Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
multiplayer iyi ya. killstreaklerde ödüller vermesi, silah modifiyesi, bi sürü oyun modu falan. iyi yani :)

ancak dün host migration olayının sinir bozabileceğine tanık oldum gerçekten ama burda kurban ben değildim tam önümdeki rakibimdi. düşmanla karşılaştık, benim elimde kurulmayı bekleyen bi sentry-gun var, çok saliselik bi olay, düşmanla göz göze geldik, ben sentry-gun'ı kurdum, host migration oldu. oyun devam edecek, 5-4-3-2-1 ve tak sentry gun düşmanı indirir :) ne küfür etmiştir o adam varya ahah
Mesaj tarihi:
arkadaşlar şu anda başlıyorum da. call of duty 4 ve 5'i veteran'da oynamıştım. 4'te pek sorun çekmedim ama 5'te çok acı çektiğim yerler oldu.

bu oyun 5'ten zor falansa hiç bulaşmayayım diyorum veteran'a, nedir zorluğu fikrinizi aktarırsanız ona göre başliim.

bi de en baştaki testte hardened oyna diye tavsiye etti bana ama veteran seçmek istediğimde 4 kere sordu emin misin diye. şaka gibi :D korkuttu valla..
Mesaj tarihi:
migration'ı geçtim birde öyle bir lag oluyor ki bazen nevrin dönüyor kurtulamıyosun timed out diye atıyor. 5puan kalmış HQ koruyorum kazanıcaz bölüm bitecek dünyanın xp'sini yapmışım çat timed out. ne xp geldi ne bişi. timed out da günde 1 kere oluyor bana.

@sabonis
çok üzüleceğin yerler olur

Cuce said:

xbox? fps?

ehe, aslında birleştireceksin networkleri bak o zaman nasıl ağlıyo konsolcular.
Mesaj tarihi:
razzRaziel said:

@sabonis
çok üzüleceğin yerler olur

MeSh said:

veteran'da brezilyada acı çekersin.. acının gerçek anlamını öğrenir, üzülürsün.

5'ten zor olmasın yeter ya. başladım şimdi en zorda. fena değil, şu anda öldüm bi 4-5 kere daha kazakistanın ortasında mıyım neyim. alışma safhasındayız. daha rahat ilerlerim bir müddet sonra herhalde. zaten zorluk düşürme opsiyonu koymuşlar menüye onu gördüm şimdi
Mesaj tarihi:
hard ta bilde oyunun buyuk bolumunu ekranın kırmızı olarak ilerliyorsun. veteranda bu tarz yerler ölüm demek zaten. o yüzden sağlam sinirleriniz yoksa bulaşmayın. hele brezilya bölümü..
Mesaj tarihi:
friend liste ekle beni, sora beni eklemis olan elemanlara bak, direk gorursun zaten oynayan x tane eleman. onlari listene ekle, sonra oyunlara join olayi cikiyo.
Mesaj tarihi:
Revenant said:

multisi iyimi problemli veya abarti lag yoksa almayi dusunuyorum orjinal

ufak tefek problemler varda çatır çatır oynuyorum ben vallahi abartıldığı kadar sorunlu değil.
Mesaj tarihi:
ahah brezilya şey değil mi oyunun hemen başında birini yakalayıp sonra gerilla'ların arasında kaçan başka birini yakalamaya çalışıyoruz.

30-40 kere falan öldüm galiba şu ana kadar :P

hakkaten belli yerlerden çıkmıyolar, ateşin nerden geldiğini anlamadan ölüyorsun, eski cod'lar gibi değil yani. Çok daha iyi olmuş AI. çok beğendim. Ayrıca bir yerde durduğun zaman sonsuza kadar akmıyo adam üstüne, vurunca 5-6 tane orası temizleniyo, dinlenebiliyorsun.

beğendim şu ana kadar oyunu baya
Mesaj tarihi:
Cuce said:

Penthesilea said:

Benim cevremdeki birkac insan feci derecede kitlenmis durumda, asil olayi da multiplayer diyorlar, ne diyorsunuz bu konuda, cok iyiymis multiplayeri.
Siparis vericem yarin (xbox icin) buraya da bi sorayim dedim. gerci bu akdar satis yapmis oyunu ben almasam ayip olur heralde.

ühühü penth... xbox? fps?
ben de boyle diyordum battlefield indirene kadar. niye eziyet cektireyim kendime cok cok rahat oynaniyor hele koltukta ve dana kadar tv de daha zevkli bence.
eline hic xbox controlleri almamissin bariz simdi
online tecrubesi de hem daha rahat hem daha guzel.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...