Finkel Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hayırlı olsun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Hayırlı olsun. Askere gidip işe girdikten sonra girişmek lazım bu işe :P AMA ÖNCE KOLLARIN İNCELMESİ LAZIM GİTSİN BU YAĞLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 abi hayırlı olsun öncelikle, güzel duruyor ek olarak; asinanyavuz said: hayırlı olsun; ancak bişey sormak istiyorum, tibetçe olmasının özel bir sebebi mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Bütün olay aslında o kağıtta. Gerisi detay. Çünkü ne çizerse onun üstünden geçiyor ana okulundaki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 abi evet olay o kagıtta ama tabi adamın tecrubeside onemli sonucta biri kagit biri et :) tibetce olmasının sebebi, valla cok estetik gozukuyo gozume benım baya begenıyorum, ayrıca bilen cok ama cok az kişi var. hem tr de hem dunyada. turkiyede cevirmenlık burolarında yok, burolar sadece size aracı oluyorlar ve belgenızı yurt dısına yollatıp cevırtıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Abi bakan insan anlamaz ki ne yazdığını, keşke Türkçe olsaydı, herşeyin bir sebebi var, olmadı yar, buraya kadar, hakan taşıyan gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 hot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2008 arapça da güzel olur ki. prince of persia ya özendim filan der kurtarırsın :D güzel olmuş dövme ayrıca. güle güle takın,giyin,eskit,kullan.. ben de japonca aikido yazdırmıştım aynı yere ama yemediğinden geçici dövme yaptırmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 abi gibberish yazdirsaydin kimse anlamazdi ehuehu baya guzel gorunuyo, gule gule giy de denmez her neyse ondan yap. bu arada facebooka da yazdim, ilk orda gordum, ABD'ye gelme, ARAB ARAB TEROR diye kacarlar senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 çok güzel olmuş. özendim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Güzel olmuş, güle güle giy :) . Merak ettiğim birşey var, kolunda incelme veya genişleme olduğunda o dövme bozulur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 wrist curl, reverse wrist curl. yap bunları bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 hayırlı olsun çok estetik olmuş valla. Penthesilea said: bu arada facebooka da yazdim, ilk orda gordum, ABD'ye gelme, ARAB ARAB TEROR diye kacarlar senden abi adamda araplık bir tip mi var fasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 işallah keklememiştir o öğretmen sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 ingilizce "benim babama eyvallahım yok" nası yazılıyo bunuda ben yazdırcam bide başlığın anlamı ne anlamadım lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 No So be it to papa!! olur lan aslında My Father be alive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Abi adam baslıktaki yazının tibetçesini yazdırmış işte. Baya güzel olmus, islamik terör havasi vermis biraz gerci :p güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 everything that has a begining has an end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 everything is something happened yazdırayım ben de bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbannable Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 feeling is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Tek bişey söyleyebilirim dövme konusunda; 1 kere yaptıran 2-3'üde yaptırır. aramıza hoşgeldin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 What is Jerusalem worth? Nothing. Everything. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 'Esasiyun' farsça çok iyi gider buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 "et et'e değicek" yazdırıcam bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2008 dil dile degmeden, dil ogrenilmez yazdirsin biri diline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar