aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ankara taraftari cirkinlesti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 milan baros alkislarla kenara geldi, nonda oyunda =(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 maç skorunu gördum inş golleri baros kewell atmıstır dedim.. keşke baska şey isteseymısım :) kalbim mi temiz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Şaka maka Baros 10 gole ulaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Süperdi be beş dakkada Galatasaray :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 3 golde de asist lincoln, paslarin 47%si gene topuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kewell müthiş attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 10dk yuklendik 3 gol attık :) kewell baros lincoln hadi hayırlısı bakalım. hastanız lincoln.10 tane lincoln forması alcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Lincoln ya, Skibbe giderse bu herif yine biter var ya. Disipline gelemiyo ama ipini saldın mı coşuyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 o topukla atamadığı gol yüzünden lincoln iyi küfür yedi benden ama sonra affettirdi, aslanım çocum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 güzel yendik,çok güzel oynamadık ama almayı bildik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bir gol atarsak açılırız lafı için mükemmel bir örnek oldu bu maç hehe. ben takımı beğendim bugün. özellikle dar alanda yapılan tek paslar süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Gol Krallığı 11 Gol Mehmet Yıldız (Sivasspor) 10 Gol Baros (Galatasaray) 7 Gol Nobre (Beşiktaş) 7 Gol Mehmet Çakır (Ankaraspor) 6 Gol Kewell (Galatasaray) 6 Gol Lincoln (Galatasaray) 3 Gol Daniel Güiza (Fenerbahçe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Bir ara pas yüzdesi %91 di...Kısa alanlarda pası iyi çalıştırıyor skibbe belli,lincoln mehmet topal,ayhan kendi aralarında kanatlara fln iyi pas yapıyo takım... Her ne kadar tek santraforu sevmesem de,bu ideal 11'imiz sanırım zaten böyle kadroya ancak tek forvet çıkarılabilir.. Ayrıca ben Linderoth'u çok merak ediyorum ya 2 senedir adamı göremedik,tipini bile unuttum,gerçi oynayamaz sanırım yabancılar max kullanılıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 öf lincoln 3 asist yapılır mı bir maçta. diğer takımın bir haysiyeti var ama. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Metalist maçında yapsaydı 3 asist!!!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 terim teklif gelmedi filan diyo ama iki takimida kaldirir tempom tarzi seyler soyleyip, teklif gelse kabul ederim sinyali veriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ya sadece ben mi böle düşünüyorum, bu ayhan dan ben nefret ediyorum ya maçtada ayhan a top gelse artk antipatim yüzünden mi ne her hareketini olumsuz algılıyorum.. sürekli bunu takıma getiren adama saygı sevgi sunuyorum.. ağzıyla kuş tutsa sevmicem ayhanı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bugun iyi oynadi ama ben de genelde pek hoslanmiyorum, son zamanlarda fena degil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Bende Sevmiyorum Ayhan'ı tek top oynamıyor. bi tur dönücek öyle vuracak, yada alıcak sagına donecek yada soluna tek top diye bişi yok adamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 saçlardaki röfle yüzünden antipatim var benim de evet. ama önlibero işini iyi yapıyor şu sıralar... bişi diyemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Ayhan oyunu yavaşlatıyo baya. Gerçekten tek topu yok, Hasan Şaş gibi paralel koşup dönüp duruyo, sonra geri pas atıyo yada yanlara. Hasan Şaş bile daha iyi ya, o en azından dönüp durduktan sonra ileri gidiyo, atıyo. Yada hızlı dönüp duruyo en azından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 güzel skor umarım baros gol kralı olur bu sene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 bi hasan sas vardi, o noldu asil? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 sakat, ilk yarıyı kapamıştı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar