Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VAY AK - Naxxramas LAN Party

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Zeppelin said:
kadıköye adeks açıldı, makineler falan inanılmaz, 80den fazla makine var. isterseniz sadece guild lan raid diil de, lan party şeklinde bir organizasyon düzenleyin. 8-12 raidinizi yapın, sora da cod4 jk2 ne varsa patlar artık..

edit: hem kadıköyde olması hem de "adeks" olması nedeniyle öle söliyim dedim. bi akşam gittiğimizde daha yeni açıldığından dolayı sadece biz vardık ve servis tayfa da beşiktaş gelme çocuklardı. sorun olduğunda direk çağırdık (hoş sorun çıkmadı adam gibi fatallık ama..) direk çözdüler falan. kadıköy olsun bizim olsun. trip gibi pahalı da değil en azından.

Kaede said:
Valla makineleri kötü olmasa ve illa kadıköy olsa trip derdim. Adeks te son lan party ye 25 ytl verdik, servis bok gibiydi, sıcaktan geberdik ve adamlarla nerdeyse kanlı olduk.

Çok afedersinizde adeks can fo srsly
Mesaj tarihi:
Sen bir de trip'i gör. Katanayı çekiyordum abi dur dediler yoksa olay çıkıyordu. Valla bak.

Adeks2 yada kadıkoy adeks yapalım o zaman bu cuma. gökçen de gelebilsin yazık adam japonyada sıkılmış lan parti istiyor ahah.
Mesaj tarihi:
Abi Trip'te yeni bi eleman var çok deliganlı, ona buna bağırıyo ters ters konuşuyo falan. Bi keresinde karısıyla kavga etti orda, Trip'teki herkesin dikkatini çekti falan sdf
Kemal Abi bıraktı mı noldu da ondan sora geldi bu. Damat mıdır nedir adam öle bi şey.
Mesaj tarihi:
Cuma uyar bana np. Bir cuma diye yoklıyalım o zaman milleti ?

Trip olsun demiyorum yani illa kadıköyde olucaksa ve makinaları hala 4 senelik değilse tamam. Yoksa trip meraklısı değilim :>
Mesaj tarihi:
Fark etmez, adamakilli makineleri ve rahatligi olsun, hamam olmasin yeterli, bir de cuma-cumartesi olursa cok iyi olur, zira carsamba-persembe musait olamayacagim.
Mesaj tarihi:
Spidee
Mortis
Madboy
Kaede
Cuce
Mulgear
Xunn

gibi görünüyor şu an. 2 kişi daha çıksın nax yapalım. Yavuz izmirden katılır yarışmaya.
  • Yeni Oluştur...