Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 portlar acik degildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 oyunu oynarken random olarak oyun freeze oluyor ve windowsa geri dönmüyor ancak restart atarak düzeltmem gerekli. makina olarak 4gb dual ram phenom 2.2 4 cekirdek ve gecici olarak 435064bit1gb ekran kartı kullanıyorum. oyunda hiç bir sıkıntı yok çok akıcı oynuyorum ama bu donma olayını çözemedim. başına benzer bir sorun gelmiş olupta sorunu düzeltebilen birileri varsa diye yazdım bu yazıyıda. oyun hakkında ise ben beğendim uzun süre oynanabilir. ek not: son driverlar ve dx yüklü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ekran karti meme yapmistir :P grafiklerle oyna biraz dedigin sorun tipik isinma sorunu. Depth gibi bisi war onu kapat mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 said: -Dedicated server yok. Her daim aklınızda yer edecek, "X'in serveri" gibi bir hadise ne yazık ki yok. -Console yok. -FOV degistirilemiyor. Gözüm bozulacak bu kadar dusuk fovda bisey degil -Bazı haritalar çok detaylı. Spawn noktalarında bile arkasına gecip saklanacagınız onlarca girinti cıkıntı var. Binalar, evler, herseyde acayip detay var. Nerde quake nerde bu deyip geciyorum. -Player limit cok dusuk. Big game tdm/domination modunda max 18 kisi (9v9). Normal oyunlar max 12 kisi. -Haritalar cok detaylı ancak oyuncu sayısı az olunca, haliyle surekli pusu oluyor. -Haritalardaki girinti cıkıntılar dısında, kullanılan texturelar da asırı detaylı. Oyuncular texturelara karısıyor. Bazı haritalarda oyuncuları secmek imkansız gibi (gibi degil imkansız) -Oyun 6v6 baslar, basladıktan sonra karsı takımdan 3 kisi duserse, oyun 6v3 devam ediyor. Cogu defa boyle dengesiz bi sekilde oyunu bitirdim. -Change Team butonu var, ancak basılmıyor. Sus diye koymuslar galiba. Bunu yaparken ne dusunuyolardı cok merak ediyorum. -Zibilyon tane setup var. Olur da bir patchle oyuncu sayısı falan arttırılır, ancak perklere silahlara vs dokunulmazsa, acaip spamli gunler bizi bekler derim. -Ping indicator yok (pingim 20 mi, 50 mi, 100 mu, bimiyorsun) Cep telefonu sinyal gostergesi gibi 4 tane bar var ve o kadar. -Perksiz bir sekilde 2 tane flash veya 2 tane stun bomb alabiliyorsun (cod4'te 1er tane idi). Spamden baska birseye yaramıyolar. Bu fpslerde frag ve smoke dısında baska bir bomba olmamalı. -Grenade launcher duruyor, yanına bir de akrabasını eklemisler. Tabanca yerine alabiliyosunuz. Cok eglenceli sormayın gitsin yani, o derece... zZzZz -Oyuncuları arkadas olarak ekleyemiyorsunuz. Sonucta steam uzerinden oynanıyor oyun. TF2'de ekleniyor ornegin. -Bir oyun bulup girmesi kafadan 1 dakka suruyor. "Eh bu sorun degil" diye dusunen varsa sunu da ekleyeyim; bazen oyuna girecekken atıyor, sapıtıyor. Oyunu kuramıyor. Host secemiyor. Oyle oyle 1 dakkalar biriktiginde bakmıssınız 5 6 dk oyun arıyor alet. -Oyuna girdikten sonra secili host olur da duserse, veya baglantısı sapıtmaya baslarsa, oyun durup yeni host seciyor. Tam action anında oyunun boyle durması acayip sinir bozucu. Yeni host bulamazsa oyunu iptal ediyor, ana menuye donuyorsunuz. -Butun oyunlar acaip kısa suruyor. Sd'de 3er rounddan 6 round oynanıyor (roundtime 2:30). 12lik tdm 6 7 dkda bitiyor. Cod4'te gordugunuz 100, 150 killerden sonra su haliyle bu oyunda goreceginiz ortalama kill 20-30 falandır (fazlası olmaz demiyorum, ben de yaptım. Dedigim sey ortalama) -Cok guzel mapler oldugu gibi, acaip ic karartan mapler de var, bunalıyorsunuz. -Daha onceki cod serilerinde, oyunu bilmeden karsınızdakine "sende wh var", "yok sende aim var" vs gibilerinden laf atan biriyseniz, bu oyundan uzak durun. Oyun kendiliginden whli aimli deyip geciyorum. -cod4'teki p90'dan hoslanmıyorsanız: bu oyunda aynı anda hem sag hem sol elinizde, toplam 2 tane p90 kullanabiliyorsunuz. Aklıma suan icin baska birsey gelmiyor. Bunu boyle dogaclama yazdım bi kac dakikada. Gelmis gecmis en guzel fps olacakken akıl almaz bazı hatalardan oturu cok can sıkıyor oyun. Oyunu multisi icin orjinal almadan evvel tekrar dusunun diyorum. Suanki haliyle "canım sıkıldı, biraz tdmye girip az oynayayım ve cıkayım" seklinde az biraz hos zaman gecirmek isteyen oyuncular icin ideal bir oyun. Ancak ben daha fazlasını arzuluyordum sahsen. Infinity ward yazık etmis. elemanın biri yazmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bide daha güzelini çektim http://i49.tinypic.com/1z6afr.