goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 beyler sizde de şey oluyor mu, böyle ağzımın içine flaş yiyince, veya termalden bakınca, veya predator - chopper ekranı açınca bir sorunlar bişeyler oluyor, fps azalıyor flicker ediyor. tam anlatamadım ama yaşayan anlamıştır. alt-tab edip düzeltince geçiyor ama :(
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 çok güzel çok akıyorum herkese tavsiye ederim daha hiç hileciye rasgelmedm
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 yeni harita paketi duyurulmuş, nasılsa 3 mapi 15 dolardan enayilere yediriyoruz, bu sefer 1 map koyup 30 dolardan satalım, bakalım alınacak mı diyorlarmış kendi aralarında, teyzem çalışıyor orada o söyledi.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 enayiliğe yapılan bir ton şey var oyun çevresinde. geldiniz buna mı takıldınızda 2 sayfadır aynı şey dönüp dolaşıyor ?
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 bedava enayilik kabul edilebilir ama parayla olursa tartisilir.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 yani 3 yeni map + 2 eski map için gidip 15 dolar veriliyorsa enayliktir, yani burada alanlar olduğu için söylemiyorum da daha ağır şeylerde yüklenebilir. yani 5 yeni de olsa 5 map için 15 dolar nedir ya ? battlefield 1943 var 15 dolara, babalar gibi oyun 15 dolara pc'de lead and gold var, harika bir oyun 15 dolara tam sürüm oyun satılmaya başlandı, 5 map için, pardon 3 map için halen 15 dolar isteniyor. Bu oyuncuyu aptal yerine koymaktır.
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 geçen codemasters steamde indirim yaptı mesela dirt, dirt 2, toca 3, fuel, grid 15 dolarmıydı neydi bi tarafta 5 oyun diğer tarafta 2 si eski 5 harita
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 enayiliktir tamam. ama şuda var pazarlama sistemi şeklinde çalıştıkları için adamlarda üretici dicem bu oyun sektörü bana üretim gibi gelmiyor. yapımcılar biz nasıl olsa milyonlarca sattık 20 dolara 3 silah koysak yine bu insanlar akın eder diyor. bu apple mantığı işte. farkındaysak apple'in satış taktiği tüm dallara zıplamaya başladı. aslında gayet basit bir satış taktiği ama geçenlerde birisinin yazdığı gibi. amerikalıların mallığı diye. bu noktada o insana katılıyorum.
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 haklısın, baya da satıyo zaten ama iw benim gözümden çoktan düştü, benim gibi de bi sürü insan var ama adamlara koymuyo bu malesef :p
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 IW steam ile o kadar reklam yapması iyi. madem reklama o kadar para harcıyorsun 3-4 gündür hala yeni pack in server larında sorun yararttırıyorsun. adamlar biz gibi değil ki kazançlarını verdikleri reklam fiyatlarına göre bindiriyorlar işte. adamların mantığı bu. reklama milyon dolarlar harcadıkları için onu amorti edebiliyorlar. adamların klasik düşünce tarzı ve biz bilgisayar başındaki mandalar. :)
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Adamlar zaten yeni oyunla geliyor 3 ay icinde, o yuzdende zaten milyonlar satan oyunun bu packini suanki sahiplerinin ceyregi bile alsa, deli gibi kar yapacagiz mantiginda olduklarindan ve oyun icin pek bir harcama ve ugras yapmadiklarindan tamamen kar ediyorlar. 15 dolari gider indie-f2p oyuna donate yaparim, cok daha yararli olur.
Revangelis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 15 dolari gider indie-f2p oyuna donate yaparim, cok daha yararli olur kısmına gönülden katılıyorum
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 strict sanırım normal bir şey değil. onu nasıl düzenleriz ?
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 modemin airties ise yardımcı olabilrm.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 o zaman bad company 2'ye geçiş yapmaktan başka çaren yok
tonystarkrulazz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 oyun çok güzel.nerdeyse son yıllarda oynadığım en iyi oyun fakat entresan bir kaç hata yakaladım.tahminimce sizlerde yakalamışsınızdır.ruslar amerikaya girdiğinde kullandıkları silahlardan birisi tar 21.tar 21 israil yapımı bir silah.rus ordusunda israil yapımı silah ne arasın??bir de f2000 model rifle da mevcut.halbuki o da belçika yapımı bir silah.açıkçası rus ordusu denince akla ak47-ak74 serisi geliyor.sniper olarak da dragunov gelir.cod daki silahlar çok güzel.fakat rifle kısmında g36 yı görememek açıkçası şaşırttı beni.amerikan ordusunda m4a1 ve m16 sonrası en fazla kullanılan silah.bir de amerikan ordusunda m1911(ya da colt 45) veya beretta 92 sidearm olarak mevcutken desert eagle ne iş?
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Steam beleş demosunu vermiş bu haftasonu sanırım. Oynadım çok zevkli geldi lan. MW'deki kadar zevk aldım diyebilirim. BC2'ye tam yetemedim ya, buglar da çoktu o yüzden soğumuştum ondan. Bu iyi geldi. Almaya heveslendim bi an, sonra geçti.
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 of mokoko ne post kastın :) her balonluya aynı şeyi söylüosun
forçen Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 tonystarkrulazz said: oyun çok güzel.nerdeyse son yıllarda oynadığım en iyi oyun fakat entresan bir kaç hata yakaladım.tahminimce sizlerde yakalamışsınızdır.ruslar amerikaya girdiğinde kullandıkları silahlardan birisi tar 21.tar 21 israil yapımı bir silah.rus ordusunda israil yapımı silah ne arasın??bir de f2000 model rifle da mevcut.halbuki o da belçika yapımı bir silah.açıkçası rus ordusu denince akla ak47-ak74 serisi geliyor.sniper olarak da dragunov gelir.cod daki silahlar çok güzel.fakat rifle kısmında g36 yı görememek açıkçası şaşırttı beni.amerikan ordusunda m4a1 ve m16 sonrası en fazla kullanılan silah.bir de amerikan ordusunda m1911(ya da colt 45) veya beretta 92 sidearm olarak mevcutken desert eagle ne iş? arkadaşım ona bakarsan elin militası nerden AC130 çağırsın? UAV bile olmaz onlarda. harrier yerine de üzerine LMG takılmış eşşek felan çağırmaları lazım hatta.
poopla Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 xwhiplashx said: strict sanırım normal bir şey değil. onu nasıl düzenleriz ? google it open port
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Hay canim bnm cok saol operim gozlerinden ingilizcede yazmissin anlamadim o yuzden.
Öne çıkan mesajlar