Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:

En çok beni görmeden koşu yoluma el bombası atanları seviyorum.

hehe bende grenade launcherla bu şekilde vurulunca aynı duyguları yaşıyorum :)

ya bi de mappack fln gibi bişi çıkar mı ki? Hep aynı bölüm aynı bölüm gına geliyo bi yerden sonra
Mesaj tarihi:
o da olur da, asil yapilmasi gereken SD maclarinin uzun tutulmasi 3 te devre 4 te biter ne lan? sokakta top mu oynuyoruz.

ayrica Hardcore kesinlikle elden gecirilmeli.
Mesaj tarihi:
modern warfare 2 alalım diyoruz ama serverlar çok yetersiz, çok lag oluyormuş, ping hep 100 civarı dolanıyormuş almayın diyerek vazgeçme noktasındayım. alan ve oynayanlara soruyorum. nasıl multi? kasıyor mu?
Mesaj tarihi:
sistem gayet guzel. ben bu sistemi dedicated serverlardan daha fazla seviorm. 15 25 dakka civarı bi oyun donuo. (tdm de). lag sorunu 2 3 gunde bir rastlıorm. ondada bi sure sora host değişio duzelio. yani ben oneririm. multisi acayip zevkli.
Mesaj tarihi:
Outbound port dedikleri şeyi nasıl açıyoruz bir farkı var mı outbound demesinin?

* UDP 1500 (outbound)
* UDP 3005 (outbound)
* UDP 3101 (outbound)
* UDP 28960

gibi?
Mesaj tarihi:
mokoko said:

sistem gayet guzel. ben bu sistemi dedicated serverlardan daha fazla seviorm. 15 25 dakka civarı bi oyun donuo. (tdm de). lag sorunu 2 3 gunde bir rastlıorm. ondada bi sure sora host değişio duzelio. yani ben oneririm. multisi acayip zevkli.

15-25 dakka oyun donuyor anlamı çıkardım burdan ama çok saçma bişey. heralde 15-25 dk da bir oyun donma yapıyor diyosun?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...