Popeye Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Masticore said: Birde oyunda thief olucak mi ? bende merak ediyorum nedir durum olacak mi? AZMO!
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 olucak diyorlardı ama tam mekaniklerini bilmiyorum
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 kimse bilmiyor gecen hafta bi reportaj yapti ve UOdaki gibi thieflik olmayacagini soyledi. Bir zara bakmamali birsey calip calmamak, birinden bisi calacaksan onu oldurup alirsin diyordu devler. ama bilemiyoruz tabi, toptan mi cikardilar yoksa farkli mekanik mi bulacaklar.
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Hırsızlığı mı kalmış abi o zaman olayın, gaspa girer o ehah.
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Popeye said: Masticore said: Birde oyunda thief olucak mi ? bende merak ediyorum nedir durum olacak mi? AZMO! Bir interviewde (curse.com da galiba) yapılan görüşmeye göre hırsızlık: adamı kesersin eşyalarını çalarsın. Bu imiş :) Skill'den gilan hiç bahsetmemişler.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Azmodai said: kimse bilmiyor gecen hafta bi reportaj yapti ve UOdaki gibi thieflik olmayacagini soyledi. Bir zara bakmamali birsey calip calmamak, birinden bisi calacaksan onu oldurup alirsin diyordu devler. ama bilemiyoruz tabi, toptan mi cikardilar yoksa farkli mekanik mi bulacaklar. o röportajdan benim anladığım hırsızlık sistemi olmayacak çünkü olduğu vakit dedikleri gibi zar sistemiyle olabiliyor ve yetenekle ilgili bi durum olmuyor. itemini istiyorsan öldüreceksin demişlerdi.
arcane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Yani yenetek isteyeceği şekilde tasarlayacak yeteneğimiz yok demiyorlar da yetenek istemediği için yapmayacağız diyorlar.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 tamamda, yetenek isteyecek sekilde tasarlansa bile dogası gereki tek taraflı bir durum hırsızlık, mini game bile yapsan oraya elinde sonunda kurbanın kendini savunması soz konusu degil.
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 hırsızlık için şöle bişi yapılabilirdi belki sadece player'ın arkasından çalabiliyorsunuz, aim olarak da hatta atıyorum belindeki kemere odaklanmanız gerekiyo. 5 saniyelik channeling spell gibi birşey olabilir mesela (yürürken kesilmiyor). ama rakip size yüzünü döndü mü kesiliyor. ayrıca bu spell'i yaptıktan sonra 10 saniye atak yapamaz/ofansif spell yapamaz halde oluyorsunuz. bölece bişe çalarken yakalanırsanız ölme riskini artıyo vs tabi eminim zor olur oyuna koyulması, hatta eminim abuk subuk bile geliyodur kulağa. 1 saniyede aklımdan geçenleri yazdım :D
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 delikanli adam irsiz olmaz, delikanli olmayan adam oynamasin darkfall, cenk edicez, kafa kesicez biz.
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 sabonis said: hırsızlık için şöle bişi yapılabilirdi belki sadece player'ın arkasından çalabiliyorsunuz, aim olarak da hatta atıyorum belindeki kemere odaklanmanız gerekiyo. 5 saniyelik channeling spell gibi birşey olabilir mesela (yürürken kesilmiyor). ama rakip size yüzünü döndü mü kesiliyor. ayrıca bu spell'i yaptıktan sonra 10 saniye atak yapamaz/ofansif spell yapamaz halde oluyorsunuz. bölece bişe çalarken yakalanırsanız ölme riskini artıyo vs tabi eminim zor olur oyuna koyulması, hatta eminim abuk subuk bile geliyodur kulağa. 1 saniyede aklımdan geçenleri yazdım :D bir suru ilginc oneri var forumlarda, iste mini game olsun, mouse'un hizina gore ve hareketlere gore olsun vs. Keske olsyadi, dfo gibi full sandbox bir oyuna lazimdi, ama arcane'e de hic katilmiyorum "bir sekilde yapilip olsaydi" gorusune, adamlar denemisse ve dengeli birsey bulunamamissa demekki yapacak bisi yok. 7 yildir bu oyunu yapiyorlar, bir asamasinda hirsizligi denemislerdir mutlaka :)
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 bencede calma olmamasi iyi yaw yani direk playerden calma olmasi bence sacma hadi evini basina yikip icindekileri calsin npc lerdek ibazi seyleri calsin.. ama adam azcik afk oldugu gibi kafadan ayak kabiya kadar calmak olmaz yaw bi alt tab yapsak geri dondugumuzde ciplak gorsek olmaz gercekten
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 peh yalan o zaman bu oyun heves etmistim uo thief tarzi bir sey olur diye
arcane Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Hemen küsme Pop, 16 çocuklu Anadolu Ağası ve çocuklarının RPsini yapardın ehueh.
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Popeye said: peh yalan o zaman bu oyun heves etmistim uo thief tarzi bir sey olur diye hirsizlik yok diye tum oyunu cope mi atacaksin pop. sdfg zaten biz bize takilacaz, bizden mi calacan itemlari :P
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 hehehe msn den tirtesim atip oyalarken kemerinizi calip donu dusurcek demeki :)
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Umarım bir iki ay gecikir. Şubat-Mart gibi bissürü finalim var.
cengizhan66 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Mirage said: Umarım bir iki ay gecikir. Şubat-Mart gibi bissürü finalim var. yok bence biraz daha geciksin hatta hic yapmasinlar iptal etsinler lannn projeyi
Taskiranus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Uo daki hırsızları hatırlıyorum da, burdada olsa çok iyi olurmuş.Soyulmakta bazen keyifli oluyor.Gerçi bütün hırsızlar belliydi ama adamlar yinede soyuyodu hll olsun valla :) Bişeyleri kaybetme riski olan oyunlar her zaman güzeldir.Heyecan katar.
Öne çıkan mesajlar