Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2009 şu an olan paramı red factiona verdigim için ne küfrediorum kendime. hayır oynayabilsem ok. hiç işte. bekleyin ama bende gelicem hırs yaptım. soru: your freedomla oynanabilinio mu? oynanabilemiosa beni kasabilir zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Yurtta falan mı kalıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 fpsler yf ile cok zor, en iyi paketle bile surekli paket kaybi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 3 hafta icinde mezun olmam gerek, milyar tane is var deltayi bugun bitirdik echo kaldi, ustune daha level 43'um cok yol var onumde (buarada multiye achievement koymamalari kotu olmus), bi de veteranda bi daha oynayacagim single'i. bir yandan fallout3'te 11 bobblehead ve ana questin son stepi kaldi, onu bitirmem lazim. yarin dragon age geliyo, brutal legend'i hala oturup oynayamadim o var. uhuhuh oyun oynamak istiyorum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Xaenin said: Yurtta falan mı kalıyorsun? Hayır malesef öyle bir net bağlantım var ki anlatamam. Buradaki santral kaldırmadığı için 4mbit e çıkardığımda nete giremez oldum, 2mbit e indirdiğimde dalgalı bir netim oldu (100 ms - 2500ms arası gidip gelen) 1 mbit'e geri çektim onda da wow oynarken ancak yf ile düzgün ms yakalayabiliyorum. Silphatos said: fpsler yf ile cok zor, en iyi paketle bile surekli paket kaybi oluyor o zaman vah vah denicek tarafımdan. yine de alıcam denicem bakalım ama. Bu arada hazır yazıoken bişey sorucam cod cahili olarak, oyunu single player bitirdim ama %50 bitirdin yazıo, hardened ve veteran mod da oynamadıgım için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 evet, %5 kadarda intel toplamaca var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ne gl kullanacam ne red dot takıcam ama herşeyi kullanmak zorunda bırakılmışız ki deli gibi xp alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 achileri yap bırak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 bi de sanki artık server olayında ayar çekiyo hangi oyuna girsem 3-5 turk çıkıyo, yoksa oyunu domine mi ettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 genelde oyuncuları bulundukları konuma göre gruplandırmaya çalışıyor ama bağlantı konusunda sadece transfer hızına bakıyor herhalde 9 türk 1 amerikalı oyuna giriyor server americunta geçiyor zınk 250 ping Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 oh all proyu yaptım ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 biz her oynamaya kalktığımızda min 7-8 kişi olduumuz için aynı partiden oyuna girmek için şöyle birşey yapıyoruz (private yapmadıkça tabi, o zmn sorun olmuyo ama xp alamıyoruz haliyle:() biri giriyo oyuna find game diyo. herkez hazır bekliyo sonra bi anda ona join oluyoruz lönk girip oynuyoruz. keyiflide oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 6 kisinin ustu hakikaten izdirap, 6 kisi oyun bulmak izdirap, gelen invite a girmek izdirap, iwnet izdirap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 oyunun orjinaline sahip olmayan biri bana özel mesajdan ulaşabilir mi, multiplayer ile ilgili soracağım bir soru varda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Hayatta bu kadar katıldığım şey azdır. Genel olarak ölümlerimin yarısı bıçakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ahah sesli güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 of sadece knife ve double shotgun yapanlar cidden dog rapist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 sdf bıçakla ilgili sorunum yok ama double shotgun ninjalar sinir bozucu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 oyunun co-opunu 2 kişi veteranda oynamak priceless.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 double shot gunları sopayla dovmek lazım ama bnmde killerimin yarısı nerdeyse bıçakla :D 5 kill streak aldığımı bilirim sadece bıcakla aynı bolgedeki adamların çevresinde done done :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 prestige modunun yeni logolardan başka bir olayı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 ohaha abi shield shielde kapışmak ne kadar zevkliymiş, sakin bi bölgede kimse rahatsız etmeden kapıştık elemanla, vuruyoz vuruyoz kimseye bişi olmuyor aynı bok böcekleri gibiydi kapışmamız sdsf. çaktım tabi kafasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 prestij actim ben de anlami yok pek. sirf baydim oyundan diye acmi$tim. $imdi daha cok baydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 benim bir sorum var , şimdi ben steamden aldım oyunu my gameste hem single hemde multiplayer linki var, ben oyunun sadece multiplayer kısmıyla ilgileniyorum.sadece multi kısmını indirsem oynayabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar