Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Steam'den download işkence. Aynı fiyata 3 adım yürü, kanser olmadan oynarsın.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 lan bu ak$am be$ikta$ maci yok mu? mactan sora ya da.. $imdi !
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ben oyundayım. steam pati grubuna da üyeyim. şu an oyunda görüenen 10 elemana group chat inv attım ok lemedi kimse. sereglin var bi ipleyen :D bişi olucaksa voice chat atın gelim
mani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 onion da bakınıyordum sıkıntıdan şunu gördüm. daha önce yazan oldu mu bilmiyorum. said: 'Call Of Duty: Modern Warfare 2' Breaking Sales Records During its first five days on the shelves, Activision's latest installment in the first-person-shooter video game franchise Call Of Duty brought in $550 million worldwide. What are the reasons for its popularity? * Somehow knows names and places of battles that are set to take place in the next few weeks * Multiplayer mode enables you to connect with friends, nonstop action prevents them from drawing you into meaningful conversation * 5,000 or more hours of game play qualifies player for VA health care * Not much good on TV * When you shoot barrels, they explode * The controller rumbles when your character is hit with a bullet, which is exactly what the human body does * Dutiful young Americans realizing just what they are being called to do * Offers homosexuals only opportunity to serve openly in the military
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oyunun son bölümüne geldiğimde böyle bi hatayla karşılaşıyorum. Oyunu yüklerken yükleme sona varmaya yakın şu hata çıkıyor; http://img44.imageshack.us/img44/4203/111fxd.jpg İşletim sistemim Windows 7 Ultimate, oyun orjinal. Sorunun kaynağını veya çözümünü bilen var mı?
kerim Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Problem #17 : Modern Warfare 2 error message “ran out of memory” Solution : changing the “Texture Quality” to “Automatic”.
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Hiç bir fikrim yok vallahi. Anlatayım mı sonunu sdf? Da I know a place.
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 evet o sorunu çözüyor ama başka bişey daha çıktı. oyunu açınca donuyor direk. bunuda araştırdım, şu an için buna bi çözümün olmadığı yazıyor fakat oyun donduktan sonra 1-2 dakika bekleyince kendi kendine düzeliyor. fakat her açılışda bu donma oluyor. bilgilendirme postu olsun bu da :)
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 bilgisayar özelliklerin ne abi senin? benim 2.4ghz işlemci 2gb ram 1gb ekran kartıyla gayet güzel takılmasız çalışıoda
sinad Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 ya bu special ops'ta 2 kişilik oyunlar var onları oynayabilme imkanımız yok mu single da ?
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Dworgian said: bilgisayar özelliklerin ne abi senin? benim 2.4ghz işlemci 2gb ram 1gb ekran kartıyla gayet güzel takılmasız çalışıoda takılma sorunu yok zaten 3ghz core2quad 4 gb ram 9800gtx ekran kartı var yani frame skip gibi bi derdim yok :) oyun bozuldu sadece.
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2009 sinad said: ya bu special ops'ta 2 kişilik oyunlar var onları oynayabilme imkanımız yok mu single da ? imkanimiz derken tek basina mi? oynanabiliyor.
Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 oyun acılırken IWNet bağlanıyormu single da hatırlayamadım ama, bağlanmada kasıyordur bir ihtimal.
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Xenocide said: evet o sorunu çözüyor ama başka bişey daha çıktı. oyunu açınca donuyor direk. bunuda araştırdım, şu an için buna bi çözümün olmadığı yazıyor fakat oyun donduktan sonra 1-2 dakika bekleyince kendi kendine düzeliyor. fakat her açılışda bu donma oluyor. bilgilendirme postu olsun bu da :) aynı olay benim notebook'da oluyodu sonra baktım çok ısındığı içinmiş, artık arkasındaki kapak açık oynuyorum takılmıyor ehju tabi tamamen farklı bir sorun olabilir
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Sereglin said: sinad said: ya bu special ops'ta 2 kişilik oyunlar var onları oynayabilme imkanımız yok mu single da ? imkanimiz derken tek basina mi? oynanabiliyor. oynanmıyor, bazılarında 2 kişi oynamak zorundasın tek kişi başlanmıyor
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 specs ops ztn tek başına eğlenceli olmaz yaw, 2 kişi lazım.
cado Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 kararsız kaldım ya alsammı almasammı diye.90 lirada az değil.90 tavuk döner alınır onla.90 günlük öğle yemeğim
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 yunusemre said: Sereglin said: sinad said: ya bu special ops'ta 2 kişilik oyunlar var onları oynayabilme imkanımız yok mu single da ? imkanimiz derken tek basina mi? oynanabiliyor. oynanmıyor, bazılarında 2 kişi oynamak zorundasın tek kişi başlanmıyor Gayet oynanıyor yav :) orda single seç oyna.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 cado said: kararsız kaldım ya alsammı almasammı diye.90 lirada az değil.90 tavuk döner alınır onla.90 günlük öğle yemeğim abi al al bence al evet al
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Biz dün baya oynadık, dare yardıladı, sereg de füx de iyiydi. yusame ve USTA nın pati nicklerini bilmiyorum, ama iyiydiler. Takımda bir kötü vardı o da yeni daha zaten, film seyreder gibi oynuyormuş aldığım son bilgilere göre onun için kötüymüş. 7-8 maç yaptık, birini kaybettik. Karşınızdakiler parti değildi ondan ezmişsinizdir diye düşünenler için : biz de parti gibi oynamadık, free style.
Esh Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 parti gibi oynamak zor zaten headsetsiz.
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 abi bi becerip düzgün grup kurup voice chat açsak ya? süper oluo
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 ltfn gece biri herkese inv atıp sora gruba v.chat açsın :D
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 10, 2009 gruba kaydoldum ama finallerim var giremiorum, bitsin bende oynucam furcam adamları :D
Öne çıkan mesajlar