Gladmir Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 proxy kullanarak bağlandın yani steam ana sayfasına? Ok, akşam birde amerika üzerinden sekerek deniyeyim. YF olayını cok bilmiyorum ama internet explorer ın ayarlarından proxy settings leri değiştirirek trafiği proxy server üzerinden akmasını sağlayabilirsin. Linux da OS wide çok kolay yapılıyor bu işler, windows sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Dworgian said: valla ben dün gece denedim geceden beri steam ın web sitelerine giremiyorum. bir ara IWNet den trojan girio gibi saçma bi haber bile okudum bununla alakası var mıdır acaba=? yoktur, taze format attım bilgisayara dün, sonra açamadım steami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Gladmir said: proxy kullanarak bağlandın yani steam ana sayfasına? Ok, akşam birde amerika üzerinden sekerek deniyeyim. YF olayını cok bilmiyorum ama internet explorer ın ayarlarından proxy settings leri değiştirirek trafiği proxy server üzerinden akmasını sağlayabilirsin. Linux da OS wide çok kolay yapılıyor bu işler, windows sucks şimdi sockscap die bi program var. mesela wow.exe yi ona gösteriosun direk ayarını yapıo, sana da bi kısayol çıkartıo, yf açıp o kısayoldan sockscapli wow.exe ye girince direk yf üstünden bağlantı kurmuş oluosun. ama işte steam.exe ve mw2 nin mp exe leri farklı ya aslında. steam i yf ile açabilsem bile direk oyun exesi çalışmadığı için oyuna yf ile giriş sorunum var. benim yf serverım almanya, bi de arkadaşım "dün gece oynuodum ben abi acaba belli bi ip aralıgına total ban atmış olmasınlar?" dedi, şu an modem dolu resetleyemiorum bir de onu denicem 85 diil 88 li bi ip alıcam bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kendiliğinden girebilir hale geldim. İlginç.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 aynen girdi şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 ilginc i$ler ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bende de girdi simdi. fu ttnet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 bu nuke efektini ne kadar kötü yapmışlar, bi patlama bişi olur çok başarısız hayallerim yıkıldı, ama yine nuke yemiş olmak güzel bir şey :) bi insan bu oyunu nasıl 41 frag 5 death'le bitirebilir bilemiyorum kesin bug yapıolar :) b.k at izi kalsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 52 ye 2 death gordum, 2 kere chopper actim. nuke secili degildi =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 call of duty'nin hızına yetişemiyoruz. sırf bu oyunu oynamak için sisteme 3bin lira para yatıran var. 1 hafta sonra bitiyo oyun. bi sene sonra yenisi çıkıyo full detay oyniyim diye ek bişeyler daha alıyosun pcye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 4 sene önce 3bine aldım sistemi, full oynuyorum fps tavan. anca ram aldım işte 2gb extradan şu zaman zarfında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Ben de geçen sene 4 bine yaptım bir sistem, son çıkan oyunlar bile hala kök vaziyette kusursuz çalışıyor. Artık o kadar aşırı bir ilerleme yok heralde oyunlarda, gelebilecekleri maksimuma yaklaştılar yavaştan ilerliyorlar. O yüzden delikanlı makine iyi yatırım şu sıralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 2 sene önce 3k lık makine. benimde paşalar gibi gidiyor sağolsun. Xaenin'in dediği gibi bi çeşit duraklama sürecine girdik heheh ama DX 11 şartları değiştirebilir. o yüzden mümkünse bi 5 sene daha çıkmasın, istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 bazi insanlar cidden yeteneksiz ve bunun yerine ceneleri cok dusmus. oyunu dinleyen, duzgun okuyan adama hemen wh,hacker. sabir lazim bu oyunda min requirement :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 evet ninjayla arkasından yaklaşıyorsun 0.5 saniyede arkasına dönüyor adam, çok keskin duyular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 ezelden beri o öyledir zaten :) ben CS oynarken çoooooook kere banlandım WH'çi £$½$½#$>£#!!!11 diye küfürler yedim, insanlar oyunların sadece monitörde gördüklerinden ibaret olduğunu sanıyorlar. tabi internet cafelerde ses olmadan atılan CS'ler sebep oldu buna desem yeridir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Sparkcaster said: evet ninjayla arkasından yaklaşıyorsun 0.5 saniyede arkasına dönüyor adam, çok keskin duyular http://webspace.webring.com/people/ds/spideyanimations2/spidey84_spidersense3.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 lan bana da alin be, param yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Steam'den yılbaşı hediyesi yollarım sana. Ama beraber oynayamayız o yüzden yollamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 =( dur bakalim memleketten yilbasi yardim pakedi gonderirlerse dusunurum, yoksa is bulana kadar sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 evet konsola git sen penthle oynarsınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Evet hem x-box'da daha iyi oynanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 oyunu alicak param yok diyorum, konsol diyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 insanlar daha yavaş aim aldığı için satranc gibi oluyomus oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2009 AHTENİLOV MUSLEF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar