CusTodeM Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 hasudhasduahsd wii olayına koptum : " You can not fire unless explicit orders " ahahahausdhash Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=vSKW6FJ-Fko edit: şu an izlenme sayısı 5k, popüler olunca alıntılıcam meheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 ahah süpermiş =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=vSKW6FJ-Fko edit: şu an izlenme sayısı 5k, popüler olunca alıntılıcam meheh LYRICS Lyrics - Verse1 I've got burnt retinas from a glowin screen I'm even playin modern warfare in my dreams Keep focus on my kill death ratio And team deathmatch is better than fellatio Surround sounds gonna bring down tha house my addiction's apparent cause I'm sleepin on tha couch duty calls for mass amounts of caffeine an ACOG scope and extra magazines Verse2 So I'm on the sofa ya I'm layin prone Fully charged but my girl just got home I swear she's rockin that cold blooded perk (ninja) cause my heartbeat sensor doesn't seem to work her aim's so steady she's beat me at this same game so many times already It might seem petty but it's all out war and she'll play the martyr just to settle the score and now she wants to watch a movie that's two more hours till Call of Duty my enemies UAV is online and she's takin me out like she's readin my mind Chorus - Your girl your game it's modern warfare Quality time is hard to find Your girl your game it's modern warfare Quality time's hard to define Verse3 Quality time's hard to define When levelin up is always on your mind Gotta kill streak goin and a predator missle One more head shot and I master this pistol Been online for six straight hours four days since I took a shower It's been three days I need to eat and I'm runnin on only two hours of sleep My TV and time are under siege When I wanna be gunnin for my prestige she wants me to massage her back I'm thinkin camouflage and poppin caps she's a looker much to brag about but all I can think of is fraggin out and if this care package drops me more ammunition or if I have to hear how I never listen I might get crazy and off myself then I can just respawn somewhere else noobtube campin and ladies beware everything's fair in Love and warfare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tSZZppC_aFI OHAAA, adam yazılar ardı ardına gelirken zevkten dört köşe oldu lan oyunu falan bıraktı kendinden geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=_NITwwUHwy4 abi HAHAHAHAHAHAH. yonetmis yargilamis ya cok feci. ayriyetten bunu yapan insanlar var ya cidden BOS olmanin son noktasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2010 ADAM EZMİŞ AHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ulan şu fuck olmasa amerikalılar küfür edemeyecek. ah ah bu muhabbet bi türkle olsaydı o voice msg başlı başına efsane olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 razzRaziel said: http://www.youtube.com/watch?v=tSZZppC_aFI OHAAA, adam yazılar ardı ardına gelirken zevkten dört köşe oldu lan oyunu falan bıraktı kendinden geçti. haha lan ben daha 1 bullet 2 hs yapamıyorum bi denk gelmedi. şaka gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=c6b6_N0v-kI pro nadetube Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 GL (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 insanlar buna baslarsa olay mw1 deki duruma gelecek pf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 ilk gece denicem niho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 dun bir playlist fetching sacmalamasi yapiyordu. hala yapiyor mu bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 ya bugün bişiler yapıodu anlamadım patchti heralde yaptı multiplayera girmiyo şimdi yanıt vermiyo multiplayer modu başka bu sorunu yaşıyan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Herkes hile kullanmaya başladı, adamlar patch yapıp bişeyleri fixlemeye çalıştıkça oyunu daha da bozuyorlar, deli oldum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 fuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 su anda playe bastıgın anda connecting to iwnet penceresi geliyo ve sonsuz 1 beklemeye giriyosun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 hacklendiğimden beri toplamda 10 kere oynadım sanırım, çok feci soğudum oyundan hehe ps3 alıyorum zaten artık hiç oynamam, bad company 2'den devam ederim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 oyuncu clani yuzunden turkiye'ye mass ban gelmis diyorlar dogru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hapl0 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 oha ülke olarak banmı gelir ya:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 mass ban atmak o kadar kolay değil, büyük bir temizlik yaparlar ama böyle temizliğe kalkışmak çok güç nitekim activision gibi bir aç firma hiç yapamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Sereglin said: oyuncu clani yuzunden turkiye'ye mass ban gelmis diyorlar dogru mu? Alexi_Septimus said: Ayrıca 'ANAN LOW CLASS' diyerek klanımızın kalitesini de ortaya koymak gerekli bence. biliodum, biliodum bi gün bunun olcağını dedim o kadar küfretmeyin hadi adama ettiniz yakın, uzak çevresi bari olayın dışında kalsın die nerdeeeee phewww Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 DarKRideR said: mass ban atmak o kadar kolay değil, büyük bir temizlik yaparlar ama böyle temizliğe kalkışmak çok güç nitekim activision gibi bir aç firma hiç yapamaz yoo ip rangeden direk yaparlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 elleri gider mi tuşa basmaya anlamında demiştim ASDASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar