razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bugün bende biraz oyniyim artık yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dreagloth said: En çok beni görmeden koşu yoluma el bombası atanları seviyorum. hehe bende grenade launcherla bu şekilde vurulunca aynı duyguları yaşıyorum :) ya bi de mappack fln gibi bişi çıkar mı ki? Hep aynı bölüm aynı bölüm gına geliyo bi yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 o da olur da, asil yapilmasi gereken SD maclarinin uzun tutulmasi 3 te devre 4 te biter ne lan? sokakta top mu oynuyoruz. ayrica Hardcore kesinlikle elden gecirilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi o GL ci nooblara ayar oluor ya. cıldırıorm arada resmen. bi 1887 shotgun bide gl ci nooblar. sallandır 2 3 tanesini taksimde bak bakalım bi daha yapıolar mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bu akşam ben geliorum inv! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 15 frag dan fazla yapabiliyorsan olur, en kötülüğü 2.liği bırakmam kimseye. 1. osso sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yapamıorum en kötü benim hem =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 izmit'te 3 gündür internetim yoktu,bugün istanbul'a dönüyorum. YER AÇIN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mw1 in mapları gelse keşke ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi evet yeni map lazım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bide bi sd eküri yapsak güzel olur ya nub gibi paso tdm dönüyo .. kim kime dumduma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hardcore oynayalım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 poopla said: mw1 in mapları gelse keşke ya... dun bunu dedim kendi kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sonra sd'de ağzımızın içine bomba atsınlar, en azından bir süre daha rahat oynanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben pusucam abi h.core olmayınca pusulmuo görüo adamlar nerdesin die =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hiçbi fps sorunum yok ama oyun böyle saatte bi donuyo anlamadm ya neden olabilir acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 modern warfare 2 alalım diyoruz ama serverlar çok yetersiz, çok lag oluyormuş, ping hep 100 civarı dolanıyormuş almayın diyerek vazgeçme noktasındayım. alan ve oynayanlara soruyorum. nasıl multi? kasıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konusuna bak? Orda sor? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tek başlık altında kaybolur gider o. ben mümkün olduğunca çok kişiden cevap almak istiyorum. az değil 60$para bayılıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sistem gayet guzel. ben bu sistemi dedicated serverlardan daha fazla seviorm. 15 25 dakka civarı bi oyun donuo. (tdm de). lag sorunu 2 3 gunde bir rastlıorm. ondada bi sure sora host değişio duzelio. yani ben oneririm. multisi acayip zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Outbound port dedikleri şeyi nasıl açıyoruz bir farkı var mı outbound demesinin? * UDP 1500 (outbound) * UDP 3005 (outbound) * UDP 3101 (outbound) * UDP 28960 gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mokoko said: sistem gayet guzel. ben bu sistemi dedicated serverlardan daha fazla seviorm. 15 25 dakka civarı bi oyun donuo. (tdm de). lag sorunu 2 3 gunde bir rastlıorm. ondada bi sure sora host değişio duzelio. yani ben oneririm. multisi acayip zevkli. 15-25 dakka oyun donuyor anlamı çıkardım burdan ama çok saçma bişey. heralde 15-25 dk da bir oyun donma yapıyor diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 oyun dönüo. :D yani tdm oyunları 15-25 dakka civarı sürüo anlamında:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hayır oyunun süresi okadar demek istiyor. atıyorum TDM modu, oyuncular girdi, oyun açıldı - başladı, 10 dakika sürüyor. 10 dakika sonra baştan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 anladım. nuke atarak bitirince point in az olsa da atana viktori yazıyo bide sanırsam? izlediğim 1-2 videoda öyle bi durum oldu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar