Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Call of Duty: Modern Warfare 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yeni çıkan map paketine (paralı ise eğer -ki paralı olacak tabikide-) para verip alan, alacak arkadaşlara şimdiden allaha akıl fikir versin diyor, hayatta başarılar diliyorum.
http://urltaken.tumblr.com/
Mesaj tarihi:
Birkaç gündür MW2 yi oynarken normal serverlarda bile yeni mapler çıktığını gördüm. Biz niye stimulus'a para ödedik o zaman yoksa paketi olanlardamı oynanabiliyor sadece? Paketi almayıpta yeni mapleri oynayabilen varmı?
Mesaj tarihi:
hack olabilir. geçen ben ground war oyuna girdim, oyuna başladığımızda bizim teamın ortasında 2 tane karşı teamdan adam vardı öldüremiyoduk, sonra bir süre sonra mapi rust a modu da ffa ya çevirdiler. havadan sürekli care packageler düşüyor, hepsinin içinde de stealth bomber vardı. birde skor hiç ilerlemiyodu sürekli 0-0 tie olarak duruyodu. saatlerde oynasan oynuyosun yani ama ground wardaki adamların hepsi rust a sıkışmış ve ffa olduğu için sağa sola ateş ediyodum 5-6 kişi ölüyordu. gerçi bu hackle stimulus mapi açmış olabilirler diyecektim ama, stimulus pack i almayanlarda bu mapler var mı ki oyun içerisinde?
Mesaj tarihi:
geçen ground war'a girdim bir anda bütün assult riflelarımın bütün challangeları done oldu bütün attachmentlar açıldı, adamlar kendileri hack yapmıyor oyununa girince senide hackliyor bi şekilde.
Mesaj tarihi:
ztn oyun 3 vs 6 başlayamaz yok ole bi dunya. 6 vs 6 basladı ve adamlar 1 dakka falan sora cıktılar. çıkmadan once 3 4 kill almıslardır tabi. sunu yapmaya neden kasıyım ??
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...