Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

AUG abi, grip takınca accuracy baya artıyor, şarjör kapasitesi de normale göre baya fazla. Light-Machine gun kategorisinde ama, m16 açmışsan AUG'u çoktan açmış olman lazım, 40'dan önce açılıyor çünkü.

m16 yı karıştırdım ozaman ya m4a1'de olabilir of bi saniye oyunu açıp bakıcam lanet olsun ahah

evet m4a1'miş. ondan iyisini henüz açamadım 29. level dayım
Sosyal ağlarda paylaş

Sparkcaster said:

dürbünlü aug benim silahım gibi duruyo acabilirsem multide, single da bi yerde almıstım iyiydi baya

Dürbün hiç işlevsel gelmiyor bana ya, thermal tamam iyi de, ACOG Scope hiç takmıyorum. Hatta bıraksan red dot da takmam, holographic zaten hiç sevmiyorum. Direk kendi default şeyinden çok daha rahat vuruyorum.

Bıraksan demişim sanki tutan var.
Sosyal ağlarda paylaş

ya silah kasanlar varsa şu 40 bullet penetration with FMJ olayını nasıl işlediğini söyleyebilir mi ?

Hayır açıklamasından anladığım kadarıyla FMJ kullanıp delip geçirecem tamam da,nasıl lan ?

40 üzerinden 19 kişiyi indirmişim nasıl indirdim bende bilmiyorum.FMJ mermileriyle en az 150 frag kastım üstüne üstlük yok gelmiyor.

SCAR'ı bitirdim 10K exp alacam bunu da yaparsam da,kolay yolu nedir bunu kasmanın ? Her önüme gelene sıkıp şansa bitmesini mi bekleyecem ?

Hayır birde inat ettim bunu bitirecem diye diğer silahları kasmadım,33 levela geldim tüm silahlar hala default özelliklerinde Scar hariç asdfads
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...