ben de artık WoW'a döneme diyordum. Dediğin gibi pve mantığı, classlar arası dengesizlik, TBC'nin ilk wowdan daha iyi olmayışı ve herşeyden önce oyunda sürekli aynı şeylerin(instance'a gir item topla, BG'ye gir honour topla, Arenaya gir puan topla) beni de bezdirmişti. Ama ne yazıkki WAR'da tek düzelik açısından WoW'dan çokta farklı çıkmadı. Ben de 1. aydan sonra WAR'a devam etmedim. Elimin altında hazır karkaterlerim varken niye yeniden karakter kasmakla uğraşayım?

Artık Darkfall(Ultima Online gibi olacağı söyleniyor) veya çıkarmayı becereibilirlerse Stargate'in online oyununu bekleyeceğim. WAR bir exp paket çıkarıp cidden oyuncuları çekecek özellikler sunmazsa belini doğrultamaz. En azından bu işten WoW kadar kar edemez.
Mesaj tarihi:
warhammer çıkınca çok eğlenceli gelmişti 1.ay doldu accountumu açtırdım bir gün girip bi daha girmedm lich king aldım wow oynuyorum. sürekli sc yapmak çok baydı ve herkeste aynı itemlern olması acaip kötü biraz çeşitlilik flan gelse lvl 40 ta sc dşnda yapçak bşeyler bulsak arena tarzı şeyler gelse geri dönerim heralde ama şu an çok bayık oyun.
Mesaj tarihi:
Rock ben zaten çok iyi mükemmel demiyorum ama elimdeki seçenekler ile değerlendirince tercih ediyorum warhammerı. Onun dışında ben de senin gibi darkfall ve stargate'i bekliyorum.
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:
selam,

aoctan sonra bu da patladı mı?
ehueheehuh

aoc bölümüne gelip oyuna pislik atıp warhamer bölümüne dönenlere saygılar

yoo patlamadı.

saygılar.
Mesaj tarihi:
estağfurullah, ben sadece bir gerçeği belirttim. zira patlama eylemi için oyun mekaniklerinin düzeltilemeyecek ölçüde bozuk olması da gerekiyor, bkz: Age of Combo.
Mesaj tarihi:
heralde son patchden sonra oyun patladımı sorusu gereksız olur;adamlar oyun mekanıklerını degıstırmek ıcın hızla calısıyor,yeterlı gormesem bıle sorunları çözmeleri bile güzel
Mesaj tarihi:
Horizon said:
Wow deyip durmakta komik oluyor. Wow kendini yeni maplerle idare eden bir oyun. Wow da birşey kazandığını hissediyorsun evet , peki amaç birşeyi kazanmak mı ?

Tabi burası kişiye göre değişir , biri bici bici itemler , yanan sönen kılıçlar alıp ortamda hava atmak için oynar , diğeri ise şekle şemale fazla bakmadan pvp nin zevkini almak için oynar.

Warhammer gösteriş oyunu değil öncelikle. Kılıçlarımın janjanlı olmasına gerek yok. Lvl max olduktan sonra bg lere girmek zorunda değilim pvp yapmak için. Ki bg lerdeki pvp değil bunu herkes bilir.

Bu oyun bana göre çok güzel adam olacak. Çünki kafa yapısı farklı. Tabiki kişiye göre değişir. Allah aşkına kimse buraya gelip online rpg diye wow karşılaştırması yapmasın çünki wow online rpg filan değil. İtem yapmaca oyunu okadar. Lvl atlamak dışında open pvp %kaç yapılıyor ona bakmak lazım.

Yeni ek paket çıkmadan önce hafta sonu gündüz gözünde burning legion gibi bir serverda iki kişi epic fly binekle tüm outlandi dolaşıp parmakla sayılacak kadar player görüyorsam o oyun online rpg filan değildir. Gurup toplayıp dungeona girip item toplamak için oyun oynuyorsam , bunu never winter knights ile online olarak yapıyorsun zaten.

anladıgım kadarıyla sen oynadıgın oyunlarda çırıl çıplak takılıyorsun hiç bi item kullanmadan ve zevkini alıyorsun.

ayıca wow oynamadıgına yada sevmedigine gore son derece olgun, gösteriş meraklısı bir insan değilsin. kahrolsun wow oynayan ergen olamamış çocuklar!

Lanet olsun içimdeki janjanlı item sevgisine, parlak kılıç sevgisine diyorum ve kendimi en yakın camdan aşağı atıyorum.

ha ayrıca sopanın ucuna havuç bağlayıp quest yapıyorsanız o oyunu hemen bırakın. Zira ne mmorpg ler var RvR diye satılan ve ardından görülmemiş battleground bolluğuyla sizi dumurlara uğratan.
Mesaj tarihi:
Mani wowu tahmin ettiğinden çok daha uzun süre oynadım. Aşağı yukarı tüm karakterler ile sonuna kadar oynadım. Ne varki her defasında farkına vardım ki oyunda doğru düzgün pvp yapmak yerine devamlı item elde edebilmek için ya kendimi amaçsızca bam güm yapılan bg lerde buldum ya da 40 kişinin ağız kokusunu çektiğim raidlerde. Bunların sonucunda pat diye aylarca emek verip aldığın itemların çöpe atılmasını seyrettim. Ele alınmış bu itemlar için bir upgrade söz konusu olsa eyvallah.

