Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 multiplayer iyi ya. killstreaklerde ödüller vermesi, silah modifiyesi, bi sürü oyun modu falan. iyi yani :) ancak dün host migration olayının sinir bozabileceğine tanık oldum gerçekten ama burda kurban ben değildim tam önümdeki rakibimdi. düşmanla karşılaştık, benim elimde kurulmayı bekleyen bi sentry-gun var, çok saliselik bi olay, düşmanla göz göze geldik, ben sentry-gun'ı kurdum, host migration oldu. oyun devam edecek, 5-4-3-2-1 ve tak sentry gun düşmanı indirir :) ne küfür etmiştir o adam varya ahah
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 o host migration olayı metal gear online da aşırı sinir etmişti beni
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 arkadaşlar şu anda başlıyorum da. call of duty 4 ve 5'i veteran'da oynamıştım. 4'te pek sorun çekmedim ama 5'te çok acı çektiğim yerler oldu. bu oyun 5'ten zor falansa hiç bulaşmayayım diyorum veteran'a, nedir zorluğu fikrinizi aktarırsanız ona göre başliim. bi de en baştaki testte hardened oyna diye tavsiye etti bana ama veteran seçmek istediğimde 4 kere sordu emin misin diye. şaka gibi :D korkuttu valla..
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 migration'ı geçtim birde öyle bir lag oluyor ki bazen nevrin dönüyor kurtulamıyosun timed out diye atıyor. 5puan kalmış HQ koruyorum kazanıcaz bölüm bitecek dünyanın xp'sini yapmışım çat timed out. ne xp geldi ne bişi. timed out da günde 1 kere oluyor bana. @sabonis çok üzüleceğin yerler olur Cuce said: xbox? fps? ehe, aslında birleştireceksin networkleri bak o zaman nasıl ağlıyo konsolcular.
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 veteran'da brezilyada acı çekersin.. acının gerçek anlamını öğrenir, üzülürsün.
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 spec ops bölümlerini oynamak isteyen msg ats1n plx
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 http://img195.imageshack.us/img195/8141/mw2console.jpg açmışlar ama banlanma riski var.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 abov veteranı abartmışlar mı ya, önceki oyunlarda da veteran oynadım da bunda baya acıtıyolar heh.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 razzRaziel said: @sabonis çok üzüleceğin yerler olur MeSh said: veteran'da brezilyada acı çekersin.. acının gerçek anlamını öğrenir, üzülürsün. 5'ten zor olmasın yeter ya. başladım şimdi en zorda. fena değil, şu anda öldüm bi 4-5 kere daha kazakistanın ortasında mıyım neyim. alışma safhasındayız. daha rahat ilerlerim bir müddet sonra herhalde. zaten zorluk düşürme opsiyonu koymuşlar menüye onu gördüm şimdi
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Veteran'a hiç gerek yok abi, adamlar 4 ya da 5 deki gibi bariz yerlerden çıkmıyorlar, çatır çutur iniyorsun nereden geldiğini anlamadan, kanser eder.
Revenant Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 multisi iyimi problemli veya abarti lag yoksa almayi dusunuyorum orjinal
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 veteran + brezilya getto = beyin tümörü
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 hard ta bilde oyunun buyuk bolumunu ekranın kırmızı olarak ilerliyorsun. veteranda bu tarz yerler ölüm demek zaten. o yüzden sağlam sinirleriniz yoksa bulaşmayın. hele brezilya bölümü..
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Esh said: hatta actim Paticik Modern Warfare 2 steam grubu Bu da altta kalmasın.
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Party kuralım bir ara ya, hiç rastlaşamadım insanlarla.
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 friend liste ekle beni, sora beni eklemis olan elemanlara bak, direk gorursun zaten oynayan x tane eleman. onlari listene ekle, sonra oyunlara join olayi cikiyo.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 merhabalar; tek bi sorum olucaktı , cıkmadan once bi duyum almıstım , mw2 nin promodu olmayacak diye dogrumudur ?
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Revenant said: multisi iyimi problemli veya abarti lag yoksa almayi dusunuyorum orjinal ufak tefek problemler varda çatır çatır oynuyorum ben vallahi abartıldığı kadar sorunlu değil.
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 ahah brezilya şey değil mi oyunun hemen başında birini yakalayıp sonra gerilla'ların arasında kaçan başka birini yakalamaya çalışıyoruz. 30-40 kere falan öldüm galiba şu ana kadar :P hakkaten belli yerlerden çıkmıyolar, ateşin nerden geldiğini anlamadan ölüyorsun, eski cod'lar gibi değil yani. Çok daha iyi olmuş AI. çok beğendim. Ayrıca bir yerde durduğun zaman sonsuza kadar akmıyo adam üstüne, vurunca 5-6 tane orası temizleniyo, dinlenebiliyorsun. beğendim şu ana kadar oyunu baya
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 kerim said: şu oyunu steam harici bi yerden indirip sonra steame ekleme şansım var mı? Orjinal oyun kurduğunuzda direk Steam'i açıp kendi ekliyor.
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 RaidenXelRu said: merhabalar; tek bi sorum olucaktı , cıkmadan once bi duyum almıstım , mw2 nin promodu olmayacak diye dogrumudur ? şu an mod eklenebilir bir yapısı yok oyunun
throine Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 brezilya bolumunde remen samar oglani oldum. ne yapip edin adamlari yaniniza yaklastirmayin cok pis geciriyolar tufegi. ehhehe
Esh Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 o kadar da zor degildi brezilya bence, sadece cok adam war sikinti orda. hepsini oldurmeye kalkarsaniz bitmez.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Cuce said: Penthesilea said: Benim cevremdeki birkac insan feci derecede kitlenmis durumda, asil olayi da multiplayer diyorlar, ne diyorsunuz bu konuda, cok iyiymis multiplayeri. Siparis vericem yarin (xbox icin) buraya da bi sorayim dedim. gerci bu akdar satis yapmis oyunu ben almasam ayip olur heralde. ühühü penth... xbox? fps?ben de boyle diyordum battlefield indirene kadar. niye eziyet cektireyim kendime cok cok rahat oynaniyor hele koltukta ve dana kadar tv de daha zevkli bence. eline hic xbox controlleri almamissin bariz simdi online tecrubesi de hem daha rahat hem daha guzel.
Öne çıkan mesajlar