sardius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 valla yanlzı bu son gidisimizde netcode u cok begendim dps mükemmmeldi:P hic zorluk yasamadık patır kütür indirdik önümüze geleni. senden de aynı basarıyı beklerim hacı sölim :P sinirimde bozuldu. gittik butchera kadar geldik nerdeyse healerın kelegine geldik. benim istedigim swordlardan biride butcherdan düşüyordu:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FatihTheOasis Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Abi allahtan Türk forumları Netcode la falan sakın yarıştırma beni rezil olmim bütün avrupaya bi karizmam var :) Neyse abi şaka bi yana bu konuda uzman olan sizsiniz bana sölediğiniz şeyi yaparım problem değil benim için maksat guildimle bişey yapabilmek cidden önemli değil öle set fulliim falan ben zaten inanılmaz verim alıyorum rvrde özellikle guild grup olduğunda ah o archkan çeker harir çakar ben yarar geriye kalanlarıda Trat temizler 100% başarılı temizleme taktiği daha kurtulanı görmedim sonra ventteki sesler(AMMUUAAAN) Avsolenin inanılmaz heallerini göz ardı edemem cidden bu oyuna hasta olma sebebim bu sc partyleridir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 item alabilecegini mi sanıyorsun zaten ilk gidişinde?? biz alıcaz ve kırıcaz onları acele etme dur bakalım bi hele. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ben bugün digital lisence aldım yani oyuna başladım ancak k8p serverını seçemiyorum gri gözüküyor neden acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 solidhammer said: ben bugün digital lisence aldım yani oyuna başladım ancak k8p serverını seçemiyorum gri gözüküyor neden acaba ? an itibariyle server offline. muhtemelen birkaç saat içinde açılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 tamam karak nornda trial açmıştımda o server açık acaba dolu olduğu içinmi açamıyorum dicektim. buarada aranıza katılmak isterim Edriel olucak nickim muhtemelen 2-3 arkadaşım daha katılacak isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 exile order baslıgına yazdıgına göre bize katılma niyetindesiniz diye kabul ediyorum:) eger öyleyse oyun içinde sardius-harir-archkan-trathias a ulaşabilirsin. alt charlarımızda olabiliriz eger sardius'a ulaşamazsanız suidras'ı deneyiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 class olarak trialde baya bi denedim. Slayer a mı ihtiyacınız var Archmage mi bu ikisinden birini oynıycam muhtemlen. Archmage de solo takılırken dps rvr kuşatma ve instancelarda healer oynamayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 valla slayerımız yok ama melee dps var cok ihtiyac yok diye acmadı kimse slayer. archmage daha mantıklı gibi:) baska gelecek olan varsa tank da olursa iyi olur:) sebebi ise dps acıgı bile olsa dps kolaylıkla bulunabliyor dısarıdan. cok bi sorumlulukları olmadıgı icin cok fazla yetenek de istemiyor. ama tankın ve healerın gruba alışık olması cok daha rahatık saglıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ben archmage açtım 1 wp 2 de sm gelicek hakkını verek oynuycak tecrübeli arkadaşlar sm her nekadar çok başarılı bitank olmasada sonuçta tank olabiliyor ve skille iyi bi tank olabilir yani 2 healer 1 tank olarak geliyoruz. 1-2 arkadaş daha var gelebilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 ilk cümlenden anladıgım 2 sm demişsin biri ib olsa?