leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Wii nin algılama hedesi bence o atarilerdeki tabancadan daha kolay. Sonuçta wii için TV nin önüne bi infrared algılayıcı koyuyorsun, onu kalibre ediyorsun falan... Bu tabanca direk her tv de çalışırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Wii komandosunun içinde hareket algılayıcı falan var. 3 boyutlu uzaydaki hareketi belirleyebilen bir alet. Onçün bu atari şeysine pek benzemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leoneo5 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 kumandanın içinde iphone un içindeki sensör gibi bişi var wi-fi aracılığıyla konsola gönderiyor bilgiyi... artı bi de infrared var. ama işte infrared direk tv den algılayamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 çözümünü bulmuştuk eski bir konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 roket adam said: Wii komandosunun Komando derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 ginaly said: rengi algılıyodu onlar. ördeğin rengi etraftan farklı oluyodu, o rengi algılayınca vurmuş oluyoduk. bunu farkedince halıda ördek rengine tutuyoduk o tabancayı. bölece vuruyoduk. ne akıllıymışız lan. süpermişsik. adamın cinali olacağı küçükten belliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2008 Dregoth said: roket adam said: Wii komandosunun Komando derken ? Komanda değil mi o yaa. Bizim mahallede bi televizoncu var komando diyor hep. O bilmiyor da sen mi bileceksin sdşlfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ginaly said: rengi algılıyodu onlar. ördeğin rengi etraftan farklı oluyodu, o rengi algılayınca vurmuş oluyoduk. bunu farkedince halıda ördek rengine tutuyoduk o tabancayı. bölece vuruyoduk. ne akıllıymışız lan. süpermişsik. teraziye bindim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Marl0_on said: wii yi duydumu devreler yanıcak o zaman sadf. GSDSDADSGF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 ginaly said: rengi algılıyodu onlar. ördeğin rengi etraftan farklı oluyodu, o rengi algılayınca vurmuş oluyoduk. bunu farkedince halıda ördek rengine tutuyoduk o tabancayı. bölece vuruyoduk. ne akıllıymışız lan. süpermişsik. Peki halıya tutunca hangi ördek ölüyodu? Mesela ekranda 5 tane ördek varsa halıya tutunca hangisinin öleceği nasıl belli oluyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warchief Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Güzel yakalamışsın Aral :D Herhalde Mass Kill yiyodu ördekler (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Kojiroh said: Ekranda her görüntüden önce ilk olarak simsiyah bi ekran geliyomuş, sonra vurulması istenen kısmın beyaz bi dikdörtgen içine alındığı, geri kalanın siyah olduğu bi ekran geliyomuş. Tabancadaki fotoselli bi devre de ekrandan gelen ışığa göre belirliyomuş ateş edildiğinde kutunun vurulup vurulmadığını. Televizyon diil, tabanca algılıyomuş yani vurma olayını. http://www.geeked.info/how-does-the-nintendo-light-gun-work/ said: When the trigger was pulled, the game blanked out the screen with a black background for one frame, then, for one additional frame, drew a solid white rectangle around the sprite the user was supposed to be shooting at. The photodiode at the back of the Zapper would detect these changes in intensity and send a signal to the NES to indicate whether it was over a lit pixel or not. A drop followed by a spike in intensity signaled a hit. Multiple sprites were supported by flashing a solid white rectangle around each potential sprite, one per frame. Hehe biliyorum bunu ben, erken topiği görsem yazardım zaten ama geeked sitesi de gayet güzel açıklamış zaten. Ben de eskiden kablodan oluyor sanıyordum. Kablonun hareketi daha kolay hesaplanır gibi gelmişti ama "ateş edildiğinde ekranın kararması ve hedefin beyaz kutucuk olması, tabancadaki fotoselin bu beyaz kutucuğu tespit edip edememesine göre isabeti ölçmesi" çok daha basit bir yöntem olduğunu öğrenince şaşırmıştım. Bazı şeyleri basit düşünmek, üretmek gerekiyor demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 think simple. böyle bir reklam mi vardi ya bir firmanin? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Çok sesli güldüm bu topikte ben. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Aral said: ginaly said: rengi algılıyodu onlar. ördeğin rengi etraftan farklı oluyodu, o rengi algılayınca vurmuş oluyoduk. bunu farkedince halıda ördek rengine tutuyoduk o tabancayı. bölece vuruyoduk. ne akıllıymışız lan. süpermişsik. Peki halıya tutunca hangi ördek ölüyodu? Mesela ekranda 5 tane ördek varsa halıya tutunca hangisinin öleceği nasıl belli oluyodu?sırayla ölücek işte. farklı renkte ise önce bi renge sonra başka renge tutucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 farklı renklere göre değil ışığa göre hesaplıyor. örneğin benzeri bir beyazlık veren bir ampüle tutarsan da isabet ettirecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Bence hepimiz mekanizmayi az cok kavradik. Master yapmaya gerek yok B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ya 1000000 in 1 diyodu bide o kdr oyun nasıl bişidi ya o kasetler kaç byte alıyodu :D bu ne ya ne saçmalıormm ben :S :S bide o 1000000 da 10 tane oyun oluyodu dierleride çocukları kandırmak için yapılmışş düzenbazlk... Oyun alıodm mutlu mutlu salak salak ewe dönüodmm oleyy bir sürü oyunn waaaaaaaaar oyncmm bilmemne açıodm 5 tane oyun 4ü bende war zaten dier kasetlerde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 yalnız o 10.000 in 1 dedikleri hasta şeylerdir. 5 tane oyun var, 10.000'i hep bu 5 oyundan ibaretti. ama her oyun farklı bir yeri değiştirilmiş oluyordu. atıyorum 100 tane mario varsa, biri normal, biri mavi mario, biri uçan mario, biri hızlı koşan mario, biri ters mario, biri zıt renkler mario... vs olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2008 Benim en sevdiğim Mario mesela Mario G. Ateş atan modda vurulunca küçülmüyordun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar