screwy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kadıkoye adeks acılmıs orayı deneyin isterseniz
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Zeppelin said: kadıköye adeks açıldı, makineler falan inanılmaz, 80den fazla makine var. isterseniz sadece guild lan raid diil de, lan party şeklinde bir organizasyon düzenleyin. 8-12 raidinizi yapın, sora da cod4 jk2 ne varsa patlar artık.. edit: hem kadıköyde olması hem de "adeks" olması nedeniyle öle söliyim dedim. bi akşam gittiğimizde daha yeni açıldığından dolayı sadece biz vardık ve servis tayfa da beşiktaş gelme çocuklardı. sorun olduğunda direk çağırdık (hoş sorun çıkmadı adam gibi fatallık ama..) direk çözdüler falan. kadıköy olsun bizim olsun. trip gibi pahalı da değil en azından. Kaede said: Valla makineleri kötü olmasa ve illa kadıköy olsa trip derdim. Adeks te son lan party ye 25 ytl verdik, servis bok gibiydi, sıcaktan geberdik ve adamlarla nerdeyse kanlı olduk. Çok afedersinizde adeks can fo srsly
xunn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Sen bir de trip'i gör. Katanayı çekiyordum abi dur dediler yoksa olay çıkıyordu. Valla bak. Adeks2 yada kadıkoy adeks yapalım o zaman bu cuma. gökçen de gelebilsin yazık adam japonyada sıkılmış lan parti istiyor ahah.
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Abi Trip'te yeni bi eleman var çok deliganlı, ona buna bağırıyo ters ters konuşuyo falan. Bi keresinde karısıyla kavga etti orda, Trip'teki herkesin dikkatini çekti falan sdf Kemal Abi bıraktı mı noldu da ondan sora geldi bu. Damat mıdır nedir adam öle bi şey.
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Abi cuma olsun, Gökçen gelsin, Salih kalsın, Tunca kalsın, gidelim hep beraber, kıralım o Patchwerk ibişinin ağzını. 1222 hp kalmıştı be, öf be.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Ulan güneş iki adım daha geriye çeksen ben indirirdim onu.
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 yanlız sonra artisliginden geçilmezdi :D
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 İki adım geriye çeksen dediğin gitti Gökhan'ı kesti, ben tam arkasındaydım beni de şöyle bir dürttü yattım. Senden önce yatan dpse söyle sen onu sdf.
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 kaynamasın diye: kadıköy adeks, bahodan rıhtıma doğru inerken şifa hastanesinin hemen yanında. tripten kuş uçuşu 50 metre falan uzaklıkta.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Cuma uyar bana np. Bir cuma diye yoklıyalım o zaman milleti ? Trip olsun demiyorum yani illa kadıköyde olucaksa ve makinaları hala 4 senelik değilse tamam. Yoksa trip meraklısı değilim :>
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2008 Fark etmez, adamakilli makineleri ve rahatligi olsun, hamam olmasin yeterli, bir de cuma-cumartesi olursa cok iyi olur, zira carsamba-persembe musait olamayacagim.
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 En uygun gün Cuma gibi, Cuma günü uygun olmayan var mı ses etsin. Bir de geleceklerin listesi yapılsın.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 cuma iniyorum ben, ne halde olurum bilmiyorum ama gelmeye calisirim, tabi garip olucak biraz aileyi gormeden oraya gelmek ama olsun bakariza bi yoluna.
tunca Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 ben döndüm bile burdan katılırım artık =P
xunn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Tamam öyleyse, Cuma günü yapıyoruz. Adeks 2 olsun diyorum ben. Rada zaten WoW oturmuş bir durumda. Geçeriz wow odasına heeey allah.
xunn Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Spidee Mortis Madboy Kaede Cuce Mulgear Xunn gibi görünüyor şu an. 2 kişi daha çıksın nax yapalım. Yavuz izmirden katılır yarışmaya.
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 abi bilet saati netlesti bende hesapladim yetisemiyorum cumaya
axedice Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Spidee Mortis Madboy Kaede axedice Mulgear Xunn
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2008 çöp ffs kadıköy adeks iyi olmuş
Öne çıkan mesajlar