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Multisi hakikaten sinir bozucu. 2 kişi bir arkadaşınla oynaması acaip zor. Party vs. hiçbir işe yaramıyor. Düzeltecekler inşallah. Şimdilik iki kişi de aynı anda Groundwar quelar ise girme ihtimaliniz var. Sonra aynı lobby'e girdikten sonra invite atarsanız bundan sonra ismi mavi çıkar ve haritada da gözükür. Onun dışında hoşuma gidiyor benim. Her ne kadar dün gece aynı oyuna girmek içim 45 dakika uğraşsak da zevkli oyun. SMG alın çoğu harita acaip close combat. Üstte yazıldığı gibi launcher/grande/smoke/flashb oyunda bol bol kullanılıyor ve ben eski countercıyım adamı avlarım ne bombası diyorsanız olmuyor malesef. Ayrıca yok helikopter çağır, torret koy, bomba at vs. gerçekten önemli oyunda. Onun dışında bol bol aksiyon pewpew güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Esh said: portlar acik degildir open nat zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzunkulak Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 DareJedi said: Ekran karti meme yapmistir :P grafiklerle oyna biraz dedigin sorun tipik isinma sorunu. Depth gibi bisi war onu kapat mesela. evet olay tam olarak buymuş. kardeşimin kartını yürüterek hallettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 benim 4850 ile 5-10sn'de bir donuyor ya, özellikle kalabalık yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 multi efsane abi 3 gece oldu uyumayali. hardcore tdm da millet pusuyormus ama sevmedim onu, onun haricinde tdm, domination ve ground favorilerim o arkadas bugi da pc de var sadece gorunuse gore, oyle bi sorun olmadi hic bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Ben Mw1'de hc dışında oynamazdım ama bunda 1-2 kere oynadım, daha da girmem dedim. Diğer modlara göre çok ıssız oyunlar dönüyor, herkeste bir göt korkusu durumu, neyin nerden geldiğini anlamadan yatıveriyorsun. Herhangi bir challenge teşkil etmiyor vuran ve vurulan için genellikle. Yani şöyle 1 kurşunu yediğin anda depara kalkıp kutu arkasına geçip fb fırlatıp çıkıp SEN MİSİN LAN BANA SIKAN deme olanağı çok çok az, yetenekten ziyade ilk gören alıra dönmüş, oynamıyorum onu o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 multi kopya oyunla oynanmıyor değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 orcinal lazım. birde "Boom! headshot" title'ı nasıl alınıyor? kanlı fln böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 LMG'lerle 25 headshot gerekiyor. UFO'nun inek kacirdigi title mukemmel abi euehuehe. uzerine care package dusunce aliyormussun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 benim üzerime düştü care package alamadım:( üzerine öldüm feci şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 title olayı çok hoş ama aynısını bi başkasında görmek istemiyor insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Bu topik kitlensin. arkadaşın pcde oynayabiliyorum sadece oyunu onun içinde orginal almıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Laorx said: orcinal lazım. birde "Boom! headshot" title'ı nasıl alınıyor? kanlı fln böyle. ayni $arjorde 3 headshot atinca sanirim, ya da oyun sirasinda aldigin headshot sayisinin total kill e orani cok yuksekse olabilir. bende var da bi boka yaramiyo, hek$at cekemeyince psikolojik baski yapiyo mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 http://callofduty.wikia.com/wiki/Callsigns burda title ve emblemlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 spec ops atmak isteyen dörtsün beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 off şu gizlilik görevi bir harikaydı ya,PATA ile alpha'ları veteranda bitirdik bayağı eğlenceliydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 alpha hiç birşey yaw, delta ve echo kısımlarında veteran oynamak asıl prolem. Kanser olmadan bitircez arkadaşla inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 ne işsizler var ya prestige 70 kasmış millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 single da special ops lar da farklı görevler mi var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2009 pek farklı denemez, tek farkı 2 kişi görevleri yapıyosun. Map'ler normal senaryodaki yerler ama görevler farklı ve eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar