razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 http://dergiweb.com/x-box/modern-warfare-2-icin-ilk-harita-paketi-stimulus-4339 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 hadi geçmiş olsun 5 tane harita için 15$ söğüşlenecek mw2 oyuncuları. ea ise aynı gün ücretsiz harita paketi yayınlıyor bc2 için. yürü activision doymazsın sen, milyonlarca oyuncun var ya bir kısmı bile alsa kar kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 15 DOLAR MI??? OHAAA hayatta almam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yok artık, hiç mi akıl yok bunlarda? 5$ olsun şu IWNET denen aptal şeyi düzgün hale getirmedikleri sürece almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 oyunun hala $59.99 olmasına şaşmamak lazım. kaç ay oldu oyun çıkalı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Almanya'da 60 euro'dan 30 euro'ya düşmüş ama yine de almadım okuduklarımdan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 bu yazıları okumuş olsam ben de almazdım. türkiyeden aksiyonlu olarak sağda solda koşarak oynamak ping yüzünden zor. sen göremeden adam seni vuruyor. anca camping güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Para verip hiç bir türlü yeni harita eklentisi almam bu oyun için. Zaten paramızla rezil oluyoruz hack yapanlar yüzünden, neyse artık bf2 ye devam edeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 aynen ya. salaklar cheating ve kaçak olarak online oynamayı engellemek için iwnet açtılar. adamlar kaçak olarak ORJİNAL SERVERLARA GİRİYORLAR, yetmezmiş gibi sürekli wallhack, autoaim açık, primary ve secondary weaponların 2sine de primary weapon alıyorlar, 10 kez prestij yapmış 70 level oluyorlar bide. allah belanı versin I.W. , allah belanı versin IWnet. inşallah bizden söğüşledikleri para döner dolaşır biyerlerine girer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2010/03/mapathy.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 aynen mapathy olduk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Sparkcaster said: http://www.blogcdn.com/www.joystiq.com/media/2010/03/mapathy.jpg (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 al buda benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=MS0A3NgyJBc bunu parayla satacaklar ve hala inanamiyorum, alacak olan insanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2010 abi bunların yarısı cd4 haritaları ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 http://www.shacknews.com/onearticle.x/63047 pcde kimbilir neler olur. bari tum mw haritalarini koysaydiniz o zaman parasini hakederdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 aylar sonra girdim nası özlemişim ya forevır mw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ben daha bc2 den sıkılmadım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 canım çekti oyuna girdim.Daha ilk oyun adamın teki olduğu yerde durup havaya ateş ederek nuke attı bende gg have fun dedim :) allah belanı versin iwnet. işin dahada vahim tarafı elden hiçbir şey gelmediği gibi adamların herhangi bir şekilde hack önlemek için çalışmasıda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 olduğu yerde durarak? oha iyice oynanmaz olmuş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 lmg ile havaya sıkıyor ama bütün mermiler haritada sihirli bir şekilde adam bulup head shot atıyor,skill dediğin böyle birşey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 ve bu adamlar bundan keyif alip oynuyor ya. hadi trigger bot da falan geziyorlar kendileri aim almis gibi hissedip ego tatmin ediyorlar da bu nedir yani. iyiki birakmisim, daha glitch fix lerden belliydi bunun ne nane olacagi. koy dedicated ini , ver ban yetkisini server adminlerine kendimiz halletmeye calisalim, o da yok. nisanda gelecek dlc ile birlikte ded falan dediler oda yok, 3 tane eski haritaya yeni texture giydirmisler satiyor sutsuzler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 abi orada olay gerçek hayatta silik olup orada seni beni kızdırınca tatmin olan ergenlerin mutlu olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2010 ve banlanmiyorlar, hani banlansalar adam dusunecek ya simdi bunu yaparsam o kadar para verdim heba olacak fln. koy bani tum steam uzerinden oyunlara, yapiyorlar mi bir daha sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar