mokoko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ben valla cok memnunum dedicated server olamamasından dolayı. cok guzel oluo. 15 dakkada bir max harita değişio oyun biito. hiç baymıyo. diğer turlu bi haritada 123124 dakka oldurde oldur. bitmio resmen. bole cabuk cabuk bitmesi falan cok daha fazla hosuma gitti benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 bugün şöle bir 2-3 saat öğlen oynadım. şimdi 1 saat falan daha oynama imkanım oldu eve geldikten sonra. bitti lan. cırt diye bitti. baya keyifli. multiye bir müddet sonra gelirim heralde oyunu doğru dürüst 'satın alınca'. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 4 el s&d mu olur ya nesi güzel kısanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 http://i.imgur.com/N1R0u.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 lambur lumbur koşup bıçakla katliam yapanlardan, akimbo dan, GL den, stun/flash spaminden baydıysanız hardcore oyunlara girin. ama daha çok mode lazım hardcore için. HC TDM, HQ ve S&D yetmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ben sevdim bu oyunu da Rusya'da baya bi gerginlik olmuş Rusları terörist gösterdiği gerekçesiyle. Hatta burada orijinal satış ilk partide yapılmadı. Her neyse ben beğendim, sevdim.Güzel oyun ama tadı erken bitti be. Yaması ve ya bir başka şey çıkmayacak mı buna hemen ek olarak ? Tadı damağım da kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 knife run eglenceli ama ya oyle deme :P Canim sikilinca arada kosuyorum etrafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ya knife run eğlenceli eğlenceli olmasına ama cidden can sıkıyor bazen. bende yapıyorum bir süre zevkli oluyor ama sonra "ehhh yani" diyorum içimden. hardcore cidden daha zevkli oluyor. birde normal oyunlarda çoğu silahın işlevi yok resmen. ama hardcore da hepsiyle oynayabiliyorsun adam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Soundtrack ler Hans Zimmer yapımıymış. Şimdi öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 abi şu akimbo 1887's dediği mal silaha uyuz oluorm lan. SİLAH HEM 123214 ONCENİN SİLAHI HEMDE MODERN SİLAHLARDAN DAHA GUCLU DAHA EFEKTİF. LAN BU OYUNUN ADI "MODERN" WARFARE DEİL Mİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ama cifteli hakikaten guclu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 modern != güçlü(ölümcül). silahları geliştirirken daha az ölümcül olması için de çabalıyorlar. hani g3ün yasaklanması muhabbeti falan vardı sonra onun üst modeli üretildi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Daha yeni lvl 10 oldum. Kısa mesafe oyunu sevdiğim için, assult başladım ki yanlış yaptığımı sürekli ezilince anladım :) Vector açıldı şimdi, az biraz oynayabiliyorum, çok fena paslanmışım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Mehmetcik-1 mw2 ye eklenir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 G3 koysunlar asıl, her oyun hardcore olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 m4 var işte mehmetçik 1 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 var zaten mehmetcik 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=h0-nYVHyQWc hehe. Banliyorlarmis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 o harita nerde var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 ffa mapi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=w4ncq44R_Wc bir de bunu gordum ki bu olayi bilmiyordum hehe :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 mehmetçik-1 m4'ün namlusu biraz daha kısa versiyonu olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 e bildiğin hk416 zaten, bizim taktiğimiz ad mehmetcik 1. kendimiz yapmışız gibi isim takan tek ülkede biziz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 bu sanayiyi savunanlar da var. Anlam veremiyorum kopya islere. Bir de zamaninda full otomatik pistol yaptik diye bir haber cikmisti. Cod'da da gorduk ki zaten varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 o haberleri yapanlarda bilmiyoki zaten böyle bi silah üretilmişmi önceden yoksa bizmi yapmışız tasarım ve üretimini. Sonuçta tüm millet gururlanıcaz işin sonunda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar