Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

onion da bakınıyordum sıkıntıdan şunu gördüm. daha önce yazan oldu mu bilmiyorum.

said:
'Call Of Duty: Modern Warfare 2' Breaking Sales Records

During its first five days on the shelves, Activision's latest installment in the first-person-shooter video game franchise Call Of Duty brought in $550 million worldwide. What are the reasons for its popularity?

* Somehow knows names and places of battles that are set to take place in the next few weeks
* Multiplayer mode enables you to connect with friends, nonstop action prevents them from drawing you into meaningful conversation
* 5,000 or more hours of game play qualifies player for VA health care
* Not much good on TV
* When you shoot barrels, they explode
* The controller rumbles when your character is hit with a bullet, which is exactly what the human body does
* Dutiful young Americans realizing just what they are being called to do
* Offers homosexuals only opportunity to serve openly in the military
Sosyal ağlarda paylaş

evet o sorunu çözüyor ama başka bişey daha çıktı. oyunu açınca donuyor direk. bunuda araştırdım, şu an için buna bi çözümün olmadığı yazıyor fakat oyun donduktan sonra 1-2 dakika bekleyince kendi kendine düzeliyor. fakat her açılışda bu donma oluyor. bilgilendirme postu olsun bu da :)
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

evet o sorunu çözüyor ama başka bişey daha çıktı. oyunu açınca donuyor direk. bunuda araştırdım, şu an için buna bi çözümün olmadığı yazıyor fakat oyun donduktan sonra 1-2 dakika bekleyince kendi kendine düzeliyor. fakat her açılışda bu donma oluyor. bilgilendirme postu olsun bu da :)

aynı olay benim notebook'da oluyodu sonra baktım çok ısındığı içinmiş, artık arkasındaki kapak açık oynuyorum takılmıyor ehju

tabi tamamen farklı bir sorun olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Biz dün baya oynadık, dare yardıladı, sereg de füx de iyiydi. yusame ve USTA nın pati nicklerini bilmiyorum, ama iyiydiler. Takımda bir kötü vardı o da yeni daha zaten, film seyreder gibi oynuyormuş aldığım son bilgilere göre onun için kötüymüş. 7-8 maç yaptık, birini kaybettik. Karşınızdakiler parti değildi ondan ezmişsinizdir diye düşünenler için : biz de parti gibi oynamadık, free style.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...