Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 şu yukarıdaki bebeklerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hazır 99 adet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 böle kafe yap bebeler gelip " abi 1 milyonluk açsana" desin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Sağlam sermaye lazım. bkz: dükkan açamayınca veya dükkanı kapatınca olayın ardından yapılan en klasik yorumlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 ben ordaki 579 u ytl olarak okudum sonra sisteme baktım,sonra tekrar yazıya baktım. Sonrada 99 lu bir acı gerçekle karşılaştım. :/ Edit:şöyle bi göz gezdirip hesapladım ve 5k+ ytl oldugunu gördüm.İçim burkuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 579/99 da yeterli olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 cem yılmazın espiriye döndü bura.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yok ya bi pc 6k ediyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 7thBreath said: böle kafe yap bebeler gelip " abi 1 milyonluk açsana" desin. hahaha tamda aklımdan geçen buydu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 500 BİN LİRA yı aylık yüzde bir faiz veren bi bankaya yatırsan 500 lira mı gelir getirir öyle bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Kredi alıp açmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 500 milyar krediyi biraz zor alırsın elinde 500 milyardan fazla değeri olan ipotek edebileceğin bankaya gayrimenkulün olcak yani. bide en az o 500 milyarı 5 yıl vade ile ödemeye kalksan 750 milyardan aşağıya kurtulamazsın. 40 milyar para çektik 5 yıl vadeli diye 76 milyar ödiycez ama 40 milyarımı bankaya yatırsam bana 5 yılda 36 milyar vermezler lan. bide batırdımıydı küçükten batırın tutmazsa kötü olur sonra. ilk başta aç bi 40 50 pc lik bi yer sonra açarsın 100 200 lük yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 İnternet cafe yalan artık. O kadar kasmaya gerek yok. 30-40 tane at iyi pc (bunlar aşmış) üstüne 15ps3 15LCD koltuk takımı falan millet artık parayı ps3 wii den falan vuruyor. Koltuk takımları koyuyorlar odalar yapıyorlar enterasan mekanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 eczane açıcan para orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 yavaştanda toza giricen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 bLackcha0s said: üstüne 15ps3 15LCD koltuk takımı falan millet artık parayı ps3 wii den falan vuruyor. Koltuk takımları koyuyorlar odalar yapıyorlar enterasan mekanlar. aynen öyle. sırf feysbuk yonja msn için ortalama bilgisayarlar koy, gerisine dandik deri koltuklar artı lcd artı ps3. hatta xbox 360 ta olur, kim ne dicek aynı oyunlar olduktan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ortalama bi hesapla 482 günde çıkartıyor parasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar