Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben valla cok memnunum dedicated server olamamasından dolayı. cok guzel oluo. 15 dakkada bir max harita değişio oyun biito. hiç baymıyo. diğer turlu bi haritada 123124 dakka oldurde oldur. bitmio resmen. bole cabuk cabuk bitmesi falan cok daha fazla hosuma gitti benim.
Mesaj tarihi:
bugün şöle bir 2-3 saat öğlen oynadım. şimdi 1 saat falan daha oynama imkanım oldu eve geldikten sonra. bitti lan. cırt diye bitti. baya keyifli. multiye bir müddet sonra gelirim heralde oyunu doğru dürüst 'satın alınca'.
Mesaj tarihi:
lambur lumbur koşup bıçakla katliam yapanlardan, akimbo dan, GL den, stun/flash spaminden baydıysanız hardcore oyunlara girin. ama daha çok mode lazım hardcore için. HC TDM, HQ ve S&D yetmiyo.
Mesaj tarihi:
ben sevdim bu oyunu da Rusya'da baya bi gerginlik olmuş Rusları terörist gösterdiği gerekçesiyle.
Hatta burada orijinal satış ilk partide yapılmadı.

Her neyse ben beğendim, sevdim.Güzel oyun ama tadı erken bitti be. Yaması ve ya bir başka şey çıkmayacak mı buna hemen ek olarak ?
Tadı damağım da kaldı.
Mesaj tarihi:
ya knife run eğlenceli eğlenceli olmasına ama cidden can sıkıyor bazen. bende yapıyorum bir süre zevkli oluyor ama sonra "ehhh yani" diyorum içimden. hardcore cidden daha zevkli oluyor.

birde normal oyunlarda çoğu silahın işlevi yok resmen. ama hardcore da hepsiyle oynayabiliyorsun adam gibi.
Mesaj tarihi:
abi şu akimbo 1887's dediği mal silaha uyuz oluorm lan. SİLAH HEM 123214 ONCENİN SİLAHI HEMDE MODERN SİLAHLARDAN DAHA GUCLU DAHA EFEKTİF. LAN BU OYUNUN ADI "MODERN" WARFARE DEİL Mİ?
Mesaj tarihi:
Daha yeni lvl 10 oldum. Kısa mesafe oyunu sevdiğim için, assult başladım ki yanlış yaptığımı sürekli ezilince anladım :) Vector açıldı şimdi, az biraz oynayabiliyorum, çok fena paslanmışım ama.
Mesaj tarihi:
o haberleri yapanlarda bilmiyoki zaten böyle bi silah üretilmişmi önceden yoksa bizmi yapmışız tasarım ve üretimini. Sonuçta tüm millet gururlanıcaz işin sonunda:)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...