Sonuç olarak insan karşısındaki player ile dengelenebilmek için önce item elde ediyor , diyelim ki aylarca uğraşıp elde ettin , arkasından çıkıyorsun dışarı adam arıyorsun ama bakıyorsun kimse yok ? Yazdıklarımı genel değerlendirmemişsin , sadece item olayına bakmışsın o bakımdan sağlıklı bir yorumlama olmamış seninki.

Ben çıplak gezmiyorum , üstüme her playerın alabildiği itemı aylarca uğraşıp değil de en fazla 1 hafta içinde almak isterim ve pvp me bakarım. Elimde pide tahtası gibi kılıçlarla ya da kurmalı ingiliz anahtarı ile dolaşmak istemiyorum evet. Adam gibi sade ve doğru görünümlü silah ve zırhlarla dolaşmak amacıma daha uygun , gözüme daha iyi görünüyor.

Ama dediğim gibi zaten sorun bu şekil şemalde değil. Wow un yaptığı adam aylarca uğraşıyor bari verdiğimiz itemı biraz makyajlayalım yoksa küfür eder şeklinde bana göre.

not: Bana göre asıl nokta wow da open pvp nin öldürülmüş olması ve yok denecek kadar aza inmiş olması. Sadece ek paket geldiğinde lvl atlamak için insanlar map de dolanıyor. O sıra open pvp yapabiliyorsun ağız tadı ile. Ama herkes max lvl olduktan sonra item için , dungeon ve bg lere akıyor. Kaldırsınlar o dungeonları veya çok aza indirsinler , open pvp ile item alma sistemi koysunlar ozaman ben dönerim.
Mesaj tarihi:
Ya Arkadaslar WOW hic bi zaman ben size ORVR VE PVP nin babasini vaad ediyorum demediki..bunu WAR dedi..ve acayip bocaladi ilk 2 ay.. 1.1 fena değil ama end game PVP için hala PVE grind olayı değişmedi..denemedim 1.1 i ama büyük bi keep siegede oyun frame frame oluyor ve herkesin çok iyi bi bilgisayara sahip olması mümkün deil..optimizasyon rezalet..tek bir şeye katılıyorum WAR un item ve set tasarımları WOW dan daha iyi..
Mesaj tarihi:
Ben vaad etti demiyorum ki , aradığımı bulamadım olay budur. Wow böyle demişti bıdı bıdı ama bak ne oldu demiyor kimse :).

Ama şöyle bir gerçek var , ilk çıktığı zaman çok güzel open pvp oluyordu. Dungeon sayısını arttırdıkları vakit iş bozulmaya başladı open pvp isteyenler için.

Herzaman şunu söyledim ve düşündüm. Aç arkadaşım hardcore pvp server. Çok mu zor ? Olmasın orda fazla dungeon , open pvp ile item kazanılsın isteyen orda oynasın.
Mesaj tarihi:
dancın oyunu wow, öyle birşey beklemek makul değil. verebildiği şey var, veremediği şey var. doğaldır, ben şahsen her oyunun mutlak herkese hitap etmesini beklemiyorum ki blizzard genel yaklaşımıyla da bunu denedi ama olmuyor işte. soruyordu mr t:

"what's your game"?

"WAR"

(:P)

ha ayrıca kalabalık sunucudaysanız acayip orvr dönüyor her tier'de 1.1'den sonra. havuç istendi, havuç verildi. bence mantık yanlış ama arz ile şekillenen talep yeni arzı belirliyor işte böyle.
Mesaj tarihi:
hala temel sorunu çözemediler

kazanınca ne oluyor hiç
kaybedince ne oluyor hiç

adamlar çözümü bilmese yapamıyacak adamlar olsa anlıyacam ama ellerinde 10 test edilmiş rvr sistemi varken bunlar niye
Mesaj tarihi:
Sam said:
dancın oyunu wow

Benim WoW'la ilgili sorunum burda zaten. WoW haritası ve hikayesiyle open pvp olmaya çok açık bir oyun bana göre. Ama blizz saolsun oyuncuları yavaşlatmak için elidnen geleni yapıyor. Millet item toplayacağım diye bu oyunların asıl amacı olan(yada olması gereken) pvp'yi göremiyor.

WAR'da da benze durum olarak 1'den 40'a kadar hep aynı şeyleri ypamak zorunda olmak cansıkıyor. Oyunda oyuncu iletişimi neredeyse 0 olduğundan bir notadan sonra bayıyor.
Mesaj tarihi:
çok basit kendine ait zonelardan birini kaybedince bütün renown gelişini durdurursun ne senaryodan ne bişeyden renown gelmez diğer tarafada 2 kat renonwn verirsin ondan sonra sıkıysa x under attack yazdığında kimse sallamasın
Mesaj tarihi:
Cozy said:
denemedim 1.1 i ama büyük bi keep siegede oyun frame frame oluyor ve herkesin çok iyi bi bilgisayara sahip olması mümkün deil..optimizasyon rezalet..
tam tersine dun keep te daracık alanda 3-4 warband vardı bi okadarda dest te vardı ama tek bir takılma bile olmadı.
  • Yeni Oluştur...