Whiplash114 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 arkadaşlar 2 adet parfüm almayı planlıyorum da hem ekonomik hemde şöyle sağlam birşey olsun isterim. tavsiyeleriniz nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 hediye alcaksan hediye parfum alinmaz alincaksa illa bayanin kullandigi parfum alinir baska parfum alinmaz kiz sonra kotu mukokuyorum ben beenmedin mi kokumu diye cingar cikariri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 kaç senedir birlikteyiz gıkını çıkartmasın gari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 çok itici bi hediye parfüm kesinlikle almam bi kadına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 birine parfüm almak bence ıyy kötü kokuyosun al bunu sıkta iyi kok demek gibi bişey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 parfüm falan klişe farklılık yarat. İlla alıcam diyorsan araştır ucuza getir www.strawberrynet.com superyaa.com gibi sitelerden farklı hediyeler dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Güzel, hafif, hesaplı bir koku: cacharel'in D. Eau Eden Parfümü var mı bilmiyorum ama eau de toilette'i çok güzel. Yalnızca (aslında İngiliz Mağazası olan fakat Türkiye ve çoğu Avrupa ülkesinde de şubeleri bulunan) 'Body Shop' mağazalarında satılan White Musk hem eau de toilette hem de parfüm olarak satılıyor, ikisi de çok güzel. Bu da hesaplı, hafif ve güzel bir koku. Edit: Şimdi hatırladım, Edenın parfümü de var, ama kesinlikle eau de toilette'i çok daha güzel parfümüne göre. Edit 2: Cüzdanını bulmuşsun anlaşılan, hehe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Hem bayan hemde erkek parfümü olarak çok güzeldir Avon perceive,tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 DKNY yeşil elmayı tek geçerim bi de avon wish of piece güzel hafif kokular bunlar.ferah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 bir insan bir insana hediye olarak parfum almamalı :).normal zamanda al ver.ama özel günlerde hediye pakaetini açıp parfumle karşı karşıya gelmek insanı mutlu etmiyor :).süpriz etkisi yaratmıo yani parfum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 iki kişiyi aynanda mı götürüyon lan kerataaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiplash114 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 ya yok öle süpriz ya da özel bişisi yok açıkcası. sadece tr ye dönücem dönerken parfüm almak istedim. kızdınız ha sizde. pataklayın artık. böhühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 escada-magnetism. dolce&gabbana-the one. hı bide nina ricci-nina var ki şişeside kokusuda mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 dg the one önericektim ben de. 2 sene önce onu almıştım birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2008 candy mi ne öyle bişey var ben ona bayılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 çok hafif kokulu rahatlatıcı bi parfüm al sen uyuyakaldığında onlarda uyuyakalsınlar uyum sorunu olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar