Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hadi geçmiş olsun 5 tane harita için 15$ söğüşlenecek mw2 oyuncuları. ea ise aynı gün ücretsiz harita paketi yayınlıyor bc2 için. yürü activision doymazsın sen, milyonlarca oyuncun var ya bir kısmı bile alsa kar kardır.
Mesaj tarihi:
bu yazıları okumuş olsam ben de almazdım. türkiyeden aksiyonlu olarak sağda solda koşarak oynamak ping yüzünden zor. sen göremeden adam seni vuruyor. anca camping güzel
Mesaj tarihi:
aynen ya. salaklar cheating ve kaçak olarak online oynamayı engellemek için iwnet açtılar. adamlar kaçak olarak ORJİNAL SERVERLARA GİRİYORLAR, yetmezmiş gibi sürekli wallhack, autoaim açık, primary ve secondary weaponların 2sine de primary weapon alıyorlar, 10 kez prestij yapmış 70 level oluyorlar bide. allah belanı versin I.W. , allah belanı versin IWnet. inşallah bizden söğüşledikleri para döner dolaşır biyerlerine girer.
Mesaj tarihi:
canım çekti oyuna girdim.Daha ilk oyun adamın teki olduğu yerde durup havaya ateş ederek nuke attı bende gg have fun dedim :) allah belanı versin iwnet.

işin dahada vahim tarafı elden hiçbir şey gelmediği gibi adamların herhangi bir şekilde hack önlemek için çalışmasıda yok
Mesaj tarihi:
ve bu adamlar bundan keyif alip oynuyor ya. hadi trigger bot da falan geziyorlar kendileri aim almis gibi hissedip ego tatmin ediyorlar da bu nedir yani.

iyiki birakmisim, daha glitch fix lerden belliydi bunun ne nane olacagi. koy dedicated ini , ver ban yetkisini server adminlerine kendimiz halletmeye calisalim, o da yok.

nisanda gelecek dlc ile birlikte ded falan dediler oda yok, 3 tane eski haritaya yeni texture giydirmisler satiyor sutsuzler.
Mesaj tarihi:
ve banlanmiyorlar, hani banlansalar adam dusunecek ya simdi bunu yaparsam o kadar para verdim heba olacak fln. koy bani tum steam uzerinden oyunlara, yapiyorlar mi bir daha sonra.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...