Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

3 hafta icinde mezun olmam gerek, milyar tane is var
deltayi bugun bitirdik echo kaldi, ustune daha level 43'um cok yol var onumde (buarada multiye achievement koymamalari kotu olmus), bi de veteranda bi daha oynayacagim single'i.
bir yandan fallout3'te 11 bobblehead ve ana questin son stepi kaldi, onu bitirmem lazim.
yarin dragon age geliyo, brutal legend'i hala oturup oynayamadim o var.

uhuhuh oyun oynamak istiyorum =(
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Yurtta falan mı kalıyorsun?

Hayır malesef öyle bir net bağlantım var ki anlatamam. Buradaki santral kaldırmadığı için 4mbit e çıkardığımda nete giremez oldum, 2mbit e indirdiğimde dalgalı bir netim oldu (100 ms - 2500ms arası gidip gelen) 1 mbit'e geri çektim onda da wow oynarken ancak yf ile düzgün ms yakalayabiliyorum.

Silphatos said:

fpsler yf ile cok zor, en iyi paketle bile surekli paket kaybi oluyor

o zaman vah vah denicek tarafımdan. yine de alıcam denicem bakalım ama.

Bu arada hazır yazıoken bişey sorucam cod cahili olarak, oyunu single player bitirdim ama %50 bitirdin yazıo, hardened ve veteran mod da oynamadıgım için mi?
Sosyal ağlarda paylaş

biz her oynamaya kalktığımızda min 7-8 kişi olduumuz için aynı partiden oyuna girmek için şöyle birşey yapıyoruz (private yapmadıkça tabi, o zmn sorun olmuyo ama xp alamıyoruz haliyle:() biri giriyo oyuna find game diyo. herkez hazır bekliyo sonra bi anda ona join oluyoruz lönk girip oynuyoruz. keyiflide oluyo :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...