Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

proxy kullanarak bağlandın yani steam ana sayfasına?

Ok, akşam birde amerika üzerinden sekerek deniyeyim.

YF olayını cok bilmiyorum ama internet explorer ın ayarlarından proxy settings leri değiştirirek trafiği proxy server üzerinden akmasını sağlayabilirsin.

Linux da OS wide çok kolay yapılıyor bu işler, windows sucks
Sosyal ağlarda paylaş

Gladmir said:

proxy kullanarak bağlandın yani steam ana sayfasına?

Ok, akşam birde amerika üzerinden sekerek deniyeyim.

YF olayını cok bilmiyorum ama internet explorer ın ayarlarından proxy settings leri değiştirirek trafiği proxy server üzerinden akmasını sağlayabilirsin.

Linux da OS wide çok kolay yapılıyor bu işler, windows sucks

şimdi sockscap die bi program var. mesela wow.exe yi ona gösteriosun direk ayarını yapıo, sana da bi kısayol çıkartıo, yf açıp o kısayoldan sockscapli wow.exe ye girince direk yf üstünden bağlantı kurmuş oluosun. ama işte steam.exe ve mw2 nin mp exe leri farklı ya aslında. steam i yf ile açabilsem bile direk oyun exesi çalışmadığı için oyuna yf ile giriş sorunum var.

benim yf serverım almanya, bi de arkadaşım "dün gece oynuodum ben abi acaba belli bi ip aralıgına total ban atmış olmasınlar?" dedi, şu an modem dolu resetleyemiorum bir de onu denicem 85 diil 88 li bi ip alıcam bakalım.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de geçen sene 4 bine yaptım bir sistem, son çıkan oyunlar bile hala kök vaziyette kusursuz çalışıyor. Artık o kadar aşırı bir ilerleme yok heralde oyunlarda, gelebilecekleri maksimuma yaklaştılar yavaştan ilerliyorlar. O yüzden delikanlı makine iyi yatırım şu sıralar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...