Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ben oynarken 1 kere bile değişmesini istemem mesela sunucumun, hadi map sonu falan neyse de oyun sürerken çat diye başka sunucuya atma falan kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bugun ilginc bisey oldu. tam predator missle caktim, migrate etti missile havadayken, sonra sunucu geldiginde ne fuze geri geldi ne de adamlar yatti. boyle uzerine yatti fuzenin oyun asd. sonra 1 kill le kaybettik oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 mp oynamaya calısırken steam e login olmanız lazım falan diyoda torrent ile çektim ben. nası yapıcam bu davayı? yardımcı olabilicek birisi warsa öm den dürtüklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 yahu bunun mp si cok efsane olur gibi gelio bana ama su dedicated server olmama durumu deli kafa karıştırıo. o kadar parayı sp için değil mp si için vericem sonucta. bide oynanmayacak haldeyse rezalet olur cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 adamlar rahat arkadaş açmışlar microfonu muhabbet ediyolar clanca, bi sus lan zaten lag var. bide bazen timed out diye atılmak var o migrate'den beter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bitti güzeldi. neyse artık fm ye devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 herkes turk 12 kisi cok temiz oynanio herkes 20-40 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 evet aslında öyle bi ayar konsa güzel olur, yada steam grubu kurulmalı sonra private çevrilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 var bir iki grup da millet uye olmuyo gruplara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=227204 şaka dimi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bi dakka call of u online oynamak için aylık para mı isticek bunlar? oyunu beleş internetten dağıtıcaklarsa tamamda diğer turlu hem oyuna para ver hemde mp oynamak için para ver ustune. ayıp be fps ulan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 hahah fpsden mmo gibi sunucu/hizmet parası alacaklar, bi sonraki cod'da çıkar kesin millet de çatır çatır verir valla. öyle bir şey olsa kendilerinin 1 milyon tane dedicated server açması lazım tabii ama allah bilir mw2deki sisteme devam ederler para alırken bi yandan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 abi mmo gibi yapıcak 50bin şey olsa tamamda fps yani bu. karşındakinin kafasına sıkıosun. okdr yani. ne bi evrende gezinmesi olabilir, ne quest yapmasıydı falan. sadece bi gruba girip diğer gruuptakilerin kafasına sıkıosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bende okumuştum bunu da pek umursamamıştım ve umursamıyorum da. ekime kadar yolları var, adamların gözü dönmüş lan. ne serverin var ne birşeyin, hayvanlar gibi satıyorsun lan daha ne istiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ahahah komedi. adam gibi lig kurualarsa durmadan content eklerlere, ciddi bir ladder sistemi clan sistemi, mac sistemi, puanlama sistemi rangking sistemi, esport olarak nam salacak derinlik ve denge sağlanırsa, ayda 5 dolar veririm belki. hayır bu mallar şimdi blizz'ide sıkıştırır battlenet2 içinde aylık ücret isterler, e veririz elimiz mahkum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ayıp ama cidden. bunu dusunmek bile ayıp ya. oldu olucak oyunu sp oynamak içinde aylık para alsınlar. hatta bolum basına para alsınlar en guzeli. ekranda "To play the next level you need to purchase it on www.paragozuz.biz" yazar ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 e onuda bioware yaptıya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 bir takım ek servisleri parayla sunacaklar abi. kazan kaldırmanın bir anlamı yok. ayrıca görüldüğü üzere adamlar kazandıkları paranın hakkını fazlasıyla veriyorlar. Bundan sonra çıkacak COD oyunu bundan daha iyi olsun bu sefer ilk 24 saat içinde 10 milyon satar. belki online lig, turnuva vs düzenlerler. takımların yada bireysel olarak oyuncuların katılabilecekleri. bunlarıda belli bi ücret karşılığı sunarlar. ama paralı zorunlu hale getirme gibi bi planları olduğunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 şakacı şirinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 valla az önce bir sinir krizi geçirmediğim kaldı yeminle. 2/4 zorluk derecesinde oynuyorum regular mı oluyor neyse, brezilya bölümünde delirdim. gerçekçi yapacaz diye boku çıkmış olayın. mermi çıkarkenki ateş görüntüsünden pek bir şey göremedim aynı anda da 4 bir yandan ateş edilince ölüp kaç kez tekrar tekrar oynadım aynı noktaları bilmiyorum. ama gelgelelim infinity ward bu işi biliyor. özellikle karlı bölüm acayip güzeldi. başlangıcı, bitişi... bir de brezilya bölümüne başladığımız noktadan bir isa heykeli ve şehir manzarası var ki. of dedim. ama komik bir iki olay oldu baya ilginçti. ilk bölüm ve brezilya bölümü daha ilk bölüm, ırmağın diğer yakasını grenade launcherla bombaladım, merdivenden çıkıp humvee ye binicem, biraz deparla çıktım, aha dakka bir gol bir. binmem gereken humvee beni ezdi ve öldüm. brezilya bölümündeyim zaten gıdım gıdım ilerleyebiliyorum, çatıda bir lavuk var... vurdum adamın çatıdan düşme animasyonunu gördüm, sipere yattım tekrar. çıkardım kafayı bi baktım vurduğum herif çatıdan düşmemiş, çatının bir kaç santim uzağında havada yatıyor=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Silphatos said: ben oynarken 1 kere bile değişmesini istemem mesela sunucumun, hadi map sonu falan neyse de oyun sürerken çat diye başka sunucuya atma falan kötü abi sunucun değişmiyor. sunucunun hostu değişiyor. oyuncular aynen kalıyor, oyun aynen kalıyor, skorun cartın curtun aynı, sadece oyun, hostu bi başkasına devrediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 kesinlikle yerlilerle oynamak cok daha rahat. son 4-5 saatte private mac serisi yaptik baya. iyiydi yani, sunucu turk olunca cat diye baglaniyor vatanda$ 40-60ms le oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Unable to find host saçmalığından bıktım multide Allahtan Spec Ops oyalıyor ya, spec opsları tamamlayana kadar düzeltirler multiyi bir şekilde diye umuyorum. Şu coop missionları oynamak isterseniz oynayalım beraber yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Oyunun ortalarına gelmeden olan Brazilya bölümü, oyunun en zor kısmı. 8 farklı açıdan ateş edilir mi lan? Bu arada Ghost, FPS'lerde en baba adamdır benim için artık. Ulan IW, nasıl kıyarsın canım Ghost'a be? Koca oyunda ben dahil birkaç bin adamın ölmesine üzülmedim şu herifin gittiğine üzüldüğüm kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 OLM 11GB :S bitmedi hayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar