Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

moriQ

Öne çıkan mesajlar

ahahah komedi.

adam gibi lig kurualarsa durmadan content eklerlere, ciddi bir ladder sistemi clan sistemi, mac sistemi, puanlama sistemi rangking sistemi, esport olarak nam salacak derinlik ve denge sağlanırsa, ayda 5 dolar veririm belki.

hayır bu mallar şimdi blizz'ide sıkıştırır battlenet2 içinde aylık ücret isterler, e veririz elimiz mahkum..
Sosyal ağlarda paylaş

bir takım ek servisleri parayla sunacaklar abi. kazan kaldırmanın bir anlamı yok. ayrıca görüldüğü üzere adamlar kazandıkları paranın hakkını fazlasıyla veriyorlar. Bundan sonra çıkacak COD oyunu bundan daha iyi olsun bu sefer ilk 24 saat içinde 10 milyon satar.

belki online lig, turnuva vs düzenlerler. takımların yada bireysel olarak oyuncuların katılabilecekleri. bunlarıda belli bi ücret karşılığı sunarlar. ama paralı zorunlu hale getirme gibi bi planları olduğunu sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

valla az önce bir sinir krizi geçirmediğim kaldı yeminle.

2/4 zorluk derecesinde oynuyorum regular mı oluyor neyse, brezilya bölümünde delirdim.

gerçekçi yapacaz diye boku çıkmış olayın. mermi çıkarkenki ateş görüntüsünden pek bir şey göremedim aynı anda da 4 bir yandan ateş edilince ölüp kaç kez tekrar tekrar oynadım aynı noktaları bilmiyorum.

ama gelgelelim infinity ward bu işi biliyor. özellikle karlı bölüm acayip güzeldi. başlangıcı, bitişi... bir de brezilya bölümüne başladığımız noktadan bir isa heykeli ve şehir manzarası var ki. of dedim.

ama komik bir iki olay oldu baya ilginçti.

ilk bölüm ve brezilya bölümü

daha ilk bölüm, ırmağın diğer yakasını grenade launcherla bombaladım, merdivenden çıkıp humvee ye binicem, biraz deparla çıktım, aha dakka bir gol bir. binmem gereken humvee beni ezdi ve öldüm.

brezilya bölümündeyim zaten gıdım gıdım ilerleyebiliyorum, çatıda bir lavuk var... vurdum adamın çatıdan düşme animasyonunu gördüm, sipere yattım tekrar. çıkardım kafayı bi baktım vurduğum herif çatıdan düşmemiş, çatının bir kaç santim uzağında havada yatıyor=)

Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

ben oynarken 1 kere bile değişmesini istemem mesela sunucumun, hadi map sonu falan neyse de oyun sürerken çat diye başka sunucuya atma falan kötü

abi sunucun değişmiyor. sunucunun hostu değişiyor. oyuncular aynen kalıyor, oyun aynen kalıyor, skorun cartın curtun aynı, sadece oyun, hostu bi başkasına devrediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun ortalarına gelmeden olan Brazilya bölümü, oyunun en zor kısmı. 8 farklı açıdan ateş edilir mi lan?

Bu arada Ghost, FPS'lerde en baba adamdır benim için artık.

Ulan IW, nasıl kıyarsın canım Ghost'a be? Koca oyunda ben dahil birkaç bin adamın ölmesine üzülmedim şu herifin gittiğine üzüldüğüm kadar.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...