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 uykucu guildim siz mışıl mışıl uyurken guidin cengaverleri avso altar ragazzo ve ben icde farmdaydık 1-2 kere 400 civarı cont alsamda şansım yaver gitmedi ama avsoya bi helm alldık erkenden uyumayın da bidahakine birlikte gidelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 helal yarasin avsoya:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 topiği kırletmek ıstemıyorum ama sızın almanızı ısterım,bu yuzden karakterımı satıyorum 40 magus-eron.almak ısteyen ıkıncı elde gerekn bılgıler var.herkese ıyı oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 istemiyorsan kirletme ozaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 densiz diye bosuna denmemiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Bu nick başkaları tarafından verilmedi. Ben seçtim. Yani ne demek istiyorsun? senin yaptığın normal birşey mi? Her konuya gidip ben xx imi satıyorum, demen normal benim yaptığım densizlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2009 hayır yaptıgım yanlıs olabılır,asla herzaman dogru yapıyorum dıyemem.ama dıkkatlı okursan 2 yere yazdıgımı gorursun warhammer kısmında;birincisi triali deneyenler kısmına ki belki almak ısterler dıye,ıkıncısı ıse oyunda arkadaslarım olan guıldın kendı topıgıne(ki onlarla haberlesmenın pati harıc yolu oyunu aktıf olarak oynamadıgımdan yok).keşke diğer saldırıp laf sokmak yerıne;arkadasım keşke bırkaç yere aynı konu hakkında yazı yazmasaydın tarzında bişi söleseydın de bende senden ozur dıleyerek topiclerdekı mesajlarımı silseydim. iyi geceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Açayım biraz. Burada yazmanın yanlış olduğunu biliyorsun. Sırf hesabın satılsın daha fazla müşteri görsün diye aptala yatıyorsun demek istiyorum. Sadece sen değil. Herkez yapıyor bunu. Hatta konu açıp konunun yeri burası değilse lütfen silinsin gibi şeylerde yazıyolar :p. Sende işin olsun istiyorsun bir yerde. Kolay gelsin ne diyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2009 herkez deme lütfen bakın pazar alanına kaç aydır benim wow account duruyo ben gelip warhammer forumlarına yazıyomuym cıx cıx. 4x80 4x70+ vs pm me diyomuyum rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 K8P harici konulara fazla girmeyelim lütfen. Burası ne pazar yeri nede tartışma platformu, server ve guild harici mesaj atmaya gerek yok.Anlayışınız için simdiden teşekkür ederim. Saygılarrımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Hakkan said: K8P harici konulara fazla girmeyelim lütfen. Burası ne pazar yeri nede tartışma platformu, server ve guild harici mesaj atmaya gerek yok.Anlayışınız için simdiden teşekkür ederim. Saygılarrımla. başımıza forum admini mi oldun la? sen sus cüce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Napalım abi guildin forum sayfasına guild lideri sahip çıkmayınca bu boyumuzla biz devreye girdik :D Valla Liderlik öle yetki ver alla olmuyor :P sevgi, saygı ve özveri istiyor. Zaten uzun bacaklıdan lidermi olurmuş. Sardi bırak liderliği, ver bana bak guild bankda 1 gold kalıyormu. Lider dediğin zengin olucak abi sen çulsuzun tekisin :D Altdorfda dilenmekle liderlik yapılmaz üstadım. Çalıcan çırpıcan para ağası olucan. ŞŞŞ hacı 1 haftalığına liderliği verde, millet zangin lider görsün :D şaka len şaka takıl kafana göre sen gönüllerin lidersin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 yazıklar olsun koynumda yılan beslemişim:P zenginsin, lider olcaksında nolcak? kime faydan var?? şunu bil enginar bozuntusu, bu liderlik bir tank dan bana gecti ve benden bi başkasına gececekse o da başka bir tank olacak:) guilddeki para işine gelince o para birikecek ve aktif oynayan arkadaslara istedikleri bir epic talismandan 1 er tane alınıp veya yapmak icin gerekli malzemeleri alıp yapıp dagıtıcaz. şu an için en faydalı harcama biçimi bu gözüküyor. o parayı sana yar etmem hortumcu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakkan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 eee zaten sorunda orda abi tank tank tankdan lidermi olur zaten, heavy armorları kafaya giye giye tankların kafa gelişmiyor :P Allanı seversen hangi akıllı lvl 53 lordun önüne geçip ''abi ben bunu tutuyorum, vuruyo ama mühim diill, siz kesiverin bi zahmet'' der. Akıl var mantık var :D Ha diycenki cücelerde de tank var. orası öle biz cücelerde küçükken duvardan düşenleri İB yapıyoruz. Bkz: Harir :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar