Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Ankaragücü - Galatasaray 07.12.08 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir gol atarsak açılırız lafı için mükemmel bir örnek oldu bu maç hehe. ben takımı beğendim bugün. özellikle dar alanda yapılan tek paslar süperdi.
Mesaj tarihi:
Gol Krallığı
11 Gol Mehmet Yıldız (Sivasspor)
10 Gol Baros (Galatasaray)
7 Gol Nobre (Beşiktaş)
7 Gol Mehmet Çakır (Ankaraspor)
6 Gol Kewell (Galatasaray)
6 Gol Lincoln (Galatasaray)
3 Gol Daniel Güiza (Fenerbahçe)
Mesaj tarihi:
Bir ara pas yüzdesi %91 di...Kısa alanlarda pası iyi çalıştırıyor skibbe belli,lincoln mehmet topal,ayhan kendi aralarında kanatlara fln iyi pas yapıyo takım...
Her ne kadar tek santraforu sevmesem de,bu ideal 11'imiz sanırım zaten böyle kadroya ancak tek forvet çıkarılabilir..
Ayrıca ben Linderoth'u çok merak ediyorum ya 2 senedir adamı göremedik,tipini bile unuttum,gerçi oynayamaz sanırım yabancılar max kullanılıyor...
Mesaj tarihi:
ya sadece ben mi böle düşünüyorum, bu ayhan dan ben nefret ediyorum ya maçtada ayhan a top gelse artk antipatim yüzünden mi ne her hareketini olumsuz algılıyorum.. sürekli bunu takıma getiren adama saygı sevgi sunuyorum..

ağzıyla kuş tutsa sevmicem ayhanı..
Mesaj tarihi:
Ayhan oyunu yavaşlatıyo baya. Gerçekten tek topu yok, Hasan Şaş gibi paralel koşup dönüp duruyo, sonra geri pas atıyo yada yanlara. Hasan Şaş bile daha iyi ya, o en azından dönüp durduktan sonra ileri gidiyo, atıyo. Yada hızlı dönüp duruyo en azından :D
  • Yeni Oluştur...