Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Darkfall çıkış tarihi açıklandı!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kimse bilmiyor gecen hafta bi reportaj yapti ve UOdaki gibi thieflik olmayacagini soyledi. Bir zara bakmamali birsey calip calmamak, birinden bisi calacaksan onu oldurup alirsin diyordu devler.

ama bilemiyoruz tabi, toptan mi cikardilar yoksa farkli mekanik mi bulacaklar.
Mesaj tarihi:
Popeye said:
Masticore said:

Birde oyunda thief olucak mi ?

bende merak ediyorum nedir durum olacak mi? AZMO!

Bir interviewde (curse.com da galiba) yapılan görüşmeye göre hırsızlık: adamı kesersin eşyalarını çalarsın. Bu imiş :) Skill'den gilan hiç bahsetmemişler.
Mesaj tarihi:
Azmodai said:
kimse bilmiyor gecen hafta bi reportaj yapti ve UOdaki gibi thieflik olmayacagini soyledi. Bir zara bakmamali birsey calip calmamak, birinden bisi calacaksan onu oldurup alirsin diyordu devler.

ama bilemiyoruz tabi, toptan mi cikardilar yoksa farkli mekanik mi bulacaklar.

o röportajdan benim anladığım hırsızlık sistemi olmayacak çünkü olduğu vakit dedikleri gibi zar sistemiyle olabiliyor ve yetenekle ilgili bi durum olmuyor. itemini istiyorsan öldüreceksin demişlerdi.
Mesaj tarihi:
tamamda, yetenek isteyecek sekilde tasarlansa bile dogası gereki tek taraflı bir durum hırsızlık, mini game bile yapsan oraya elinde sonunda kurbanın kendini savunması soz konusu degil.
Mesaj tarihi:
hırsızlık için şöle bişi yapılabilirdi belki

sadece player'ın arkasından çalabiliyorsunuz, aim olarak da hatta atıyorum belindeki kemere odaklanmanız gerekiyo. 5 saniyelik channeling spell gibi birşey olabilir mesela (yürürken kesilmiyor). ama rakip size yüzünü döndü mü kesiliyor. ayrıca bu spell'i yaptıktan sonra 10 saniye atak yapamaz/ofansif spell yapamaz halde oluyorsunuz. bölece bişe çalarken yakalanırsanız ölme riskini artıyo vs

tabi eminim zor olur oyuna koyulması, hatta eminim abuk subuk bile geliyodur kulağa. 1 saniyede aklımdan geçenleri yazdım :D
Mesaj tarihi:
sabonis said:
hırsızlık için şöle bişi yapılabilirdi belki

sadece player'ın arkasından çalabiliyorsunuz, aim olarak da hatta atıyorum belindeki kemere odaklanmanız gerekiyo. 5 saniyelik channeling spell gibi birşey olabilir mesela (yürürken kesilmiyor). ama rakip size yüzünü döndü mü kesiliyor. ayrıca bu spell'i yaptıktan sonra 10 saniye atak yapamaz/ofansif spell yapamaz halde oluyorsunuz. bölece bişe çalarken yakalanırsanız ölme riskini artıyo vs

tabi eminim zor olur oyuna koyulması, hatta eminim abuk subuk bile geliyodur kulağa. 1 saniyede aklımdan geçenleri yazdım :D

bir suru ilginc oneri var forumlarda, iste mini game olsun, mouse'un hizina gore ve hareketlere gore olsun vs.

Keske olsyadi, dfo gibi full sandbox bir oyuna lazimdi, ama arcane'e de hic katilmiyorum "bir sekilde yapilip olsaydi" gorusune, adamlar denemisse ve dengeli birsey bulunamamissa demekki yapacak bisi yok. 7 yildir bu oyunu yapiyorlar, bir asamasinda hirsizligi denemislerdir mutlaka :)
Mesaj tarihi:
bencede calma olmamasi iyi yaw yani direk playerden calma olmasi bence sacma hadi evini basina yikip icindekileri calsin npc lerdek ibazi seyleri calsin..
ama adam azcik afk oldugu gibi kafadan ayak kabiya kadar calmak olmaz yaw bi alt tab yapsak geri dondugumuzde ciplak gorsek olmaz gercekten
Mesaj tarihi:
Popeye said:
peh yalan o zaman bu oyun
heves etmistim uo thief tarzi bir sey olur diye

hirsizlik yok diye tum oyunu cope mi atacaksin pop. sdfg zaten biz bize takilacaz, bizden mi calacan itemlari :P
  • 5 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Uo daki hırsızları hatırlıyorum da, burdada olsa çok iyi olurmuş.Soyulmakta bazen keyifli oluyor.Gerçi bütün hırsızlar belliydi ama adamlar yinede soyuyodu hll olsun valla :)
Bişeyleri kaybetme riski olan oyunlar her zaman güzeldir.Heyecan katar.
  • Yeni Oluştur...