Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben oyundayım. steam pati grubuna da üyeyim. şu an oyunda görüenen 10 elemana group chat inv attım ok lemedi kimse. sereglin var bi ipleyen :D

bişi olucaksa voice chat atın gelim
Mesaj tarihi:
onion da bakınıyordum sıkıntıdan şunu gördüm. daha önce yazan oldu mu bilmiyorum.

said:
'Call Of Duty: Modern Warfare 2' Breaking Sales Records

During its first five days on the shelves, Activision's latest installment in the first-person-shooter video game franchise Call Of Duty brought in $550 million worldwide. What are the reasons for its popularity?

* Somehow knows names and places of battles that are set to take place in the next few weeks
* Multiplayer mode enables you to connect with friends, nonstop action prevents them from drawing you into meaningful conversation
* 5,000 or more hours of game play qualifies player for VA health care
* Not much good on TV
* When you shoot barrels, they explode
* The controller rumbles when your character is hit with a bullet, which is exactly what the human body does
* Dutiful young Americans realizing just what they are being called to do
* Offers homosexuals only opportunity to serve openly in the military
Mesaj tarihi:
oyunun son bölümüne geldiğimde böyle bi hatayla karşılaşıyorum. Oyunu yüklerken yükleme sona varmaya yakın şu hata çıkıyor;

http://img44.imageshack.us/img44/4203/111fxd.jpg

İşletim sistemim Windows 7 Ultimate, oyun orjinal. Sorunun kaynağını veya çözümünü bilen var mı?
Mesaj tarihi:
evet o sorunu çözüyor ama başka bişey daha çıktı. oyunu açınca donuyor direk. bunuda araştırdım, şu an için buna bi çözümün olmadığı yazıyor fakat oyun donduktan sonra 1-2 dakika bekleyince kendi kendine düzeliyor. fakat her açılışda bu donma oluyor. bilgilendirme postu olsun bu da :)
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

bilgisayar özelliklerin ne abi senin?

benim 2.4ghz işlemci 2gb ram 1gb ekran kartıyla gayet güzel takılmasız çalışıoda

takılma sorunu yok zaten 3ghz core2quad 4 gb ram 9800gtx ekran kartı var yani frame skip gibi bi derdim yok :) oyun bozuldu sadece.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

evet o sorunu çözüyor ama başka bişey daha çıktı. oyunu açınca donuyor direk. bunuda araştırdım, şu an için buna bi çözümün olmadığı yazıyor fakat oyun donduktan sonra 1-2 dakika bekleyince kendi kendine düzeliyor. fakat her açılışda bu donma oluyor. bilgilendirme postu olsun bu da :)

aynı olay benim notebook'da oluyodu sonra baktım çok ısındığı içinmiş, artık arkasındaki kapak açık oynuyorum takılmıyor ehju

tabi tamamen farklı bir sorun olabilir
Mesaj tarihi:
Sereglin said:

sinad said:

ya bu special ops'ta 2 kişilik oyunlar var onları oynayabilme imkanımız yok mu single da ?

imkanimiz derken tek basina mi? oynanabiliyor.

oynanmıyor, bazılarında 2 kişi oynamak zorundasın tek kişi başlanmıyor
Mesaj tarihi:
yunusemre said:

Sereglin said:

sinad said:

ya bu special ops'ta 2 kişilik oyunlar var onları oynayabilme imkanımız yok mu single da ?

imkanimiz derken tek basina mi? oynanabiliyor.

oynanmıyor, bazılarında 2 kişi oynamak zorundasın tek kişi başlanmıyor

Gayet oynanıyor yav :) orda single seç oyna.
Mesaj tarihi:
Biz dün baya oynadık, dare yardıladı, sereg de füx de iyiydi. yusame ve USTA nın pati nicklerini bilmiyorum, ama iyiydiler. Takımda bir kötü vardı o da yeni daha zaten, film seyreder gibi oynuyormuş aldığım son bilgilere göre onun için kötüymüş. 7-8 maç yaptık, birini kaybettik. Karşınızdakiler parti değildi ondan ezmişsinizdir diye düşünenler için : biz de parti gibi oynamadık, free style.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...