Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Xaenin said: AUG abi, grip takınca accuracy baya artıyor, şarjör kapasitesi de normale göre baya fazla. Light-Machine gun kategorisinde ama, m16 açmışsan AUG'u çoktan açmış olman lazım, 40'dan önce açılıyor çünkü. m16 yı karıştırdım ozaman ya m4a1'de olabilir of bi saniye oyunu açıp bakıcam lanet olsun ahah evet m4a1'miş. ondan iyisini henüz açamadım 29. level dayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 SCAR-H açılmış olmalı gibi geliyor, açılmamışsa açılır açılmaz ona geç bence. M4A1 iyi değil yani, öldüremiyor resmen SCAR ile karşılaştırdığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 p90 tam ninja silahı ya, sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ak47'nin performansı nasıl? erişebilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 p90 bu arada hakikaten yakın mesafede feci. heleki atış hızını arttıran eklentiyide takınca abov... ama p90'la quake oynar gibi oynamak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 dürbünlü aug benim silahım gibi duruyo acabilirsem multide, single da bi yerde almıstım iyiydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ya bişey sorcam silah kasma olayı var ya, benim hiçbirinde progress gözükmüyor nedendir, bunları tek oyundamı yapcaz nasıl çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 yok tek oyunda değil ama sanırsam onlarda bazı eklentilerin takılı olması gerekiyo mesela işte m4a1 ile 50 adam öldür ama susturucu takılı olsun falan gibi. belki onunla ilgilidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Sparkcaster said: dürbünlü aug benim silahım gibi duruyo acabilirsem multide, single da bi yerde almıstım iyiydi baya Dürbün hiç işlevsel gelmiyor bana ya, thermal tamam iyi de, ACOG Scope hiç takmıyorum. Hatta bıraksan red dot da takmam, holographic zaten hiç sevmiyorum. Direk kendi default şeyinden çok daha rahat vuruyorum. Bıraksan demişim sanki tutan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Kullanırsan kendimi keserim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ak-47 kotu de, fenerbahce kadar degil, oynanir yani. bu arada az once manchester a temiz yasladik. ben bunun $erefine bi tdm atarim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 vallahi bende sana eşlik ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 O degil de, vector denen silah cope atilir direk, ulan adam totalde 120 mermi veriyor, zaten boomheadshot yapmadigin muddetce en az 20-25 mermi harciyorsun adam indirmeye, felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 oglum kendimi kesicem is guc var eve gidip oyun oynucam galiba bu arada, domination en eglenceli harita turu abi. hele ground war'da domination olunac epik oluyo direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Ben hep ground wara girerdim, tdm imiş esas güzel olan, karambol yok, çok rahat oynayabiliyorsun, dikkatli oynarsan çok pis yönetiyorsun. Demin Esh'le girdik ağlattık vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 şş geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ya bu cod2 de ve cod4te de ba$ima geliyodu. boyle noob dolu oyunlarda iyi oynayamiyorum nedense, milletin hareketini az cok kestiriyosun, noob geliyo bodozlama algi felan kayboluyo direk. aimbot gibi geliyo adamlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bi ara bi private maç dondurelim yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ya silah kasanlar varsa şu 40 bullet penetration with FMJ olayını nasıl işlediğini söyleyebilir mi ? Hayır açıklamasından anladığım kadarıyla FMJ kullanıp delip geçirecem tamam da,nasıl lan ? 40 üzerinden 19 kişiyi indirmişim nasıl indirdim bende bilmiyorum.FMJ mermileriyle en az 150 frag kastım üstüne üstlük yok gelmiyor. SCAR'ı bitirdim 10K exp alacam bunu da yaparsam da,kolay yolu nedir bunu kasmanın ? Her önüme gelene sıkıp şansa bitmesini mi bekleyecem ? Hayır birde inat ettim bunu bitirecem diye diğer silahları kasmadım,33 levela geldim tüm silahlar hala default özelliklerinde Scar hariç asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ince duvarlardan delerek vurcan işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 duvar yada metalin arkasından vurucan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 ya da tahta. alüminyum da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 cam ya sen cam arkasından vur cam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 tabii penetration diyince direk adamı delip geçme anlayıp hep o şekilde kastığımdan ve işin bu yönünü düşünmediğimden ötürü şuan çok pişmanım asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Abi şu steam sayfamızda bir event patlatsak da private gameler döndürsek kendi aramızda. Şu anda bile 9 in-game 15 online var, çılgın eğlence olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar